Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

QUOTE(Miavile @ 2009 09 12, 00:18)
kaip jus darytumete? Gal vyras ir myli mane, bet to nemarodo. Nesimusame, bet santarves taip pat nera. Galvoju iseiti gyventi kitur, bet bijau kad galiu suklupti pinigine prasme, kai nera artimu, draugu salia (gyvenam uzsienyje) ir pati neturiu pilnos dienos darbo. Ar rystumetes pastoti dar karteli ir issikelti kitur pasiliekant valstybes islaikomai? Aciu. Prasau nesmerkti, bet.. Ne vienai gyvenimas rozemis klotas.

Mazuma vyru, kurie moka, geba parodyti savo meile po keleriu sanuokos metu. Kam jiems stengtis, juk ir taip gerai. O tos "vistos" kur jos dings, be ju. Cia daugumos vyru toks mastymas. Cia ne mano sukurta. Kol mes auginame bendrus ir ne tik vaikus, jie daro kariera, o veliau prasimusti mums sudetingiau. Ir metai ne tie ir patirtis maza...
O del pastojimo manau tikrai neverta. Kam dovanoti savo laika, vaika jam, jei jis to nenori. Vaikas turi buti laukiamas abieju. O tie mazyliai taip gerai jaucia teveliu ir mamyciu nuotaikas.
Papildyta:

[quote=Reika,2009 09 11, 23:50]
as del suvokimo: vaikai puikiai suvokia daiktu verte smile.gif bet va nori buti isskirtiniais...o kuris nenori smile.gif

Buti iskirtiniu reiskia neapsipirkti is antru ranku,turgaus, o firminese parduotuvese. Isskirtiniu zmogu daro ne apranga.

Vat vakar buvo pasakyta..." As einu pas mama geriau, nes ji man leidzia laukia buti iki desimtos, o tu tik iki devintos". Cia gryna manipuliacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintaarielis: 12 rugsėjo 2009 - 12:49
QUOTE(gintaarielis @ 2009 09 12, 12:48)
  Vat vakar buvo pasakyta..." As einu pas mama geriau, nes ji man leidzia laukia buti iki desimtos, o tu tik iki devintos". Cia gryna manipuliacija.

nu ir tegu eina smile.gif jums klapato maziau
Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2009 09 12, 13:48)
1.Mazuma vyru, kurie moka, geba parodyti savo meile po keleriu sanuokos metu. Kam jiems stengtis, juk ir taip gerai. O tos "vistos" kur jos dings, be ju. Cia daugumos vyru toks mastymas.

2.  Vat vakar buvo pasakyta..." As einu pas mama geriau, nes ji man leidzia laukia buti iki desimtos, o tu tik iki devintos". Cia gryna manipuliacija.

1. Įdomiai... Aplinkui matau daug porų, kur vyrai tai sugeba ir po daugelio metų. Su tokiom "vištom", kurioms be vyrų (nesvarbu kokie jie "vingių jonai") nė žingsnio, susidurt neteko. Jei moteris savo viduje "višta", tai jau vyrų dėl to nereikėtų kaltint rolleyes.gif

2. Nesupratau problemos. Tai lai eina, ar čia jums reikia pasirodyti geriau už mamą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toscana: 12 rugsėjo 2009 - 13:37
QUOTE(gintaarielis @ 2009 09 11, 18:42)
Antros zmonos tokios pat kaip ir pirmosios. Kartais jos labiau rupinasi tai vyro vaikais nei tikrosios mamos.

drinks_cheers.gif
QUOTE(toscana @ 2009 09 12, 13:37)
2. Nesupratau problemos. Tai lai eina, ar čia jums reikia pasirodyti geriau už mamą.

as manau, kad problema ne ta, kad lai vaikas eina ar neina... o tame, koks ugdomas jo poziuris... kuris mano subjektyvia nuomone yra labai netinkamas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 09 12, 15:11)
as manau, kad problema ne ta, kad lai vaikas eina ar neina... o tame, koks ugdomas jo poziuris... kuris mano subjektyvia nuomone yra labai netinkamas sad.gif

Na taip, požiūris gal ir ne idealus, bet kodėl dabar pamotei dėl to reikėtų sau nervus gadinti? Kiekvienoje šeimoje yra savos taisyklės, jei mama kažką leidžia, puiku, aš nesakau kad ji daro blogai, bet jei vaikas yra kituose namuose, tai turi atsižvelgti į kito žmogaus taisykles.
Ir kaip ten bebūtų, didžiausias atsakomybę šiuo atveju turėtų prisiimt vyras. Jis turi išaiškinti tokius dalykus, jis turi paaiškinti taisykles, kas galima, o kas ne. Problemos dėl to ir kyla, kad "tėtis" tyliai ramiai nusimuilina ir apsimeta kad viskas gerai, o antrąjai tenka "auklėtojos" vaidmuo. Tokioje situacijoje aš visai nesistebiu, kad vaikas protestuoja.
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2009 09 12, 14:22)
Na taip, požiūris gal ir ne idealus, bet kodėl dabar pamotei dėl to reikėtų sau nervus gadinti? Kiekvienoje šeimoje yra savos taisyklės, jei mama kažką leidžia, puiku, aš nesakau kad ji daro blogai, bet jei vaikas yra kituose namuose, tai turi atsižvelgti į kito žmogaus taisykles.
Ir kaip ten bebūtų, didžiausias atsakomybę šiuo atveju turėtų prisiimt vyras.

butent, visiskai sutinku su jumis smile.gif
ta ir norejau pasakyt, kad lengva visoms patarti, kad lai vaikas eina, kur nori...cia ne pamotes beda...bet juk taip nebuna...
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2009 09 12, 16:27)
butent, visiskai sutinku su jumis smile.gif
ta ir norejau pasakyt, kad lengva visoms patarti, kad lai vaikas eina, kur nori...cia ne pamotes beda...bet juk taip nebuna...

Vat tame saknys, kad man nepatinka jo poziuris. Noriu, kad jis taptu geras, doras zmogus. Jis yra musu gyvenimo dalis, kad ir kitos moters, bet musu seimos dalis. Todel man rupi viskas kas su juo susija. Todel kai sako, kad as tureciau nesirupinti, kitos mamytes, manau, kad jos ziuri vienpusiskai. Ir jaucia nuoskauda, kad ju seima isiro. Bet musu kaltes dazniausiai buna nedaug tame.
Atsakyti
Visi issiseme? unsure.gif
Atsakyti
vyro vaikai ... g.gif hmm...a sunkiai gimde jis biggrin.gif
Atsakyti
o jie ne jo... g.gif na, gal kaimyno ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miavile @ 2009 09 11, 23:18)
BET... Mano gyvenimas "karteja" ir esti man paciai nebemielas ................................ Nors esame dar nauja seima, bet kartu gyvenimas man jau toks nebemielas, nors toks buvo ir is pradziu, kai paaiskejo, jog laukiuosi ir melas issisklaide - atsirado jo vaikai. Mano vaikas buvo nelaukiamas mano vyro. Kiek praverktu dienu, praglostytu vienos pilvelyje augancio mazylio ir skausmo sirdyje, kad vyrui jis tik nasta kuri galima panaikinti abortu (taip budavo nestumo pradzioje). Per visa nestuma laikotarpi lausdama jo abejinguma, siurkstuma nestumo metu isivyravo neigiamas jausmas jo vaikams, kai tuo metu, kaip taip laukiau musu vaiko jam jis nerupejo, o saviems , jei galima taip pasakyti i siknytes sulysdavo.  Nemyliu jo vaiku, nenoriu nei matyti ju, o dar jo motina vis kerasa kisa.    
unsure.gif  verysad.gif

Bet kaip bebutu, begalo noriu antro mazylio.  blink.gif blink.gif  blink.gif
............. bet vyras nenori kito.
Nesimusame, bet santarves taip pat nera. Galvoju iseiti gyventi kitur, bet bijau kad galiu suklupti pinigine prasme, kai nera artimu, draugu salia (gyvenam uzsienyje) ir pati neturiu pilnos dienos darbo.

Ar jūs jau visai nušokot nuo proto? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 19 rugsėjo 2009 - 21:14
moteris akla is meiles...ji manau greitu laikus taps pamote is pasaku...ziurek ir nekenciamu vaiku greit nebeliks.
Atsakyti