QUOTE(Reika @ 2009 09 11, 19:16)
na is jusu posto tikrai galima izvelgti pamokslavima ir netgi irzluma bei pasikelima9ok ok, isitikinima savo teisumu,nes jus vyresne) 
bet visgi, jus negalit vaikui prikisti savo isitikinimu, jis turi savo galva skoni jausmus...
pvz: mano anyta dievina ruda / geltona spalvas ir visiems jas kisa, kai pasakiau,kad man si spalva nepatinka ir as jos nenoriu ji baisiausiai paisuto, likau kvailes vietoje ,kuri nesupranta nieko...
o va mano mama atvirksciai niekada man nekiso tokio ko as nenoreciau, nors ir kaip pati nemego melynos spalvos, mano rubai ir daiktai melyni,nes man jie patinka
as ir savo vaikui nepersu ko jis nenori, nors man tai patiktu ar butu svarbu( visose srityse), nes nors jam ir 3m bet as matau,kad jis turi sioki toki savo skoni bei supratima kas grazu...
Todel patarineti ka pirkti , o ko ne neturetumet...nes tai ne jusu reikalas, net ne tevu, o pacio vaiko.
Beto nesuvokiu,kodel antros zmonos taip gviesinasi pinigu ir nenori ju skirti vyro vaikui
jugi tevai finansiskai padeda net suaugusem savo vaikui, jiems jis liks visada vaiku...

bet visgi, jus negalit vaikui prikisti savo isitikinimu, jis turi savo galva skoni jausmus...
pvz: mano anyta dievina ruda / geltona spalvas ir visiems jas kisa, kai pasakiau,kad man si spalva nepatinka ir as jos nenoriu ji baisiausiai paisuto, likau kvailes vietoje ,kuri nesupranta nieko...

o va mano mama atvirksciai niekada man nekiso tokio ko as nenoreciau, nors ir kaip pati nemego melynos spalvos, mano rubai ir daiktai melyni,nes man jie patinka

as ir savo vaikui nepersu ko jis nenori, nors man tai patiktu ar butu svarbu( visose srityse), nes nors jam ir 3m bet as matau,kad jis turi sioki toki savo skoni bei supratima kas grazu...
Todel patarineti ka pirkti , o ko ne neturetumet...nes tai ne jusu reikalas, net ne tevu, o pacio vaiko.
Beto nesuvokiu,kodel antros zmonos taip gviesinasi pinigu ir nenori ju skirti vyro vaikui

jugi tevai finansiskai padeda net suaugusem savo vaikui, jiems jis liks visada vaiku...
Nezinau ar cia buvo ats i mano zinute ar ne. Bet kai liecia pinigus niekada ju neskaiciavau, as tik pykstu, kad vyras pinigais uzkisa nebuvimu su juo. As kaip tik skatinu juos bendrauti,pazinti vienas kita geriau . Juk paauglyste ir dar berniukas. Jam reikia vyriskumo pamoku.
O kas liecia pasirinkima, tai manau, kad kartais vaikai pasiduoda reklamos itakai, blizguciams, bereikalingiems niekuciams ir nemato kokybes, patogumo ir butinumo. O kai viska visada gauna, nebesupranta, is kur pinigai randasi. Ir nebejaucia daiktu vertes. Juk man vyro sunui nenupirksi is antru ranku drabuzio, is maximos taip pat. Ir girdejau, kaip is kitu pasisaipo vien del ju ne turto ar maximos batu. Ar cia gerai? Nemanau! Juolab, kad visa musu seima butent ir apsiperkame is antru ranku. Jis pats iskelia ir iskiria save.
Labai geras yra posakis ir daznai juo vadovaujuosi. "Elgis su kitais taip, kaip nori, kad su tavimi elgtusi" Jei nori, kad tave gerbtu, reikia elgtis garbinagai ir gerbti kitus. Pastangas turi rodyti visi, ne tik as. As juk nieko deta, kad jo tevai nerado bendros kalbos. Kodel turi kenteti mano gyvenimo kokybe vien del to, kad nesoku pagal jo dudele. Ileisk i baznycia, tai ir ant altoriaus uzlips.
Papildyta:
Antros zmonos tokios pat kaip ir pirmosios. Kartais jos labiau rupinasi tai vyro vaikais nei tikrosios mamos.