Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro vaikai

QUOTE(Reika @ 2009 09 11, 19:16)
na is jusu posto tikrai galima izvelgti pamokslavima ir netgi irzluma bei pasikelima9ok ok, isitikinima savo teisumu,nes jus vyresne) smile.gif

bet visgi, jus negalit vaikui prikisti savo isitikinimu, jis turi savo galva skoni jausmus...
pvz: mano anyta dievina ruda / geltona spalvas ir visiems jas kisa, kai pasakiau,kad man si spalva nepatinka ir as jos nenoriu ji baisiausiai paisuto, likau kvailes vietoje ,kuri nesupranta nieko... smile.gif
o va mano mama atvirksciai niekada man nekiso tokio  ko as nenoreciau, nors ir kaip pati nemego melynos spalvos, mano rubai ir daiktai melyni,nes man jie patinka smile.gif

as ir savo vaikui nepersu ko jis nenori, nors man tai patiktu ar butu svarbu( visose srityse), nes nors jam ir 3m bet as matau,kad jis turi sioki toki savo skoni bei supratima kas grazu...

Todel patarineti ka pirkti , o ko ne neturetumet...nes tai ne jusu reikalas, net ne tevu, o pacio vaiko.

Beto nesuvokiu,kodel antros zmonos taip gviesinasi pinigu ir nenori ju skirti vyro vaikui smile.gif
jugi tevai finansiskai padeda net suaugusem savo vaikui, jiems jis liks visada vaiku...

Nezinau ar cia buvo ats i mano zinute ar ne. Bet kai liecia pinigus niekada ju neskaiciavau, as tik pykstu, kad vyras pinigais uzkisa nebuvimu su juo. As kaip tik skatinu juos bendrauti,pazinti vienas kita geriau . Juk paauglyste ir dar berniukas. Jam reikia vyriskumo pamoku.
O kas liecia pasirinkima, tai manau, kad kartais vaikai pasiduoda reklamos itakai, blizguciams, bereikalingiems niekuciams ir nemato kokybes, patogumo ir butinumo. O kai viska visada gauna, nebesupranta, is kur pinigai randasi. Ir nebejaucia daiktu vertes. Juk man vyro sunui nenupirksi is antru ranku drabuzio, is maximos taip pat. Ir girdejau, kaip is kitu pasisaipo vien del ju ne turto ar maximos batu. Ar cia gerai? Nemanau! Juolab, kad visa musu seima butent ir apsiperkame is antru ranku. Jis pats iskelia ir iskiria save.

Labai geras yra posakis ir daznai juo vadovaujuosi. "Elgis su kitais taip, kaip nori, kad su tavimi elgtusi" Jei nori, kad tave gerbtu, reikia elgtis garbinagai ir gerbti kitus. Pastangas turi rodyti visi, ne tik as. As juk nieko deta, kad jo tevai nerado bendros kalbos. Kodel turi kenteti mano gyvenimo kokybe vien del to, kad nesoku pagal jo dudele. Ileisk i baznycia, tai ir ant altoriaus uzlips.

Papildyta:
Antros zmonos tokios pat kaip ir pirmosios. Kartais jos labiau rupinasi tai vyro vaikais nei tikrosios mamos.
Atsakyti
as del suvokimo: vaikai puikiai suvokia daiktu verte smile.gif bet va nori buti isskirtiniais...o kuris nenori smile.gif

bet vaika reik mokinti supratimo, kad nevisi gali sau leisti svaistiti pinigus smile.gif
Beto geriau tegu pats vaikas isitikina tevu teisumu, zodziais nieko nepasieksit, veiksmai daro savo...jis turi pajusti(ne apie musima as cia, o tai ,kad vaikas pats turi isgiventi viska).
O del Garbes, pfff... gerbti reik tuos ,kurie verti, o ne visus uz balazino ka arba "nes taip reikia"
Atsakyti
Nekursiu naujos temos, nes manoji kazkiek panasi i cia tema - VYro vaikai.
Esame susituoke jau 4 metus. Turime kartu vaikuti. BET... Mano gyvenimas "karteja" ir esti man paciai nebemielas , jei galiu taip issireiksti, nuo jo vaiku ir jo ex, kurie gyvena vos ne salia. Jo ex daro viska, kad mums butu prasciau, kas liecia pinigine, seimos santarve (paleisdama visokiu pletku ir pan.). Nors esame dar nauja seima, bet kartu gyvenimas man jau toks nebemielas, nors toks buvo ir is pradziu, kai paaiskejo, jog laukiuosi ir melas issisklaide - atsirado jo vaikai. Is pradziu galvojau, kad jo vaiko nieka tokio, juk tuoj ir avo turesim, vyras ir musuji myles, kaip savuosius, bet , bet taip nera... Mano vaikas buvo nelaukiamas mano vyro. Kiek praverktu dienu, praglostytu vienos pilvelyje augancio mazylio ir skausmo sirdyje, kad vyrui jis tik nasta kuri galima panaikinti abortu (taip budavo nestumo pradzioje). Gimus vaikui nuomone is karto pasikeite, cia jo lauktas mazylis, jo vaikas ir t.t. Tik... Per visa nestuma laikotarpi lausdama jo abejinguma, siurkstuma nestumo metu isivyravo neigiamas jausmas jo vaikams, kai tuo metu, kaip taip laukiau musu vaiko jam jis nerupejo, o saviems , jei galima taip pasakyti i siknytes sulysdavo. Nemyliu jo vaiku, nenoriu nei matyti ju, o dar jo motina vis kerasa kisa. Bet kaip bebutu, begalo noriu antro mazylio. Noriu kartu mazylius pasiauginti (nors iki mokyklos) ir siekti karjeros (nors po truputi ir dbr mokausi), bet vyras nenori kito.
kaip jus darytumete? Gal vyras ir myli mane, bet to nemarodo. Nesimusame, bet santarves taip pat nera. Galvoju iseiti gyventi kitur, bet bijau kad galiu suklupti pinigine prasme, kai nera artimu, draugu salia (gyvenam uzsienyje) ir pati neturiu pilnos dienos darbo. Ar rystumetes pastoti dar karteli ir issikelti kitur pasiliekant valstybes islaikomai? Aciu. Prasau nesmerkti, bet.. Ne vienai gyvenimas rozemis klotas.
Atsakyti
QUOTE(Miavile @ 2009 09 11, 21:18)
Esame susituoke jau 4 metus. Turime kartu vaikuti. BET... Mano gyvenimas "karteja" ir esti man paciai nebemielas , jei galiu taip issireiksti,  nuo jo vaiku ir jo ex, kurie gyvena vos ne salia. Jo ex daro viska, kad mums butu prasciau, kas liecia pinigine, seimos santarve (paleisdama visokiu pletku ir pan.). Nors esame dar nauja seima, bet kartu gyvenimas man jau toks nebemielas, nors toks buvo ir is pradziu, kai paaiskejo, jog laukiuosi ir melas issisklaide - atsirado jo vaikai. Is pradziu galvojau, kad jo vaiko nieka tokio, juk tuoj ir avo turesim, vyras ir musuji myles, kaip savuosius, bet , bet taip nera... Mano vaikas buvo nelaukiamas mano vyro. Kiek praverktu dienu, praglostytu vienos pilvelyje augancio mazylio ir skausmo sirdyje, kad vyrui jis tik nasta kuri galima panaikinti abortu (taip budavo nestumo pradzioje). Gimus vaikui nuomone is karto pasikeite, cia jo lauktas mazylis, jo vaikas ir t.t. Tik... Per visa nestuma laikotarpi lausdama jo abejinguma, siurkstuma nestumo metu isivyravo neigiamas jausmas jo vaikams, kai tuo metu, kaip taip laukiau musu vaiko jam jis nerupejo, o saviems , jei galima taip pasakyti i siknytes sulysdavo.  Nemyliu jo vaiku, nenoriu nei matyti ju, o dar jo motina vis kerasa kisa. Bet kaip bebutu, begalo noriu antro mazylio. Noriu kartu mazylius pasiauginti (nors iki mokyklos) ir siekti karjeros (nors po truputi ir dbr mokausi), bet vyras nenori kito.
kaip jus darytumete? Gal vyras ir myli mane, bet to nemarodo. Nesimusame, bet santarves taip pat nera. Galvoju iseiti gyventi kitur, bet bijau kad galiu suklupti pinigine prasme, kai nera artimu, draugu salia (gyvenam uzsienyje) ir pati neturiu pilnos dienos darbo. Ar rystumetes pastoti dar karteli ir issikelti kitur pasiliekant valstybes islaikomai? Aciu. Prasau nesmerkti, bet.. Ne vienai gyvenimas rozemis klotas.

Jei jau taip blogai, tai skirkis. vyro antru vaiku tikrai nesulaikysi mirksiukas.gif . o del nemeiles jo vaikams, tai jie nekalti yra. dar man iskyla toks klausimas, kam jus tuoketes, jei gyvenimas buvo nebemielas is pradziu?
Atsakyti
QUOTE(Miavile @ 2009 09 11, 23:18)

Klausimai verti durniausiuju desimtuko.
Atsakyti
QUOTE(Miavile @ 2009 09 12, 00:18)
Esame susituoke jau 4 metus. Turime kartu vaikuti. BET... Mano gyvenimas "karteja" ir esti man paciai nebemielas , jei galiu taip issireiksti,  nuo jo vaiku ir jo ex, kurie gyvena vos ne salia. Jo ex daro viska, kad mums butu prasciau, kas liecia pinigine, seimos santarve (paleisdama visokiu pletku ir pan.). Nors esame dar nauja seima, bet kartu gyvenimas man jau toks nebemielas, nors toks buvo ir is pradziu, kai paaiskejo, jog laukiuosi ir melas issisklaide - atsirado jo vaikai. Is pradziu galvojau, kad jo vaiko nieka tokio, juk tuoj ir avo turesim, vyras ir musuji myles, kaip savuosius, bet , bet taip nera... Mano vaikas buvo nelaukiamas mano vyro. Kiek praverktu dienu, praglostytu vienos pilvelyje augancio mazylio ir skausmo sirdyje, kad vyrui jis tik nasta kuri galima panaikinti abortu (taip budavo nestumo pradzioje). Gimus vaikui nuomone is karto pasikeite, cia jo lauktas mazylis, jo vaikas ir t.t. Tik... Per visa nestuma laikotarpi lausdama jo abejinguma, siurkstuma nestumo metu isivyravo neigiamas jausmas jo vaikams, kai tuo metu, kaip taip laukiau musu vaiko jam jis nerupejo, o saviems , jei galima taip pasakyti i siknytes sulysdavo.  Nemyliu jo vaiku, nenoriu nei matyti ju, o dar jo motina vis kerasa kisa. Bet kaip bebutu, begalo noriu antro mazylio. Noriu kartu mazylius pasiauginti (nors iki mokyklos) ir siekti karjeros (nors po truputi ir dbr mokausi), bet vyras nenori kito.

Tik nedaryk tokios klaidos.Vyra pakeisti gali, bet nepakeisi savo vaikams tecio. O mes linkime savo vaikams geriausio ar ne?
Papildyta:
QUOTE(vejai @ 2009 09 12, 01:23)
Klausimai verti durniausiuju desimtuko.

Atsimink, kad tavo zodziai gali ir nuzudyti.Kada suvoksi, kad pasalyje yra visokio mastymo, lygio ir proto zmoniu, issilaisvinsi nuo tokiu komentaru.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 09 12, 08:59)
O mes linkime savo vaikams geriausio ar ne?

Ne. Mes norime geriausio sau.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 12, 10:04)
Ne. Mes norime geriausio sau.

Siuo atveju taip, ji nori geriausio sau.O kam jus norite geriausio as nesprendziu, bet as linkiu savo vaikams tik geriausio.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 09 12, 09:14)
O kam jus norite geriausio as nesprendziu, bet as linkiu savo vaikams tik geriausio.

Vargšai vaikai...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 12, 10:19)
Vargšai vaikai...

Yra vargsesniu, paliktu vaiku namuose.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 09 12, 09:45)
Yra vargsesniu, paliktu vaiku namuose.

Taip, tai tiesa. Jiems geriausio linki daugiau žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 09 12, 10:46)
Taip, tai tiesa. Jiems geriausio linki daugiau žmonių.

biggrin.gif jei nugaletumete savo pykti, butu daug daugiau naudos
Atsakyti