Visu triju nestumu metu,nuo penkto menesio devejau nestumo dirza. Jis padeda esant nugaros skausmams,pilvo tempimui,netgi,as manau,jis man padejo,kad neatsirastu daug striju(po pirmo nestumo as ju visai neturejau,o veliau jom atsirasti priaugtas nemazas svoris

). Pirmas dirzas buvo latviskas,jis nebuvo labai patogus,,bet tuo metu ziurejau kad butu pigus. Jis gana kietas ir matosi per aptemptus rubus,spaudzia sedint,bet vis tiek tai yra geresnis variantas nei nedeveti jokio(nebent jauciat,kad jo tikrai jums nereikia).
Veliau man padovanojo labai patogu dirza,po pilvu dedasi plati elastine juosta,susegama ant sono lipuku(galima pasiaurint ar paplatint). Juostos priekyje yra svelnios medziagos maisas,kuris labai patogiai prilaiko vis didejanti pilvuka. Tik nezinau ar tokiu yra pas mus,nes man ji pirko Vokietijoj.
Jei turit problemu su nugaros skausmais,ar bent karts nuo karto tempia pilvo apacia-tikrai patariu,kad nepagailetumet pinigeliu ir nusipirktumet nors koki dirza.
Taip pat galit pagalvoti ir apie dirza po gimdymo,jis irgi yra labai patogus dalykas,daug lengviau atsikelt is lovos,ypac jei jums dare cezari,ar esat jautresnes skausmui.
Sekmes
Jei mokame atsispirti savo aistroms, tai paprastai ne todėl, kad esame labai stiprūs, o todėl, kad tos aistros silpnos...MANO ODINĖS GĖLĖS