QUOTE (Ivoncikas @ 2004 05 10, 08:45) |
Sveikute Jurgyte. Gal galetum patarti, koki aliejuka naudoti? Kad tu striju nebutu ![]() |
Na as ir ne Jurga bet leptelsiu:
turi daug laiko tai spesi isbandyti visus kremukus
nuo striju, aisku jei saziningai tepsies. As va nuo
4 men tepliojuos ryte ir vakare, ir ne tik pilva, bet ir
krutine, sonus, kojas iki keliu. Man 1 kremuko uztenka
2-3 savaitem. Pigiausias tai turbut Sebamedo kremukas
kur 200 ml - apie 18 Lt, patiko Oil free, dabar naudoju
AVON nuo striju,- irgi nieko labai svelni oda pasidare, nuo
kitu to nepastebejau (jei susigundysi siuo tai paskubek
uzsisakuti, nes dabar akcija),bandziau Avent, bet jis man kazkaip
labai greit pasibaige, bandziau GUAM (80 Lt) tai kazkokio
stebuklo nepastebejau, taip ir nesupratau uz ka tokius
pinigus mokejau, Celebelle kremas nepatiko, nes toks lipnus.
Tu visu papigiai bulgarisku ir kt. nebandziau, nes ne is vienos
pardavejos girdejau, kad ssssss.
Gal kas naudojo Mama Dona kelnaites (korseta), su medvilne ir kabliukai apacioje? kaip jums jie?
QUOTE (eglek @ 2004 05 11, 03:52) |
... patiko Oil free, dabar naudoju AVON nuo striju,- irgi nieko labai svelni oda pasidare, nuo kitu to nepastebejau (jei susigundysi siuo tai paskubek uzsisakuti, nes dabar akcija),..... |
Man irgi visai patiko Oil free, o dabar is AVON ta kremuka nusipirkus nuo striju tai pasaka

as irgi jau baigiu visa ta kremuka Avon susiterliot
ant pilvo nei vienos strijos,tik ant papu
nes juos pamirsdavau terliotis..
gal cia del to..
Del nesciuju dirzu tai ka galiu pasakyti-nauda tokia,kad nugaros skausmu nebeliko,ir pilvas prie zemes nebetraukia kaip seniau,kai negaledavau net paeiti...
nesioju lietuviska ortopedijos technikos gamybos,eurovaistinese nuo 27 iki 37lt kainuoja

Del nesciuju dirzu tai ka galiu pasakyti-nauda tokia,kad nugaros skausmu nebeliko,ir pilvas prie zemes nebetraukia kaip seniau,kai negaledavau net paeiti...

skaitau skaitau, gvildenu gvildenu, taip ir nesuprantu - tai geriau tos baisiakelnes ar dirzas? man tas dirzas kazkaip
buvo uzkorusi vienoj parduotuvej pardaveja, tai man itarimas kilo KAIP tai atrodys po drabuziais
o baisiakelnes ai tikrai BAISIOS, bet dabar sezonas saltas... gi nieks apart vyro nematys

Na ash irgi ish pradziu labai kraciausi to dirzo... nes man irgi atrode, kad ish po drabuziu matysis, nepatogu, pupsos ir pan. Bet dabar gi gerai - ruduo atejo, oras shaltyn, vis tiek nebevaikshciosi pliku pilvu... o po megztuku, tai tikrai to dirzo nesimato...
o nauda man tai irgi akivaizdi, - be dirzo vaikshtant ish karto nugara paskausta, o su dirzu - kazkaip tikrai geriau...
del kelnaiciu tai nezinau, man tai irgi jos neitin erotishkos, - ale cia jau nieko nepadarysi, bet gi ir nelabai praktishka man rodos - turesi skalbt kasdien, o dirzass tai tikrai nesusitepa taip greit...
bet cia aishku kiekvienam sprest paciam kas geriau:)
o nauda man tai irgi akivaizdi, - be dirzo vaikshtant ish karto nugara paskausta, o su dirzu - kazkaip tikrai geriau...
del kelnaiciu tai nezinau, man tai irgi jos neitin erotishkos, - ale cia jau nieko nepadarysi, bet gi ir nelabai praktishka man rodos - turesi skalbt kasdien, o dirzass tai tikrai nesusitepa taip greit...
bet cia aishku kiekvienam sprest paciam kas geriau:)
Aš taip pat už diržiuką.
Taip pripratau, kad jau niekur be jo neinu.L. patogu, ir niekur niekas nelenda. Dabar šalta jau , tai ant apatinių marškinukų bei pėdkelnių užsidedu, o ant viršaus megztinuką. Mano toks latviškas už 31 Lt.
Na, o kai be stringų jokių kitų kelnaičių nenešioju niekada, tai į tuos fantalonus (diržai-kelnaitės ar pan.) net nežiūrėjau.
Bet, manau, kad šaltu oru ir vieni, ir kiti turi patogiai nešiotis po krūvą rūbų sluoksnių.
Aš tą diržiuką ir ant nuogo kūno (be maikutės) bandžiau užsidėti, va tada tai tikrai nemalonu, nes kažkaip trina. Tai karštu oru tikriausiai fantaloniukai tie kaip ir geriau būtų
Papildyta @ [mergetime]1095351493[/mergetime]
Kiek visur skaičiau nuomones apie kremus nuo str., tai matau , kad AVON daugumai patiko.
O kokiose parduotuvėse jo galima įsigyti , ir kiek jis kainuoja?
Kažkaip nužioplinau aš jį iš viso asortimento, niekur nemačiau

Na, o kai be stringų jokių kitų kelnaičių nenešioju niekada, tai į tuos fantalonus (diržai-kelnaitės ar pan.) net nežiūrėjau.
Bet, manau, kad šaltu oru ir vieni, ir kiti turi patogiai nešiotis po krūvą rūbų sluoksnių.
Aš tą diržiuką ir ant nuogo kūno (be maikutės) bandžiau užsidėti, va tada tai tikrai nemalonu, nes kažkaip trina. Tai karštu oru tikriausiai fantaloniukai tie kaip ir geriau būtų

Papildyta @ [mergetime]1095351493[/mergetime]
Kiek visur skaičiau nuomones apie kremus nuo str., tai matau , kad AVON daugumai patiko.
O kokiose parduotuvėse jo galima įsigyti , ir kiek jis kainuoja?
Kažkaip nužioplinau aš jį iš viso asortimento, niekur nemačiau

Atsakymas vienareikšmiškas: diržą nešioti nekenkia
ir rekomenduojama.. Lengviau stuburui, lengviau vaikščiot, apsaugo pilvo raumenis nuo išsitampymo, žodžiu, tik pliusai

Paskaiciau jusu patarimus ir nusprendziau pirktis dirza, nes su nugaros skausmais ir taip buvo problemos visalaika

Nors pilvuzas dar nebaisiai didelis , bet gal jau galima pirktis, tik idomu ar tu dirzu dydziai reguliuojami

O po gimdymo irgi galima ji nesioti?
O ka zinote apie pedkelnes tipo masazuojancias, kad venos nesiplestu, kur geriausiai jas pirkti ir kainos negazdintu, nes kazkur girdejau, kad kainos vos ne 60lt Euro vaistenese

Buciau dekinga uz informacija, nes jau su kojom ir stuburu tikrai problemos

O gal turi kas parduoti jau nebenaudojama dirziukia?
QUOTE (Malinka @ 2004 10 10, 20:08) |
Paskaiciau jusu patarimus ir nusprendziau pirktis dirza, nes su nugaros skausmais ir taip buvo problemos visalaika ![]() ![]() Nors pilvuzas dar nebaisiai didelis , bet gal jau galima pirktis, tik idomu ar tu dirzu dydziai reguliuojami ![]() ![]() O po gimdymo irgi galima ji nesioti? O ka zinote apie pedkelnes tipo masazuojancias, kad venos nesiplestu, kur geriausiai jas pirkti ir kainos negazdintu, nes kazkur girdejau, kad kainos vos ne 60lt Euro vaistenese ![]() Buciau dekinga uz informacija, nes jau su kojom ir stuburu tikrai problemos ![]() |
Dirza nesiojau latviska 2 dydzio, gerai kad nepirkau 1, dydziai reguliuojasi- dirzas ant lipuku.Dirziuka uzsisegiau 19 sav-tikrai patariu, man jis buvo laaabai geras :superPo gimdymo ji nesiojau 2 sav kitaip apvertus, bet nusipirkau pogomdymini, jis patogesnis, Pedkelnes pirkau Euro vaistineje, skirtas nescioms moterims, silpnos kompresijos-cia del venu, firma RELAXAN italiskos.Bandziau MAXIS- grynas s.... labai greitai plysta ir zymiai brangesnes, be to kompresija mazesne.