Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

O as apsiejau be dirzo. Ir nejauciau jokiu nugaros skausmu del to unsure.gif thumbup.gif
Atsakyti
Letaa, o kur tu pirkai ta latviska dirza ir kiek mazdaug kainavo?
Atsakyti
QUOTE (Raudonplaukė @ 2004 11 09, 11:18)
Letaa, o kur tu pirkai ta latviska dirza ir kiek mazdaug kainavo?

Ir aš tokį nusipirkau praeitą savaitę thumbup.gif kainavo 33 berods litai su centais, patenkinta kol kas strijų neturiu tai ir gerai tikiuosi kad jos ir nepasirodys mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 09 lapkričio 2004 - 10:28
kai laukiausi pirmojo, nene6iojau jokių diržų ir korsetų-pilvo tempimus jaučiau; su antruoju gydytoja patarė įsigyti tokias elestines kelnaites , prie kurių pritvirtintas diržas pilvo apačiai prilaikyti ir dar toks užsimaudavo maišas ant pilvo, kainavo apie 40 lt, jokių tempimų nejaučiau, išėjau į dekretines atostogas 1 mėnesiu vėliau ir puikiai jaučiausi

nežinau, ar čia dėl diržo man lengviau buvo ,ar tiesiog nėštumas kitoks
Atsakyti
Jei galit parašykit,kur jūs tuos diržus Kaune pirkot?Ir kiek tie latviški kainuoja?Ačiū
Atsakyti
AS su pirmu nenešiojau jokių diržų,bet atsirado labai daug strijų. Tai gal diržas gali nuo jų apsaugot? Nenoriu,kad jų atsirastų dar daugiau. unsure.gif unsure.gif unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Beveik visa nestumo laika nesiojau dirza, bet nuo styju mane tikrai neapsaugojo
Atsakyti
Dirzas ar korsetas nuo striju ir neapaugo! Juk tai pilvuko palaikymas ir nugaros apkrovimo mazinimo budas. O strijos individualus dalykas priklausantis nuo odos tipo ir genu. O dirzais prekiauja Ortopedijos technikos parduotuves. Internete galite rasti adresus tinklapyje www.ortopedija.lt
Atsakyti
Sveikutės...

Mano lėliukui 2.gif eina 25-ta savaitė, t.y. šeštas mėnuo... Pas gydytoją eisiu po 2 savaičių, o sužinoti norėčiau jau dabar apie tai, ar kam teko nešioti diržą nėštumo metu. Jei teko, tai nuo kurio mėnesio gydytoja patarė? Ir kokį? Oi, kiek daug vaistinėje visokių diržų, sunku pasirinkti ir numatyti, kuris gi patogesnis, geresnis: ar tas, kuris ant pilvelio dedasi, ar tas, kuris po pilveliu, ar tas, kuris kaip kelnaitės.... Nežinau.... sad.gif Gal galite patarti?.... doh.gif
Atsakyti
nicci, cia tokio vienareiksmisko patarimo negali buti, nes net gydytojai sako, kad kiekvienai labai individualu. Geriausia yra, jei turi kokiu draugiu, kurios nesioja tuos dirzus ir kurios galetu paskolinti pabandyt panesiot. as pati pradejua dirza gan velai, nes pradzioje buvau labai kuda, tai gydytoja nepatare jo detis, o be to ir mano ismatavimu nebuvo smile.gif Beje jei pirksi butinai matuokis, nes pas mane per liemeni dabar 92, kai pirkau dirza buvo kazkur 80 su biski, bet nusipirkau toki kur tipo turetu tikti 90cm ismatavimui ir nepatikesi buvo per mazas. Dabar toki kur 100cm. Todel, gal vis delto geriau palauk, kai nueisi pas gydytoja ji gal geriau patars.
Atsakyti
tai dirzu dydziai ne pg liemeni o pg apimti po pilvu dalinas.. as tai pirkausi ta paprasciausia latviska. Bet nesioju ji tik kai vaikstau, nes man su juo sedet nepatogu, spaudzia pilva. O nesiot man jau pries koki meneis liepe, a tai pilvas mano kazkodel tai nemazas, nors 2.gif vienas
Atsakyti
O tas latviškas tai toks, kur po pilveliu uždedamas?..
Atsakyti