Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(saulelyte @ 2005 05 20, 11:34)
O aš ieškojau ir niekur neradau. Bent jau Kėdainiuose...  blink.gif Yra bent 3 EURO vaistinės ir kai paklausiu apie diržus tuos, jos sako, kad reikia užsisakyti, nes taip nebūna jų. Ar jos kažko nesupranta, ar aš?  g.gif O Kaune Vaistinėse tų diržų būna pirkti?

Buna, maciau. Ir Panevezy buna. Tik nelabai ten maloniai aptarnauja. Kai norejau pirkt korseta po gimdymo nebuvo dydzio mano. Tai Eurobazes vaistininke pasiule eit per visas Eurovaistines ir ieskotis "GAL BUS"... Paskui tik pagalvojau, kad cia jos darbas suzinot kurioj vaistinej yra, ji PRIVALEJO pasiskambinti, o jei nera, uzsakyti ir per sav. pristatyt. Nes kai Vilniuj Ukmerges g. pirkau ta korseta, tai ieskojo dydziu, sake, jei netiks, atves per 3 dienas. Siule matuotis... Vat tau ir ta pati Eurovaistines baze, tik sostinej, o ne provincijoj, kur vaistininke isivaizduoja didele ponia esanti, o klienta sh... laiko. tongue.gif biggrin.gif
P.S. Idomu, ar Eurovaistiniu tinklo vadovybe apie tokias darbuotojas zino? g.gif Dabar mastau, gal nformuot internetu? g.gif Tuoj butu pamoka tokioms vaistininkems savo darbu nusikratancioms ir sudarancioms problemas klientams. doh.gif
Atsakyti
user posted imageGal kam reikia nesciosios dirzo L dydzio? Pirktas parduotuveje "Ortopedijos technika", uzsidetas tik keleta kartu. Kaina simboline, susitartume...
Atsakyti
Aš maždaug nuo 28 savaitės nešioju korsetą skirtą neščiosioms.
Tikrai geras dalykėlis. Labai sumažino nugaros skausmus. Kadangi darbe tenka ilgai pasėdėti, man jis dabar nepakeičiamas dalykas.
Atsakyti
4u.gif sveikutes visos ..... noriu pasiklausit kur galima Vilnuje isigyti tu kelnaiciu su guma ar to dizro ? O tos kelnaites kaip triusikai ar ir yra kaip kelnaites beveik iki keliu? ar tokiu negalima? Patarkite ....labai skubu ..... ir laiksiu atsakymu .... smile.gif galite rashyti ir i Asmenine zinute galite ir cia ......

labai diidelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Tai Jus dabar man - tundrai paaiskinkit smile.gif Gavau as Chicco kelnaites su tuo dirzu, medvilne ant pilvo ir kabliukais apacioj. Dabar vartau jas kaip galvosuki ir nesuprantu - jos juk turi but naudojamos ant apatiniu kelnaiciu kaip korsetas, o uzmaunamos gulint. Tai kaip jas naudot per visa diena: nueini i WC, tai negulsi ant grindu, kad vel uzsimautum; jei astsisegi kabliukus, tai kaip paskui vel apatines kelnaites atgal po juo sugrust ? smile.gif) Be to per pilva neuzilgo tu kabliuku nebematysiu ir nerasiu smile.gif Tai va, kokios problemos mane kankina... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2006 01 16, 19:29)
Tai Jus dabar man - tundrai paaiskinkit smile.gif Gavau as Chicco kelnaites su tuo dirzu, medvilne ant pilvo ir kabliukais apacioj. Dabar vartau jas kaip galvosuki ir nesuprantu - jos juk turi but naudojamos ant apatiniu kelnaiciu kaip korsetas, o uzmaunamos gulint. Tai kaip jas naudot per visa diena: nueini i WC, tai negulsi ant grindu, kad vel uzsimautum; jei astsisegi kabliukus, tai kaip paskui vel apatines kelnaites atgal po juo sugrust ? smile.gif) Be to per pilva neuzilgo tu kabliuku nebematysiu ir nerasiu smile.gif Tai va, kokios problemos mane kankina... smile.gif

Tiksliai, cia problema g.gif
Isivaizduoju, kaip tulike imi kviestis ka nors is kolegu i pagalba, kad kelnaites uzsegtu... blush2.gif
Atsakyti

Sveikute,
as kelnaites su dirzu pirkau kaune,maximoje, euro vaistineje, tai manau ir vilniuje bus tikrai.
Tos kelnaites yra kaip bobiski triusikai ax.gif 4u.gif na man jie taip atrodo, o apacioje pilvo yra tokia guma, vadinamas dirzas. o apie kokias tu kelnaites kalbi kurios iki keliu, tai nelabai suprantu g.gif
Sekmes perkant ir nesiojant
Atsakyti
o del gorseto ar kelnaiciu su dirzu tai as tik uz tai, su jais tikrai geriau ir nugara maziau skauda ir pilvuka ne taip tempia 4u.gif
daktare man sake, kad gorseta nesioti reikia tik vaikstant, o kaip guli ji reikia nusiimti
Atsakyti
Sveikos gal as cia ne i tema bet as nenesiojau jokiu gorsetu nieko ir aciu dievui neatsirado striju biggrin.gif ir labai del to dziaugiuosi pet pilvas tapo didesnis nei pries nestumo pradzia bet sportuojant tikiuosi atsistot i buvusias vezes. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

pati naudoju dirza ir esu juo labai patenkinta. Pirkau ji parduotuveje "Buk mama". Pardavejos tikrai neapvyle: paaiskino kaip ji uzsideti, nesioti naudoti. Na, o kas del dirzo uzsidejimo, tai butent gulint ji ir reikia uzsisegineti. Pradzioje ir as buvau sutrikusi kaip cia reikes ta dirza segiotis dienos begyje, bet iseitis yra labai paprasta. Kadangi dirzas yra eleastingas taigi, tereikia ji tik pakelti virs pilvuko ir viskas (nusegti nereikia). Veliau ji nuleisti visai nesunku, jis atsistoja i ta pacia vieta. Dirzas man isties labai pravartus dalykas, nejauciu jokio diskomforto ji nesiojant.
Atsakyti
QUOTE(kristina2006 @ 2006 02 02, 12:08)
Sveikos merginos,

pati naudoju dirza ir esu juo labai patenkinta. Pirkau ji parduotuveje "Buk mama".

Norejau paklausti, kiek jis kainavo? blush2.gif
Mat as seno nebeturiu (buvo drauge paskolinusi, o vakar atsieme).... Dabar ieskau kur pirkti, tik labai brangaus nenoriu... flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2006 02 10, 22:44)
Norejau paklausti, kiek jis kainavo?  blush2.gif
Mat as seno nebeturiu (buvo drauge paskolinusi, o vakar atsieme).... Dabar ieskau kur pirkti, tik labai brangaus nenoriu...  flirt.gif

Man šiandien jau gydytoja sakė nusipirkti nėštukių diržą ir nešiot,nes pilvas nemažas ir dėl to skausminga pilvo apačia.Vaistinėj klausiau kainos,sakė apie 60-70lt.Kitose gal pigiau g.gif
Atsakyti