Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 11, 00:40)
Man šiandien jau gydytoja sakė nusipirkti nėštukių diržą ir nešiot,nes pilvas nemažas ir dėl to skausminga pilvo apačia.Vaistinėj klausiau kainos,sakė apie  60-70lt.Kitose gal pigiau g.gif

Preiš du metus pirkau Eurovaistinėje, kur šalia Kalvarijų Medios, ten Eurobazė. Tai mokėjau apytiksliai apie 40lt
Atsakyti
QUOTE(rencew @ 2006 02 10, 23:59)
Preiš du metus pirkau Eurovaistinėje, kur šalia Kalvarijų Medios, ten Eurobazė. Tai mokėjau apytiksliai apie 40lt

Aha,bet kainos kyla cool.gif Nu reiks pasižvalgyt plačiau,nes tik vienoj vaistinėj kolkas klausiau.O Euro gal ir tikrai pigiau bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad Ortopedijos technikoj tie diržai irgi mažiau, negu 70 lt kainuoja g.gif
Atsakyti
Lietuviški Ortopedijos technikos gamybos diržai kainuoja apie 49 Lt, latviški Tonus platesni ir storesni - apie 50 Lt. Šiaip jau vaistinės nesispecializuojančios ortopedijoje gali ir neturėti reikiamo dydžio, bet tikrai mielai užsakys iš tiekėjų ir po kokios dienelės turės, jei pažadėsi ateit pirkt.
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes....as esu 23 savaiciu ir jau pradejau nesioti dirza....na nera labai patogu,bet kad pilva prilaiko tai tikrai.....as pirkau eurovaistineje 30 lt. mokejau....
Atsakyti
QUOTE(Jurka @ 2006 02 11, 10:34)
Sveikos esamos ir busimos mamytes....as esu 23 savaiciu ir jau pradejau nesioti dirza....na nera labai patogu,bet kad pilva prilaiko tai tikrai.....as pirkau eurovaistineje 30 lt. mokejau....

Su juo patogu tik vaikščioti, o jau pasėdėti- nelabai įmanoma.
Atsakyti
As irgi toki uz 30 Lt Eurovaistineje maciau. O kodel su juo nepasedesi???? Ka, jis plastikinis koks? mellow.gif
Jei "Buk mamoj" dirzai labai brangus, pirksiu sita, nes man liko apie 7-9 savaites 2.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2006 02 11, 16:02)
As irgi toki uz 30 Lt Eurovaistineje maciau. O kodel su juo nepasedesi???? Ka, jis plastikinis koks?  mellow.gif
Jei "Buk mamoj" dirzai labai brangus, pirksiu sita, nes man liko apie 7-9 savaites  2.gif

Ne neplastikinis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet matai kai eina diržo iškirpimas po pilvu- kai atsisėdi jis rėžia doh.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Taip, taip, nepatogu sėdėti, nes rėžia kirkšnų srityje... Bet man labai gerai būdavo, kai reikdavo daug vaikščioti. Kažkaip mažiau pavargdavau. Tikriausiai, dėl to, kad diržas pilvą prilaiko ir pilvas ne taipprie žemės traukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rencew @ 2006 02 12, 00:06)
Ne neplastikinis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , bet matai kai eina diržo iškirpimas po pilvu- kai atsisėdi jis rėžia doh.gif

Tai jis siauras toks,kad iškirpimas po pilvu eina? Aš tai mačiau panaudonus parduoda,bet kad jie kažkokie platūs,ir ant pilvo užsideda,ne tik kad po pilvu ax.gif
Atsakyti
Na ir aš,kai vaiksčiojau su dukra,tai mano pilvas laabai jau žemas buvo,tai gan anksti liepė užsidėti tą diržą,kai nusipirkau,maniau,kad bus žiauriai nepatogu,bet klydau,labai prie jo pripratau,tai jis man visiškai nemaišė,o tik daug padėjo.Net važiuodama gimdyti,buvau su juo,o kai sesutė pamatė,sako tik greit nusiimk,nes taip dar "gimdymą prilaikau" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 12, 13:35)
Tai jis siauras toks,kad iškirpimas po pilvu eina? Aš tai mačiau panaudonus parduoda,bet kad jie kažkokie platūs,ir ant pilvo užsideda,ne tik kad po pilvu ax.gif

Taigi jų visokių būna - pagal skonį ir poreikį yu.gif Vieni platūs, ant pilvo uždedami, kiti tik iš apačios pilvuką prilaiko. Būna dar ir kelnaičių visokių, kurios irgi pilvuką prilaiko. nestuke.gif Jeigu pilvukas nelabai didelis, tinka is siauras diržas - aš nešiojau, man patiko. didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 12 vasario 2006 - 13:53