Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(zirafos sese @ 2006 02 12, 14:50)
Taigi jų visokių būna - pagal skonį ir poreikį  yu.gif  Vieni platūs, ant pilvo uždedami, kiti tik iš apačios pilvuką prilaiko. Būna dar ir kelnaičių visokių, kurios irgi pilvuką prilaiko.  nestuke.gif  Jeigu pilvukas nelabai didelis, tinka is siauras diržas - aš nešiojau, man patiko.  didis.gif

Būtent, tik pasirinkau universalų, nėštumo metu nešiojau kad siaura dalis ėjo po pilvu, o plati ant nugaros, o po gimdymo atvirkščiai- kad prispaust pilvą smile.gif
Atsakyti
O blembački,dabar tai jau man sumaištis doh.gif Maniau,nueisiu į vaistinę,nusipirksiu diržą pagal išmatavimus ir bus rami galva,o pasirodo,kad jų rūšių dar milijonas doh.gif Kaip dabar išsirinkti geriausią?
Ar tas kur ant pilvo dedasi geresnis nei tas kur po pilvu? Ar tas universalas geresnis už tuos abu? g.gif
O varge,dabar turėsiu galvos skausmą išsirinkti. Nu mano pilvelis nėra mažas,mums jau pusė viso nėštumo laiko ir ilgiau pavaikščiojus skauda pilvo apačioj.Gydytoja sakė,kad dėl to jog diržo reik.Tai va,o kaip jį išsirinkt? doh.gif
Atsakyti
jooooooooooooo mega_shok.gif labai sunkus klausimas......... aš irgi niekaip negalėjau išsirinkti, koks geriausias..... išgelbėjo draugė - paskolino savo 4u.gif jis dedasi po pilvu, nieko, labai padeda........ be jo niekur nebenoriu eiti dabar... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 13, 00:15)
O blembački,dabar tai jau man sumaištis doh.gif Maniau,nueisiu į vaistinę,nusipirksiu diržą pagal išmatavimus ir bus rami galva,o pasirodo,kad jų rūšių dar milijonas doh.gif Kaip dabar išsirinkti geriausią?
Ar tas kur ant pilvo dedasi geresnis nei tas kur po pilvu? Ar tas universalas geresnis už tuos abu? g.gif
O varge,dabar turėsiu galvos skausmą išsirinkti. Nu mano pilvelis nėra mažas,mums jau pusė viso nėštumo laiko ir ilgiau pavaikščiojus skauda pilvo apačioj.Gydytoja sakė,kad dėl to jog diržo reik.Tai va,o kaip jį išsirinkt? doh.gif

Tavo teisė rinktis, bet man patiko tas universalus. Juolab , kad galėjau nešioti ir po gimdymo. Kaip sakoma - du viename smile.gif
Atsakyti
O kiek tas universalus kainuoja ir ar jį irgi reikia rinktis pagal savo apimtis?

Ir dar.Jeigu dabar man dvedešimt savaičių,nusipirksiu diržą pagal pilvo išmatavimus ir nešiosiu jį kurį laiką... O gi mažius auga,viens du ir jau pilvas bus dvigubai didesnis,tai ką,tada reiks vėl kitą diržą pirkt,ir vėl pagal apimtis?
Atsakyti
Teisingi pastebėjimai.... Bet yra diržų (kaip mano), ant lipdukų - augant pilvukui diržą galima praplatinti. Tik, aišku, iki tam tikros ribos (arba svorio kategorijos) hihihi.gif O kiek kainuoja, aš nežinau..... Rencew, kiek?
Atsakyti
o tavo ant lipdukų siauras ar kur ant pilvo dedasi?
Aš dar mačiau fotkėse kad yra tų plačių diržų kur ant pilvo dedas ir šonuose kaip korsetai su raišteliais susiriša.
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 13, 15:24)
O kiek tas universalus kainuoja ir ar jį irgi reikia rinktis pagal savo apimtis?

Ir dar.Jeigu dabar man dvedešimt savaičių,nusipirksiu diržą pagal pilvo išmatavimus ir nešiosiu jį kurį laiką... O gi mažius auga,viens du ir jau pilvas bus dvigubai didesnis,tai ką,tada reiks vėl kitą diržą pirkt,ir vėl pagal apimtis?

Sakau, nepamenu, bet makėjau apie 40lt, ir ten buvo lyg 2 dydžiai. Nepergyvenk, viskas ten su lipdukais, kol mažas pilvas- susiaurinsi, kai bus didelis- prapalatinsi
Atsakyti
tada gerai,nes aš jau galvojau,kad augant pilveliui ir diržą didesnį reiks įsigyt smile.gif
Atsakyti
Na va, kaip gražiai viską išsiaiškinom clap.gif pasirodo, visi su lipdukais.
Mano siauras, dedasi po pilveliu. Aš kažkaip ir nebūčiau rinkusi plataus, nes man atrodytų, kad pilvukas spaudžiamas...... g.gif nors, aišku, diržas neturėtų jo spausti. Bet man ramiau, kai pilvukas laisvėje ax.gif biggrin.gif

Manau, laiminga_mamyte, kad tau verta nusipirkti tą universalų už 30-40 Lt. Su lipdukais. Nes visokie raišteliai tik nervintų tualete ir šiaip kas kartą rišti pas gydytoją.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2006 02 13, 17:17)
Na va, kaip gražiai viską išsiaiškinom  clap.gif pasirodo, visi su lipdukais.
Mano siauras, dedasi po pilveliu. Aš kažkaip ir nebūčiau rinkusi plataus, nes man atrodytų, kad pilvukas spaudžiamas......  g.gif nors, aišku, diržas neturėtų jo spausti. Bet man ramiau, kai pilvukas laisvėje  ax.gif  biggrin.gif

Manau, laiminga_mamyte, kad tau verta nusipirkti tą universalų už 30-40 Lt. Su lipdukais. Nes visokie raišteliai tik nervintų tualete ir šiaip kas kartą rišti pas gydytoją....  unsure.gif

Va ir aš dabar taip galvoju,kad vertėtų man tą universalų įsigyti.Ir kaina prieinama ir jeigu dar ir po gimdymo jį bus galima nešioti.... Manau jį ir pirksiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 13, 23:15)
Va ir aš dabar taip galvoju,kad vertėtų man tą universalų įsigyti.Ir kaina prieinama ir jeigu dar ir po gimdymo jį bus galima nešioti.... Manau jį ir pirksiu  drinks_cheers.gif

Paskolinčiau, bet dabar jau esu paskolinus kitai mamytei smile.gif
Atsakyti