Kiek laiko turi buti pilviukui, kad dirza butu galima pradeti nesioti?
as tai pradejau sia savaite ir tai tik namie , kolkas nejauciu poreikio
QUOTE(Svetolanka @ 2006 03 13, 09:05)
Oj mergatės..., nusipirkau aš tą diržą "Būk mama", bet negaliu pasakyti, kad jis man labai jau patinka... Negaliu suprast..., gal deduos jį kažkaip neteisingai?
Bet jis man spaudžia ir vsio!!! 

Jeigu pačiai neišeina teisingai užsidėti, patarčiau nueiti pas savo gydytoją ir paprašyti, kad parodytų. Nes tikrai svarbu teisingai užsidėt - kad būtų gerai ne tik pilvukui, bet ir nugarai.
QUOTE(Garbanele @ 2006 03 13, 19:15)
Kiek laiko turi buti pilviukui, kad dirza butu galima pradeti nesioti?
Tai labai individualu, nes vienoms pilvukas anksčiau pasimato, kitoms vėliau. Kai man buvo tik 13 sav., tikrai tokio poreikio neturėjau. O kai atėjau pas ginę būdama 27 sav., ji griežtai paklausė KUR DIRŽAS?

Aš iš pradžių galvojau, kad apsieisiu visai be jokio diržo, nes nugaros neskaudėjo, o ir pilvukas neatrodė labai didelis, tačiau pastebėjau, kad ilgiau pavaikščiojus pradėdavo durti į šona (panašiai kaip mokykloj per krosą, tik žemiau), tai gydytoja paaiškino, kad čia įsitempia kažkokie tai pilvo raumenų raiščiai (ar kažkas panašaus), tai nusprendžiau visgi įsigyti ir tuo labai džiaugiuos, nes dabar galiu belekiek vaikščiot ir nebėr jokio skausmo
. tikrai geras dalykas, galėjau tik biškį anksčiau prisiverst nusipirkt (pradėjau nešiot kai jau buvo daugiau nei 7 mėn).

QUOTE(Ingushka @ 2006 03 13, 22:36)
Aš iš pradžių galvojau, kad apsieisiu visai be jokio diržo, nes nugaros neskaudėjo, o ir pilvukas neatrodė labai didelis, tačiau pastebėjau, kad ilgiau pavaikščiojus pradėdavo durti į šona (panašiai kaip mokykloj per krosą, tik žemiau), tai gydytoja paaiškino, kad čia įsitempia kažkokie tai pilvo raumenų raiščiai (ar kažkas panašaus), tai nusprendžiau visgi įsigyti ir tuo labai džiaugiuos, nes dabar galiu belekiek vaikščiot ir nebėr jokio skausmo
. tikrai geras dalykas, galėjau tik biškį anksčiau prisiverst nusipirkt (pradėjau nešiot kai jau buvo daugiau nei 7 mėn).

Hmmmmmm.....

Ir dabar, jeigu, pvz., išeinu į parduotuvę neužsidėjusi diržo - skausmelis šone taip surakina, kad net sustoju....

Diržas - jėga

OI,aš be diržo nė minutės.Ar namie,ar kur trumpai iki pardos,ar pasivaikščiojimai kokie... Ryte užsidedu,vakare nusiimu. fsio. Pamiršau ką reiškia skaudėti nugarą ir pilvo apačią.Skausmai būdavo žiaurūs.
Kada jį reik pradėt nešiot turbūt ginekologė geriausiai pasako,nors manau,kad priklauso nuo pilvo dydžio,pačios savijautos ir t.t. Aš kai jau buvau dvidešimtoj savaitėj,man gydytoja pasakė,kad sekantį kartą jau BŪTINAI turiu būt su diržu ir pasakė,kad jau dabar(kai buvo dvidešimt sav.)turėčiau jį dėvėt,nes pilvas nemažas. Taip kad... Diržas dar niekam nepakenkė.Nors mano sesuo sakė,kad jai jis nepatogu ir t.t. O aš be jo negaliu. Jaučiuosi super,kad galiu ilgai sau vaikščioti ir nejausti jokių nugaros ir pilvo skausmų
Kada jį reik pradėt nešiot turbūt ginekologė geriausiai pasako,nors manau,kad priklauso nuo pilvo dydžio,pačios savijautos ir t.t. Aš kai jau buvau dvidešimtoj savaitėj,man gydytoja pasakė,kad sekantį kartą jau BŪTINAI turiu būt su diržu ir pasakė,kad jau dabar(kai buvo dvidešimt sav.)turėčiau jį dėvėt,nes pilvas nemažas. Taip kad... Diržas dar niekam nepakenkė.Nors mano sesuo sakė,kad jai jis nepatogu ir t.t. O aš be jo negaliu. Jaučiuosi super,kad galiu ilgai sau vaikščioti ir nejausti jokių nugaros ir pilvo skausmų

Aš esu patenkinta spec kelnaitėmis, kur įsiūtas diržas. Ir nugarai padeda, ir pilvą mažiau tempia
Ir svarbiausia kad jie stringai, tai jei su plonesnėm kelnėm irgi nebaisiai atrodo
Turiu ir diržą bet užsidėjus buvau vos keleta kartų
kažkaip nepatogiai jis man nors tu ką. Daktarė sakė dėtis atsigulus, bet pvz kaip užsidėti po wc kai esi darbe ar parduotuvėj
nu nematau kitos išeities tik atsistojus

Turiu ir diržą bet užsidėjus buvau vos keleta kartų

O tai kam tu eidama į WC jį nusiimi? aš tai nieko nenusiiminėju.ryte užsidedu diržą,o eidama miegot nusiimu.Viskas.Labai patogu.Gal pas tave kažkoks kitoks diržas,mano tai universalus,po pilvu kur dedas,tai superinis
Papildyta:
O kad dėsies atsistojus,tai iš jo tiek ir naudos..
Papildyta:
O kad dėsies atsistojus,tai iš jo tiek ir naudos..
Pas mane irgi universalus, kur po pilvu dedasi
Bet įtariu aš blogai užsidėdavau
Pirma diržą reikia užsidėti, paskui kelnaites

QUOTE(ramirėja @ 2006 03 23, 08:53)
Pas mane irgi universalus, kur po pilvu dedasi
Bet įtariu aš blogai užsidėdavau
Pirma diržą reikia užsidėti, paskui kelnaites 
Na,žiūrint kokios kelnaitės.. 

QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 23, 11:34)
Na,žiūrint kokios kelnaitės..
Aš kadangi dabar nuolat nešioju būk mamiškas nėštukines kelnaites,tai jos labai patogiai prisiderina prie diržo,priekyje jos iki gaktos plaukų linijos eina,o galeir juosmens nesiekia,tad pirmiausia užsidedu jas,paskui atsigulu,užsidedu diržą ir gaunas labai patogiai,nereik kas kart tuolete nusiiminėti,nors iš pradžių nusiiminėjau ir aš,nes nelabai man aišku buvo kaip ten su tuo WC daryt.Kelnaičių kraštelį nugaroje šiek tiek pakišu po diržu ir viskas liux 

Nu namie pasipraktikuosiu

nenesioju ir kol kas nesiruosiu pirkti, nors beveik visa diena sedziu darbe. jei labai skaudes nugaryte, gal pagalvosiu apie dirza