Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(rencew @ 2006 02 28, 17:53)
tai visai normali kaina sakyčiau. Bet patogu užsidėjus, ane?

normali ta kaina,o dar kai už gerą daiktą tai išvis negaila.O patogumas tai nerealus bigsmile.gif Visai kitaip jaučiuosi,galiu daug ilgiau vaikščioti ir nejausti skausmų,super dabar su juo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(indroska @ 2006 02 28, 15:59)
na taip tavo pilvukas ogogo nestuke.gif  bet nesu as jau toke smulkesne nestuke.gif  gal ugis tik taip rodo seip manau turbut ir man reiks antra pirkt kad uztektu iki pabaigos nes daba pilvo apimtis jau virs 90cm o dar kol nusipirksiu tai pilvukas padides nestuke.gif

Tai tada tikrai antrą pirk,nes antras dydis yra kai apimtys pilvo apačioj yra 100-110cm.O jeigu pirksi dar vėliau,tai aišku,kad pilvūzas jau bus didesnis,tai manau antras turėtų tikt ir tau mirksiukas.gif Plius kad nereiks dar papildomai antro diržo pirkt.
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2006 02 28, 16:06)
O nuo kurio laiko jau reikia pradeti ji nesioti g.gif

Pas amne dvynukai ir jau dabar pilvas virs 90 cm, o ir pati as ne is smulkiuju. na, dar nera sunku, ale visvien g.gif Nenoriu, kad butu sunku schmoll.gif

O tu pasižiūrėk mano paraše nuotraukas(spausk ant mano bambūzas) ir jeigu tavo pilvelis nors kiek panašaus dydžio,tai manau jau gali pirkti,nes paskui žinok labai nesmagūs ir nemalonūs tie pilvo apačios ir nugaros skausmai mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien "euro vaistine baze" maciau tie dirzai kur "buk mama" kainuoja 39lt o ten 30lt ir dydziu buvo tik dar nepirkau nestuke.gif
Atsakyti
as turiu dirza, ta kur eurovaistinese parduodami, iir dziaugiuosi juo. namuose nenesioju, bet kai iseinu kur tai butinai deduosi. pakelia pilvuka ir uz tai maziau man spaudzia slapimo pusle, taip pat be dirzo ilgesnius atstumus einant man pradeda durti sona, su dirzu to nebuna.

tik reikia ismokti taisyklingai uzsideti, kad pajustumet efekta. dirzas dedamas butinai atsigulus.

taip pat dristu pridurti, kad mano pilvukas nera labai didelis, bet dirzas yra nepamainomas mano aksesuaras ax.gif
Atsakyti
O aš ir namie nešioju, pvz., kai prie viryklės ilgiau pastovėt reikia.... ax.gif
Tik žiūriu, jau man ant nuogo kūno tai nelabai patinka.... gal medžiaga alergizuot pradėjo?... g.gif Tai stengiuos, kad diržas nebūtų ant nuogo pilvuko....

P.S. Žiū, "Būk mama" kainas sumažino. Įdomu, ar tik diržų, ar ir rūbų irgi? tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi ir namie nešioju,labai patogu.O dėl alergizavimo.. Aš jį deduosi ant prigludusios bliuzelės,tai jokio diskomforto nėr mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakot, reikia uzsideti ji atsigulus g.gif , o tai kaip tada i tualeta vaikcioti? Ar tik ant pilvo jis dedasi blush2.gif
Nu atsiprasau, jei nusisnekejau, nes nemaciau dar jo blush2.gif blush2.gif Mano pilvelis mazesnis dar nei pas Laiminga_mamyte, tai gal dar siek tiek luktelsiu, koki menesiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis @ 2006 03 01, 19:56)
tik reikia ismokti taisyklingai uzsideti, kad pajustumet efekta. dirzas dedamas butinai atsigulus.

iš tikrųjų........ thumbup.gif iš pradžių aš spyriojausi - galvoju, na kaip čia dabar atsigulus tą diržą dėsies???? blink.gif blush2.gif Bet pabandžiau - ką tu!!! Idealiai. thumbup.gif Ačiū už patarimą! 4u.gif
Atsakyti
Taip,atsigulus užsideda jis daug geriau,nei kad atsistojus,nes kai atsiguli,tai kažkaip geriau užsisegi taip lygiai pagal pilvelio formą,o atsistojus taip gerai nenutaikai,plius kad atsigulus ir suverži tik tiek kiek reikia,nei per daug,nei per mažai wink.gif
Atsakyti
Kaunietėms patarčiau apsilankyti ortopediniame, Savanorių prospekte. kainos ten tikrai nėra didesnės, nei tarkim eurovaistinėse, tačiau kokybė man pasirodė geresnė (na tokie tvirtesni, bent jau už tuos kuriuos bandžiau matuotis vaistinėse nestuke.gif ).
Šiaip tai nešioju ir namie, tik kažkaip iškilo toks klausimėlis, o kaži leliukui galvytės tas diržas nespaudžia?
Atsakyti
Oj mergatės..., nusipirkau aš tą diržą "Būk mama", bet negaliu pasakyti, kad jis man labai jau patinka... Negaliu suprast..., gal deduos jį kažkaip neteisingai? g.gif Bet jis man spaudžia ir vsio!!! doh.gif

Be to, nepasakyčiau, kad mano pilvukas toks jau mažas... Akušėrė, kai mano pilvuką matavo, rado net 28-tą savaitę biggrin.gif Matyt..., pas mane ten gigantas nestuke.gif arba koks vunderkindas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetolanka: 13 kovo 2006 - 08:09
Matyt dediesi jį atsistojus ir per daug suverži.Nepatogumų sukelti jis negali.Kaip tik labai gerai prilaiko pilvą ir palengvina svorį nugarai. Tu atsigulk,klubus šiek tiek pakelk ir užsisek diržą taip,kad būtų nei per laisvai,nei per suveržtai,žodžiu taip kad jaustum,bet kad nebūtų nepatogu dėl veržimo.O tada atsitojus jau pasitvarkyk kad patogiai būtų ir fsio.Aš taip kaip užsidedu,tai visą dieną ir nenusiimu iki tol,kol laikas į lovą.
Atsakyti
Niekada negalima dirza detis atsistojus, tik atsigulus. Nes kitaip jokio tolko is to dirzo. Cia man ginekologe taip sake.
Atsakyti