Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(rencew @ 2006 02 21, 23:38)
matai, kam gi tau matuotis per pilvą, jei tas diržas eina po pilvu. Nepergyvenk, nueisi į kabiną ir ramiai išsimatavusi išsirinksi smile.gif

Tai išsirinkt tai tikiu kad išsirinksiu,bet tik kaip paskui žinot,kad po poros mėnesių man tas diržas kur nusipirksiu bus visdar geras? Reik iškart gal didesnį pirkt?
Mano pilvūzas jau ne iš mažųjų,bet jis vis auga ir auga..
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 22, 00:55)
Tai išsirinkt tai tikiu kad išsirinksiu,bet tik kaip paskui žinot,kad po poros mėnesių man tas diržas kur nusipirksiu bus visdar geras? Reik iškart gal didesnį pirkt?

tai ar nusipirkai jau diržą?
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 21, 23:55)

o ir dirzam buna dydziai?kokio dydzio tu pirkai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rencew @ 2006 02 27, 23:08)
tai ar nusipirkai jau diržą?

ryt važiuosiu į euro vaistinę pirkt,aš kaip visad atsidedu paskutinei dienai.Gydytoja sakė sekantį kartą ateit jau su diržu,o tai man reiks eit trečiadienį,tai ir delsiau iki paskutinės,nors ir žiauriai traukia prie žemės ilgiau pavaikščiojus.Ir skauda dar be to.

Indroska,ryt parašysiu kokio dydžio pirkau,kai jau būsiu visus išsimatavus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 27, 23:20)
ryt važiuosiu į euro vaistinę pirkt,aš kaip visad atsidedu paskutinei dienai.Gydytoja sakė sekantį kartą ateit jau su diržu,o tai man reiks eit trečiadienį,tai ir delsiau iki paskutinės,nors ir žiauriai traukia prie žemės ilgiau pavaikščiojus.Ir skauda dar be to.

Indroska,ryt parašysiu kokio dydžio pirkau,kai jau būsiu visus išsimatavus mirksiukas.gif

o man dar gyd nieko nesake nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(indroska @ 2006 02 28, 00:20)
o man dar gyd nieko nesake nestuke.gif

tai tu jau matei koks mano bambūzas doh.gif Todėl ir liepė jau įsigyt,nes skausmai visokie nuo svorio priekyje prasidėjo.Vat cool.gif
Tai pagaliau nusipirkau aš tą dirželį ax.gif Buvau euro vaistinėj,bet ten buvo tik toks ant pilvo vienas belikęs,plius juodas ir plius koks tai maišas,neatrodytų,kad jis ten gerai pilvą prilaikytų,tai nusispjoviau,pagalvojau kad jau atvažiavau,kas kad daugiau suplosiu,tai ir nuėjau į būk mama.Ten pasimatavau tą universalų kūno spalvos ir nusipirkau.Kainavo 39lt. Dydis antras. Tau Indroska gal ir pirmo užtektų,tu smulkesnė mirksiukas.gif Bet gerai,kad pasimatavau ir pamačiau kaip ten viskas realiai atrodo.,susisiaurini,prasiplatini... Turėtų užtekt iki pabaigos. thumbup.gif Bet kaip patogu užtat dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 28, 15:50)
tai tu jau matei koks mano bambūzas doh.gif Todėl ir liepė jau įsigyt,nes skausmai visokie nuo svorio priekyje prasidėjo.Vat cool.gif
Tai pagaliau nusipirkau aš tą dirželį ax.gif Buvau euro vaistinėj,bet ten buvo tik toks ant pilvo vienas belikęs,plius juodas ir plius koks tai maišas,neatrodytų,kad jis ten gerai pilvą prilaikytų,tai nusispjoviau,pagalvojau kad jau atvažiavau,kas kad daugiau suplosiu,tai ir nuėjau į būk mama.Ten pasimatavau tą universalų kūno spalvos ir nusipirkau.Kainavo 39lt. Dydis antras. Tau Indroska gal ir pirmo užtektų,tu smulkesnė  mirksiukas.gif Bet gerai,kad pasimatavau ir pamačiau kaip ten viskas realiai atrodo.,susisiaurini,prasiplatini... Turėtų užtekt iki pabaigos.  thumbup.gif Bet kaip patogu užtat dabar  ax.gif

na taip tavo pilvukas ogogo nestuke.gif bet nesu as jau toke smulkesne nestuke.gif gal ugis tik taip rodo seip manau turbut ir man reiks antra pirkt kad uztektu iki pabaigos nes daba pilvo apimtis jau virs 90cm o dar kol nusipirksiu tai pilvukas padides nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indroska: 28 vasario 2006 - 16:03
O nuo kurio laiko jau reikia pradeti ji nesioti g.gif

Pas amne dvynukai ir jau dabar pilvas virs 90 cm, o ir pati as ne is smulkiuju. na, dar nera sunku, ale visvien g.gif Nenoriu, kad butu sunku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2006 02 28, 16:06)

Pas amne dvynukai ir jau dabar pilvas virs 90 cm, o ir pati as ne is smulkiuju. na, dar nera sunku, ale visvien g.gif Nenoriu, kad butu sunku schmoll.gif

seip gyd sake kad mazdaug nuo 28sav bet dar priklauso nuo pilvuko dydziu man kolkas dar nereik nes mano pilvukas dar ner toks didutis ir sunkutis kaip laimingos_mamytes
o mano broliene tai su antru nestumu aplamai nenesiojo o su pirmu vaiku tai tiesiog be dirzo negalejo nestuke.gif
Atsakyti
O tarp kitko, ar zinot, kad jei persalam ir kostim, tai gydytojai liepai detis dirza ir laikyt pilva, nes as prisikosejau iki bronchito, vaikiukas atrodo, kad sokineja pilve kai kosciu, tai dirzas PRIVALOMAS !
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2006 02 28, 17:06)

QUOTE(indroska @ 2006 02 28, 17:21)
seip gyd sake kad mazdaug nuo 28sav bet dar priklauso nuo pilvuko dydziu man kolkas dar nereik nes mano pilvukas dar ner toks didutis ir sunkutis kaip laimingos_mamytes
o mano broliene tai su antru nestumu aplamai nenesiojo o su pirmu vaiku tai tiesiog be dirzo negalejo nestuke.gif

Man gydytoja irgi apie 27-28 savaitę pasakė, kad diržiukas būtinas. Nors aš tada jo svorio dar nejaučiau. Bet, patikėk, Muse, skirtumą pajusi mirksiukas.gif ir būsi patenkinta thumbup.gif
O diržų dydžiai irgi ne visi vienodi - dar nuo gamintojo priklauso. Aš vieną nešiojau iki kol mano pilvuko apimtis pasidarė 90 cm. Taigi, jau į tą mažiausią diržą nebetilpau.... blush2.gif
Nusipirkau 2 dydžio, jis gal atrodo per didelis, nes ir vyras, ir pardavėja atkalbinėjo - siūlė pirkti 1 dydžio, bet aš nesutikau schmoll.gif Juk tas 2 dydžio diržas reguliuojamas - gali susiaurinti, gali praplatinti, kiek reikia.
Papildyta:
QUOTE(ypata @ 2006 02 28, 18:19)
O tarp kitko, ar zinot, kad jei persalam ir kostim, tai gydytojai liepai detis dirza ir laikyt pilva, nes as prisikosejau iki bronchito, vaikiukas atrodo, kad sokineja pilve kai kosciu, tai dirzas PRIVALOMAS !

Sutinku 4u.gif Su kosėjimu reikia atsargiai, nes ne tik lelius šokinėja, bet ir placenta gali atsiskirti (jei užsikosėsi kaip chronikas) blink.gif Todėl reikia prilaikyti pilvuką.

Ir po cezario gydytojai rekomenduoja, kai kosti, pridėti prie pilvo pagalvę - tada ne taip smarkiai pilvo raumenys įsitempia.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 28, 16:50)
Tai pagaliau nusipirkau aš tą dirželį ax.gif Buvau euro vaistinėj,bet ten buvo tik toks ant pilvo vienas belikęs,plius juodas ir plius koks tai maišas,neatrodytų,kad jis ten gerai pilvą prilaikytų,tai nusispjoviau,pagalvojau kad jau atvažiavau,kas kad daugiau suplosiu,tai ir nuėjau į būk mama.Ten pasimatavau tą universalų kūno spalvos ir nusipirkau.Kainavo 39lt. Dydis antras. Tau Indroska gal ir pirmo užtektų,tu smulkesnė  mirksiukas.gif Bet gerai,kad pasimatavau ir pamačiau kaip ten viskas realiai atrodo.,susisiaurini,prasiplatini... Turėtų užtekt iki pabaigos.  thumbup.gif Bet kaip patogu užtat dabar  ax.gif

tai visai normali kaina sakyčiau. Bet patogu užsidėjus, ane?
Atsakyti