QUOTE(Muse @ 2006 02 28, 17:06)
O nuo kurio laiko jau reikia pradeti ji nesioti
Pas amne dvynukai ir jau dabar pilvas virs 90 cm, o ir pati as ne is smulkiuju. na, dar nera sunku, ale visvien

Nenoriu, kad butu sunku
QUOTE(indroska @ 2006 02 28, 17:21)
seip gyd sake kad mazdaug nuo 28sav bet dar priklauso nuo pilvuko dydziu man kolkas dar nereik nes mano pilvukas dar ner toks didutis ir sunkutis kaip
laimingos_mamytes
o mano broliene tai su antru nestumu aplamai nenesiojo o su pirmu vaiku tai tiesiog be dirzo negalejo
Man gydytoja irgi apie 27-28 savaitę pasakė, kad diržiukas būtinas. Nors aš tada jo svorio dar nejaučiau. Bet, patikėk,
Muse, skirtumą pajusi

ir būsi patenkinta
O diržų dydžiai irgi ne visi vienodi - dar nuo gamintojo priklauso. Aš vieną nešiojau iki kol mano pilvuko apimtis pasidarė 90 cm. Taigi, jau į tą mažiausią diržą nebetilpau....
Nusipirkau 2 dydžio, jis gal atrodo per didelis, nes ir vyras, ir pardavėja atkalbinėjo - siūlė pirkti 1 dydžio, bet aš nesutikau

Juk tas 2 dydžio diržas reguliuojamas - gali susiaurinti, gali praplatinti, kiek reikia.
Papildyta:
QUOTE(ypata @ 2006 02 28, 18:19)
O tarp kitko, ar zinot, kad jei persalam ir kostim, tai gydytojai liepai detis dirza ir laikyt pilva, nes as prisikosejau iki bronchito, vaikiukas atrodo, kad sokineja pilve kai kosciu, tai dirzas PRIVALOMAS !
Sutinku

Su kosėjimu reikia atsargiai, nes ne tik lelius šokinėja, bet ir placenta gali atsiskirti (jei užsikosėsi kaip chronikas)

Todėl reikia prilaikyti pilvuką.
Ir po cezario gydytojai rekomenduoja, kai kosti, pridėti prie pilvo pagalvę - tada ne taip smarkiai pilvo raumenys įsitempia....
... bet mes tai žinome, kieno yra pieštukai...