Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(mylimuke @ 2006 09 29, 20:11)
Na, kas nesiojot ar nesiojat, papasakokit, ar verta pirkt? Ar tikrai su juo patogiau? Mums dar tik 4men ir pilvukas vos matosi, bet ilgiau pastovejus jauciu pilve toki tempima, norisi, kad kas prilaikytu pilvuka, tai pati rankom prisilaikau  ax.gif  Ar dirzas tokiu atveju padetu?  blink.gif

man 32 sav,drauge atidave dirza,bet man nuo jo pradejo pykint.padariau isvada,kad jau per velu ji nesiot.sako kad nuo 5men jau reikia ji juostis.
Atsakyti
QUOTE(medituk @ 2006 10 08, 14:09)
Del kelnaiciu, manau, kad jos ne itin gerai savo funkcija atlieka, nes bet koki gorseta reikia detis atsigulus, o juk kelnaites eidama i tualeta vis per nauja uzsimauni, tai juk nesigulsi ant grindu, jei ne namie esi doh.gif

Nepainiokime kelnaiciu ir korseto - tai skirtingi daiktai, ju ir paskirtis skirtinga. Jei raumenys nesuglebe, pilvukas nedidelis ir stuburas sveikas - pakanka kelnaiciu su prilaikymo juosta. O del apsilankymo tualete ir nepatogumu del to - pakanka atidziai isstudijuoti gulint, kaip ir kur ta prilaikymo juosta turi buti ir tuomet ir neatsigulus galima kuo puikiausiai susitvarkyti. Man gydytoja patare, kokia pilvelio prilaikymo priemone deveti, atsizvelgiant i visa nestumo eiga bei organizmo struktura.

Na, o del patogumo - taip, man tikrai patogiau, o atsalus orams - ir silciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 16 spalio 2006 - 13:35
Pradzioj kol nebuvau pripratus su dirzu buvo nepatogu ir judeti ir sedeti, bet dabar niekur neinu be dirzo smile.gif
Atsakyti
as dirza nuo 23 savaites uzsidejau,daug patogiau su juo,jeigu reikia daug judeti,neskauda nei nugaros,nei pilvo apacios.
Atsakyti
Man irgi gydytoja patare nesiuoti dirza nuo 28-30 savaites. Nors darneilgai nesioju, bet vaiksciuojant nugara tikrai maziau pavargsta, anksciua galejau apie valanda lauke pasivaiksciuoti, nes ziauriai nugara pradedavo skaudeti, o dabar daug ilgiau.as tai labai patenkinta dirzu, bet man patare latviu gamybos nesiuoti
Atsakyti
QUOTE(Yanke @ 2006 10 19, 14:32)
Man irgi gydytoja patare nesiuoti dirza nuo 28-30 savaites. Nors darneilgai nesioju, bet vaiksciuojant nugara tikrai maziau pavargsta, anksciua galejau apie valanda lauke pasivaiksciuoti, nes ziauriai nugara pradedavo skaudeti, o dabar daug ilgiau.as tai labai patenkinta dirzu, bet man patare latviu gamybos nesiuoti

As nesioju latviu gamybos dirza, tikrai labai patenkinta, nors kitokiu nebandziau tai sunku palygint... blush2.gif
Atsakyti
Dirza nusipirkau pries gera menesi, bet buvau gal tik kelis kartus ji uzsijuosus. Vaikscioti su juo tikrai patogiau, bet sedeti tai nelabai... O nuo nugaros skausmo tai tikrai padeda biggrin.gif Beje, mano dirzas tai ir pilva prilaiko ir nugaroj pakietintas ir paaukstintas, pirkau Rimi vaistinej Savanoriu prospekte.
Atsakyti
Is pradziu man dirzas visai nepatiko: nepatogu, spaudzia (o gal vaika suspaus ?) ir dar velniai zino kas... O paskui pajauciau, jog nugara "lauzia". Ir pamilau ta nuostabu dirza biggrin.gif Ir nebeiseinu is namu be sio stebuklo thumbup.gif
Atsakyti
kai pries daug metu buvau nescia 4u.gif , tai ta dirza pirkau, reguliuojama virvute, pirkau, berods ortopediniu gaminiu parduotuveje......
Kas zino, ar dabar ju ten yra? Nes maciau euro vaistineses, visai kitokie, siaresni, ir man pasirode - nepatogus, o kainos tai nuo 50 lt.

Ir kiek pamenu, gal to dirzo i tulika einant nusiimt nereikdavo..... g.gif........................

nors man ti antras trimestras prasidejo, bet jau noretusi dirzo........
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2006 10 21, 16:47)
Kas zino, ar dabar ju ten yra?

YRA: dirzu, korsetu, kelnaiciu su palaikomaja juosta. Pries pirkdama ir as ziurejau Eurovaistineje, bet kelnaites man pasirode labai liaunos... Ortopediniame jos kainavo 49 Lt (atrodo, kad tiek) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 21 spalio 2006 - 16:55
As tai pirkau ta latviska uz 35 ar 37, ir tikrai jo nereikia nusimauti kai eini i tualeta. uzsideti ir nusimauti reikia gulint
Atsakyti
o latvisku kur buna pirkt, vaistinese?
Atsakyti