Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(minte @ 2006 10 23, 18:54)
o latvisku kur buna pirkt, vaistinese?

As pirkau Euro vaistinej smile.gif
Atsakyti
Ir as pirkau Euro vaistineje, geriau vaziuoti i didesne arba dar geriau i baze,ten ir kainos mazesnes ir didele tikimybe kad tikrai bus smile.gif
Atsakyti
[Man drauge paskolino dirza. Mums jau 21savaite, bet poreikio dirzui nera. Buvau pora dienu uzsidejus, kazkaip nepatogu. Gal veliau prireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irenele @ 2006 10 24, 22:34)
[Man drauge paskolino dirza. Mums jau 21savaite, bet poreikio dirzui nera. Buvau pora dienu uzsidejus, kazkaip nepatogu. Gal veliau prireiks smile.gif

As manau tikrai dar prireiks. As pradejau su dirzu vaiksciuoti nuo 29 savaites. tuometu pilvukas smarkiai padidejo, ir atrode, kad jau tempia i apacia. Man, kaip gydytoja sake, kad nesiuoti dirza yra gerai, pilvo raumenys ne taip issitempe. Bet as kaip supratau, tai po gimdymo irgi dirza reikes panesiuoti, kad pilvas graziau susitrauktu.
Atsakyti
man merginos toks klausimas iskilo, o tie dirzai yra keliu dydziu ar galima didinti-mazinti. Nes as buvau pirkusi kelnaites su dirzu, tai jau isaugau, jei sakau ir dirza taip isaugsiu, tai kiek man ju reiks prisipirkt iki nestumo galo g.gif o man dar tik 23sav.
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2006 10 25, 22:52)
man merginos toks klausimas iskilo, o tie dirzai yra keliu dydziu ar galima didinti-mazinti. Nes as buvau pirkusi kelnaites su dirzu, tai jau isaugau, jei sakau ir dirza taip isaugsiu, tai kiek man ju reiks prisipirkt iki nestumo galo  g.gif o man dar tik 23sav.

As tai galiu tik apie latviska papasakoti, nes pati ji nesiju. tai jis turi du dydzius: didesni ir mazesni. mazesnis tai nuo XS-M, o didesnis nuo M-XL. Jie verzesi prieki, po pilvu, taip pat galima regulioti ir sonus.
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2006 10 25, 21:52)
man merginos toks klausimas iskilo, o tie dirzai yra keliu dydziu ar galima didinti-mazinti. Nes as buvau pirkusi kelnaites su dirzu, tai jau isaugau, jei sakau ir dirza taip isaugsiu, tai kiek man ju reiks prisipirkt iki nestumo galo  g.gif o man dar tik 23sav.

Na as irgi supratau, kad jie yra keliu dydziu, nes pirkau savaji ortopediniame, tai darbuotoja pamatavo man du. Bet kaip Yanke rase, dar galima reguliuoti sonuose ir priekyje, tai nemanau, kad labai greitai ji isaugtum.
Atsakyti
aisku, tada reiks ir man nulekt nusipirkt, nes nugaryte paskauda vis labiau. Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Mielos mamytes, perskaiciau visa temele nuo pat pradziu iki galo, tikedamasi atrasti atsakyma i mane labiausiai dominanti klausime, kuris cia irgi buvo uzduotas 3 kartus...bet tokio suprantamo ir konkretaus atsakymo taip ir neradau... blush2.gif Gal galit kuri nors man paaiskint? blush2.gif Man dabar 23 sav., ir jau paskauda nugara, be to, placenta yra per zemai, todel jau turiu ta latviska nesciuju dirza "Gerda" is "Buk mama". Siandien pirma diena uzsidejau ji, lyg ir neskauda nugaros, bet vargas kai reikia nueiti i tualeta... doh.gif Mergaites, paaiskinkt man zaliai, kaip jus po to tualete kelnaites uzsimaunat, kai tas dirzas ant pilvo pasilieka?Ar jas dedates ant to dirzo ar kaip nors uzkisat po dirzo apacia? blush2.gif Pirmu atveju nepatogu, nes dirzas palieka ant nuogo kuno ir medziaga braizo (instrukcijoje irgi parasyta, kad dedamas ant apatiniu rubu), o antru atveju dirzas pasikelia auksciau, o juk turbut jo sitaip tampyt i virsu - i apacia negalima? Juk parasyta, kad detis tik gulimoj padety... g.gif Na bet negi kaskart isejus is WC, reikia kazkur begt atsigult? blink.gif Kaip jus sprendziat sia problema? Tiesa, o su korsetu irgi vargas tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2006 11 14, 19:31)
Mielos mamytes, perskaiciau visa temele nuo pat pradziu iki galo, tikedamasi atrasti atsakyma i mane labiausiai dominanti klausime, kuris cia irgi buvo uzduotas 3 kartus...bet tokio suprantamo ir konkretaus atsakymo taip ir neradau... blush2.gif Gal galit kuri nors man paaiskint? blush2.gif Man dabar 23 sav., ir jau paskauda nugara, be to, placenta yra per zemai, todel jau turiu ta latviska nesciuju dirza "Gerda" is "Buk mama". Siandien pirma diena uzsidejau ji, lyg ir neskauda nugaros, bet vargas kai reikia nueiti i tualeta... doh.gif Mergaites, paaiskinkt man zaliai, kaip jus po to tualete kelnaites uzsimaunat, kai tas dirzas ant pilvo pasilieka?Ar jas dedates ant to dirzo ar kaip nors uzkisat po dirzo apacia? blush2.gif Pirmu atveju nepatogu, nes dirzas palieka ant nuogo kuno ir medziaga braizo (instrukcijoje irgi parasyta, kad dedamas ant apatiniu rubu), o antru atveju dirzas pasikelia auksciau, o juk turbut jo sitaip tampyt i virsu - i apacia negalima? Juk parasyta, kad detis tik gulimoj padety... g.gif Na bet negi kaskart isejus is WC, reikia kazkur begt atsigult? blink.gif Kaip jus sprendziat sia problema? Tiesa, o su korsetu irgi vargas tas pats? g.gif

As eidama i toleta jei bunu namie tai nusiimu dira, o kazkur kitur tai siek tiek pakeliu ir uzkisu kelnaites, tada dirza sugrazinu i vieta, jis jau buna prisitaikes prie prie pilvo formos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2006 11 14, 19:31)

Man mano gydytoja sake det ta dirza ant nogo kuno, o kelnaites ant virsaus tada, taip nesioju ir jokio vargo nematau. Instrukcijoj irgi maciau kad parasyta dietis ant aptinio trikotazo, bet pasitikejau savo gydytoja smile.gif
Atsakyti
Mergaites, aciu jums uz greitus atsakymus 4u.gif Bandysiu abu variantus mirksiukas.gif
Atsakyti