QUOTE(elva @ 2006 11 14, 19:31)
Mielos mamytes, perskaiciau visa temele nuo pat pradziu iki galo, tikedamasi atrasti atsakyma i mane labiausiai dominanti klausime, kuris cia irgi buvo uzduotas 3 kartus...bet tokio suprantamo ir konkretaus atsakymo taip ir neradau...
Gal galit kuri nors man paaiskint?
Man dabar 23 sav., ir jau paskauda nugara, be to, placenta yra per zemai, todel jau turiu ta latviska nesciuju dirza "Gerda" is "Buk mama". Siandien pirma diena uzsidejau ji, lyg ir neskauda nugaros, bet vargas kai reikia nueiti i tualeta...
Mergaites, paaiskinkt man zaliai, kaip jus po to tualete kelnaites uzsimaunat, kai tas dirzas ant pilvo pasilieka?Ar jas dedates ant to dirzo ar kaip nors uzkisat po dirzo apacia?
Pirmu atveju nepatogu, nes dirzas palieka ant nuogo kuno ir medziaga braizo (instrukcijoje irgi parasyta, kad dedamas ant apatiniu rubu), o antru atveju dirzas pasikelia auksciau, o juk turbut jo sitaip tampyt i virsu - i apacia negalima? Juk parasyta, kad detis tik gulimoj padety...
Na bet negi kaskart isejus is WC, reikia kazkur begt atsigult?
Kaip jus sprendziat sia problema? Tiesa, o su korsetu irgi vargas tas pats? 

As dedu ant nuogo kūno, kelnaites ant viršaus ir jokių problemų. O diržus geriau pirkit ortopediniam, ten ir pamatuoja ir ant "išaugimo" užtenka.... Ir jei problemos su nugara, kad nugaroj būtų plačiau, o po pilvuku siauriau.