Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(elva @ 2006 11 14, 19:31)
Mielos mamytes, perskaiciau visa temele nuo pat pradziu iki galo, tikedamasi atrasti atsakyma i mane labiausiai dominanti klausime, kuris cia irgi buvo uzduotas 3 kartus...bet tokio suprantamo ir konkretaus atsakymo taip ir neradau... blush2.gif Gal galit kuri nors man paaiskint? blush2.gif Man dabar 23 sav., ir jau paskauda nugara, be to, placenta yra per zemai, todel jau turiu ta latviska nesciuju dirza "Gerda" is "Buk mama". Siandien pirma diena uzsidejau ji, lyg ir neskauda nugaros, bet vargas kai reikia nueiti i tualeta... doh.gif Mergaites, paaiskinkt man zaliai, kaip jus po to tualete kelnaites uzsimaunat, kai tas dirzas ant pilvo pasilieka?Ar jas dedates ant to dirzo ar kaip nors uzkisat po dirzo apacia? blush2.gif Pirmu atveju nepatogu, nes dirzas palieka ant nuogo kuno ir medziaga braizo (instrukcijoje irgi parasyta, kad dedamas ant apatiniu rubu), o antru atveju dirzas pasikelia auksciau, o juk turbut jo sitaip tampyt i virsu - i apacia negalima? Juk parasyta, kad detis tik gulimoj padety... g.gif Na bet negi kaskart isejus is WC, reikia kazkur begt atsigult? blink.gif Kaip jus sprendziat sia problema? Tiesa, o su korsetu irgi vargas tas pats? g.gif

As dedu ant nuogo kūno, kelnaites ant viršaus ir jokių problemų. O diržus geriau pirkit ortopediniam, ten ir pamatuoja ir ant "išaugimo" užtenka.... Ir jei problemos su nugara, kad nugaroj būtų plačiau, o po pilvuku siauriau.
Atsakyti
Aš tai nešiojau irgi latvišką ir nebuvo jokių bėdų apačioja eina stora guma o ant pilvo plonesnė ir gerai nugarai nes jau pilvą turėjau nestuke.gif doh.gif tai be diržo iš lovos nelipau o į toletą patogumų nepajutau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HONDIKĖ: 18 lapkričio 2006 - 19:23
kazkur skaiciau, kad tas pats latviskas dirzas pagimdzius tinka nesiot kaip gorsetas, gal kas jau bendet?
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2006 11 20, 00:16)
kazkur skaiciau, kad tas pats latviskas dirzas pagimdzius tinka nesiot kaip gorsetas, gal kas jau bendet?

As irgi girdejau , kad sitie latviski tinka po gymdymo, bet pasikonsultavus su gydytoja nusprendziau pirkti kita, spec. po gimdymo, kuris aptempia visa pilva, o ne tik jo apatinia dali.
Atsakyti
QUOTE(Yanke @ 2006 11 28, 16:00)
As irgi girdejau , kad sitie latviski tinka po gymdymo, bet pasikonsultavus su gydytoja nusprendziau pirkti kita, spec. po gimdymo, kuris aptempia visa pilva, o ne tik jo apatinia dali.

as tai galvoju lietuviska ortopediniam pirkti, tik sunku su tais dydziais... teks tartis, kad butu galima pakeist jei netiks
Atsakyti
Šiandien "Būk mamoj" pirkau latvišką diržą po pilvu. kol kas patenkinta thumbup.gif dydis aiškiai matėsi, kad tiks tik mažiausias - 1-as. Nors matavau ant drabužių, 2-as tikrai buvo per didelis. Dabar, va, sėdžiu su diržu - man patogu. Ir lelių prilaiko, ir nugarytę. Po gimdymo pirksiu spec. diržą ar kelnaites, vis tiek viskas pritaikyta konkrečiam dalykui.... blush2.gif
Atsakyti
O kada reiktu pradeti nesioti dirza? Ar juosta, pilvui prilaikyti?
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2006 12 02, 23:27)
O kada reiktu pradeti nesioti dirza? Ar juosta, pilvui prilaikyti?

kai atsiranda pilvukas, as pradejau nesiot kai ilgiau pavaiksciojus pradedavo nugara skaudet... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2006 12 02, 23:00)
kai atsiranda pilvukas, as pradejau nesiot kai ilgiau pavaiksciojus pradedavo nugara skaudet... blush2.gif

Tai po poros savaiteliu jau kaip ir galesiu nesiot?
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2006 12 03, 02:19)
Tai po poros savaiteliu jau kaip ir galesiu nesiot?

as nusipirkau ta dirza kai buvo mazdaug 22sav.bet gydytoja mane ragino ji pirkt daug anksciau....
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2006 11 28, 17:07)
as tai galvoju lietuviska ortopediniam pirkti, tik sunku su tais dydziais... teks tartis, kad butu galima pakeist jei netiks

As ta lietuviska pries dvi savaites nusipirkau, tai dabar atsidziaugti negaliu smile.gif nes pilvukui tai tikrai patiko smile.gif , o ir nugarai tikrai lengviau patapo. O del dydziu tai patariu tiesiog imti ir pasimatuoti vietoj, as saviski taip ir prisitaikiau, nors jei ne pardaveja konsultante, tai buciau griebusi mazesni, bet kadangi pilvukas zada dar augti ir augti, tai isigijau didesni, o su tais lipukais kaip kad ji ir sake labai patogu reguliuoti.
Atsakyti
n ao man tai geriau buvo ne dirzas o tos spec kelnaites ir labai patogu ir graziai po kelnem atrodo ir labai liux jauciausi
Atsakyti