Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(svetelis @ 2007 02 06, 09:38)
O kur toki dirza pirkai ir kiek kainavo?

Eurovaistinej parduoda tokius triusikelius, kaina apie 40 Lt
Atsakyti
O dirzu diydziai yra kazkokie? jei taip, tai kaip nusistatyti - kuria vieta matuoti? smile.gif ar jie vieno dydzio?
Atsakyti
As turiu dirza, tai pas mane jis "S" dydzio. Pirkau toki, nes pries nestuma buvau S ismieros, tikiuosi, kad ir vel greitu laiku sugrisiu i forma bigsmile.gif (beje jau nedaug beliko rolleyes.gif thumbup.gif )
Atsakyti
Nesiojau dirza toki kartu su kelnaitem,nes labai pilva tempe,jis pagelbedavo
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 02 05, 16:29)
as tai paprasta turiu.O tas gorsetas pilvelio nespaudzia? g.gif

tai, kad kur pilvelis yra trikotazine medziagyte, tikrai nespaudzia mirksiukas.gif matosi juk nuotraukoj ax.gif
Papildyta:
QUOTE(svetelis @ 2007 02 06, 09:38)
O kur toki dirza pirkai ir kiek kainavo?

visa info cia

kainavo apie 40lt?? blush2.gif nepamenu tiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 02 13, 18:31)
tai, kad kur pilvelis yra trikotazine medziagyte, tikrai nespaudzia mirksiukas.gif matosi juk nuotraukoj ax.gif
Papildyta:

visa info cia

kainavo apie 40lt?? blush2.gif nepamenu tiksliai mirksiukas.gif

Sveikos mergytes. ACIU, fainos kelnaites, jau ziuriu ka nuspirkti po gymdimo.. thumbup.gif
Atsakyti
o man atrodo, kad patogesni yra korsetai nei kelnaites smile.gif pati nesioju korseta, o kelnaiciu nenorejau del to, kad gali aptemti labai uzpakaliuka, o kai buvau siuta, tai tikrai nesinori (beje ir negali pirmom dienom) nesioti aptemtu kelnaiciu, o ir higienos klausimu patogiau, nes kelnaites juk kiekviena diena skalbiam, o korseta as issiplaunu karta i savaite thumbup.gif nereikia antro tureti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 02 19, 12:30)
o man atrodo, kad patogesni yra korsetai nei kelnaites  smile.gif  pati nesioju korseta, o kelnaiciu nenorejau del to, kad gali aptemti labai uzpakaliuka, o kai buvau siuta, tai tikrai nesinori (beje ir negali pirmom dienom) nesioti aptemtu kelnaiciu, o ir higienos klausimu patogiau, nes kelnaites juk kiekviena diena skalbiam, o korseta as issiplaunu karta i savaite  thumbup.gif nereikia antro tureti wink.gif

taigi mes cia kalbam apie kelnaites nestumo metu, o ne po gimdymo!! blush2.gif as tikiu, kad po gimdymo geriau korsetas, as jau ji ir turiu, tik laukiu nesulaukiu, kada galesiu ji uzsideti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalytė: 19 vasario 2007 - 13:25
QUOTE(Dalytė @ 2007 02 19, 14:25)
taigi mes cia kalbam apie kelnaites nestumo metu, o ne po gimdymo!! blush2.gif  as tikiu, kad po gimdymo geriau korsetas, as jau ji ir turiu, tik laukiu nesulaukiu, kada galesiu ji uzsideti 4u.gif

blink.gif nu tai as cia subludinau tada... sorry wink.gif
bet vis tiek manau, kad geriau tada dirzas prilaikantis pilva, nei kelnaites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 02 19, 19:38)
blink.gif  nu tai as cia subludinau tada... sorry wink.gif
bet vis tiek manau, kad geriau tada dirzas prilaikantis pilva, nei kelnaites  biggrin.gif

Palaikau tave, 4u.gif as nesioju dirza palaikanti pilva .O po gymdymo pirksiu korseta ,sake dabar nepyrkti ,nes skirtingi didziai yra -todel reikia ziureti jau po gymdymo.
Atsakyti
O kur jūs tuos korsetus po gimdymo perkate
Atsakyti
QUOTE(renatukasss @ 2007 02 19, 21:47)
O kur jūs tuos korsetus po gimdymo perkate

cia
ir buk mamoj dar yra mirksiukas.gif
Atsakyti