Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(cypcyp @ 2006 12 24, 10:31)
n ao man tai geriau buvo ne dirzas o tos spec kelnaites ir labai patogu ir graziai po kelnem atrodo ir labai liux jauciausi

sutinku jos irgi geras daiktas smile.gif , bet tas dirziukas tikrai geriau prilaiko ypac einant ilgai ilgai pasivaikscioti, svarbiausia juo nepiktnaudziauti ir leisti kartais pilvukui pabuti vienam be jokiu pagalbininku - manau ir pilvuko raumenukams tai i nauda rolleyes.gif
Atsakyti
o kazin pakeistu i kito dydzio dirza, pvz, Buk mamoj, pirkau gal uzvakar, bet cekiuko nebeturiu.
Atsakyti
paprastas dirzas man schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
labiausiai tiko sitas gaminukas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2006 12 03, 00:27)
O kada reiktu pradeti nesioti dirza? Ar juosta, pilvui prilaikyti?

reiktu nuo 5 nestumo menesio pradet nesiot.as tai gavau kazkur 8 men,tai negalejau nesiot,pykindavo,tai gydytoja sake kad per velai.tai ta dirza po gimdymo panaudojau.
Atsakyti
Na nežinau, vyras nupirkto man tą diržą Būk mamoj, bet kad jis kažkoks nepatogus. Po rūbais kai jį užsidedi, tai tada spaudžia, jei namie nešioji, kai daug sėdi, tai sėdėt nepatogu... O į tualetą kai nueini, tai ištisas mokslas paskui kaip apsirengti apatinius, t.y. kaip pakišti po tuo diržu doh.gif Kelis pusdienius panešiojau ir vis vien nusiėmiau - gal kaip kažkas sakė, per vėlu jau man g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2007 01 27, 14:35)
reiktu nuo 5 nestumo menesio pradet nesiot.as tai gavau kazkur 8 men,tai negalejau nesiot,pykindavo,tai gydytoja sake kad per velai.tai ta dirza po gimdymo panaudojau.

O kodėl "reiktų"? Man nereikėjo ir nieko nei korseto, nei diržo nenešiojau schmoll.gif Jei būtų buvę kažkokių problemų, gal ir būčiau pirkus, bet nei pilvo žemyn traukė, nei nugarą maudė, tai nemačiau reikalo pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 27, 21:31)
Na nežinau, vyras nupirkto man tą diržą Būk mamoj, bet kad jis kažkoks nepatogus. Po rūbais kai jį užsidedi, tai tada spaudžia, jei namie nešioji, kai daug sėdi, tai sėdėt nepatogu... O į tualetą kai nueini, tai ištisas mokslas paskui kaip apsirengti apatinius, t.y. kaip pakišti po tuo diržu  doh.gif Kelis pusdienius panešiojau ir vis vien nusiėmiau - gal kaip kažkas sakė, per vėlu jau man  g.gif

nenesiok tu to dirzo, jis tikrai nepatogus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
pabandyk tas kelnaites su guma, tikrai turetu tikti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 01 30, 14:11)
nenesiok tu to dirzo, jis tikrai nepatogus schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
pabandyk tas kelnaites su guma, tikrai turetu tikti thumbup.gif  thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 27, 23:31)
Na nežinau, vyras nupirkto man tą diržą Būk mamoj, bet kad jis kažkoks nepatogus. Po rūbais kai jį užsidedi, tai tada spaudžia, jei namie nešioji, kai daug sėdi, tai sėdėt nepatogu... O į tualetą kai nueini, tai ištisas mokslas paskui kaip apsirengti apatinius, t.y. kaip pakišti po tuo diržu  doh.gif Kelis pusdienius panešiojau ir vis vien nusiėmiau - gal kaip kažkas sakė, per vėlu jau man  g.gif

Sveikute, turbut kalbi apie toki bezines spalvos kaip guminis.Jis kazkur apie 10cm plocio.
Man drauge paskolino,tai as pirma laika irgi niekaip negalejau priprasti.Poto pagalvojau ,kad gal neteisingai uzsidetu.Pabandziau apversti ir dabar ligtai nieko.Tik kartais oda bruzina ten tas uzsegimas su lipucka. biggrin.gif
Dieduosi ji dabar tik jeigu kur is namu einu,o namie nenesioju.Bet vistiek su dirzu yra lengviau ir pilva zemyn taip netempia.Nu gal cia pas mane toks didelis ,jeigu kiti be dirzo apsoeima g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 04 vasario 2007 - 18:26
QUOTE(Dalytė @ 2007 01 26, 15:02)
paprastas dirzas man  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
user posted image

as tai paprasta turiu.O tas gorsetas pilvelio nespaudzia? g.gif
Atsakyti
o tai tas diržas nugaros maudimui padeda ar ne? Ar tik, kad pilvuko netempia? g.gif
Atsakyti
O man dirzas - pats geriausias draugas, ne kojos is namu be jo. O va namuciuose as jo nedeviu. Jokiu nepatogumu su juo nei tualete, nei sedint, nei stovimt nejauciu, tai gal priklauso nuo uzsidejimo rolleyes.gif As isigijau dirza Euro vaistinej, ten mane ir uzsideti pamokino, po to ir mano daktare patare, kaip nesioti ir kada. Si dirza zadu sekmingai naudoti is po gimdymo pilviukui prispausti.
Beje, turiu as ir tas kelnaites-korseta schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nera ka lyginti su dirzu, tas kelanites reikia kaip ir dirza setis gulinciai, o kaip tai padaryti tualete g.gif
Niu vienu zodziu, as tik uz dirza thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2007 01 26, 15:02)
paprastas dirzas man  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
user posted image

O kur toki dirza pirkai ir kiek kainavo?
Atsakyti