Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

Mano mama pasakojo, kad po gimdymo anais laikais pilva perrišdavo rankšluosčiu ir stipriai suverždavo, kad ten nenukartų pilvas ir pan... Dabar, tikiu, yra kitokiu priemonių unsure.gif Kažkokių tai diržų ar juostų po gimdymo... Gal žinot kaip atrodo ir kur jų gaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 08 19, 15:24)
Mano mama pasakojo, kad po gimdymo anais laikais pilva perrišdavo rankšluosčiu ir stipriai suverždavo, kad ten nenukartų pilvas ir pan... Dabar, tikiu, yra kitokiu priemonių  unsure.gif Kažkokių tai diržų ar juostų po gimdymo... Gal žinot kaip atrodo ir kur jų gaut  4u.gif

Galima isigyti vaistinese(butina ten pasimatuoti kad isigyti tinkama) arba paprasyti nestuma priziurincios gydytojos kad paskirtu. Bent kauno mazylio gimdymo namuose dieniniame skyriuje gauni berods siuntima isigyti ortopedini dirza. Siaip jeigu pilvukas nemazas, o pati esat smulki, patarciau kazka isigyti. As nieko nenesiojau, atrode kad ir nereiks, taciau kai per daug nusislinko vaikutis zemyn ir dabar viska man spaudzia, net gali jis gimti anksciau, tai supratau kad galejau anksciau pradeti kazka nesioti. Jei jauciat kazkoki diskomforta, tai manau tikrai verta isigyti jums tinkanti dirza ar korseta. Tiesiog pasikonsultuokit su savo gydytoja.
Atsakyti
aš diržiuką pirkau "būk mama". parodė, kaip užsidėt,pamatavo. kaina 39lt. o pagerėjo iškart, nes jau buvo pradėję skaudėt pilvo apačią ir kryžkaulį.
Atsakyti
QUOTE(bauske @ 2007 08 26, 20:33)
aš diržiuką pirkau "būk mama". parodė, kaip užsidėt,pamatavo. kaina 39lt. o pagerėjo iškart, nes jau buvo pradėję skaudėt pilvo apačią ir kryžkaulį.

O kaip tas dirziukas atrodo: ar kaip dirzas ar daugiau toks kaip korsetas (is vientisos juostos)su prilaikancia juosta apacioje?
Atsakyti
Ir man jau tampa idomu...O kuo skiriasi dirzai vaistinese ir tie kur Sm su sypsenelem pas viena mama reklamuojami? Gal tekstiles tamprumu-patvaryumu-storiu? Dar ciupineti neteko, todel jokio isivaizdavimo ir neturiu...
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galit patarti del nesciosios dirzo:

koki dydi rinktis (dabar 28 savaite)Kai pirkausi rubus "Buk mama" siule pirkti 1 dydi, tikino, kad "uzteks" iki nestumo pabaigos pagal mano ismatavimus.

kokios firmos. "Buk Mama" lyg tai latviski, pasirode visai neblogi.Tik nieko apie tai neismanau blush2.gif O "ortopedijos technikoje" esu tik kelnaites gorseta apziurejus, tai man dirzas kazkaip universalesnis pasirode.Nors jei gimdysiu lapkricio gale gal ir kelnaites-gorsetas neblogas isradimas biggrin.gif juk silciau bus smile.gif

ar verta perpirkti nesiota?Kazkaip nepasirode kad tai labi besitampamtis dalykas, o kaip is tikruju?

aciu visoms
Atsakyti
Bet toj "Buk mama" tokio senovisko kirpimo rubai... Jei jau pilviota- tai negali atrodyti stylingai...As ten nieko neradau, tai ir neinu. Kazkaip dar issiverciu pagal siu dienu madas is masiniu parduotuviu visoms.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 08 28, 10:36)
Bet toj "Buk mama" tokio senovisko kirpimo rubai... Jei jau pilviota- tai negali atrodyti stylingai...As ten nieko neradau, tai ir neinu. Kazkaip dar issiverciu pagal siu dienu madas is masiniu parduotuviu visoms.

Laaabai graziu rubeliu nesciom yra Kaune Aropoli, 3 aukste, gaila kad ji atsidare tik ta diena kai as jau gimdziau, dar dabar seile varvinu i tuos rubelius ziuredama wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2007 08 29, 13:21)
Laaabai graziu rubeliu nesciom yra Kaune Aropoli, 3 aukste, gaila kad ji atsidare tik ta diena kai as jau gimdziau, dar dabar seile varvinu i tuos rubelius ziuredama  wub.gif  wub.gif

3-ciame aukste yra "Bimbo Italija" ir "Dar ne mama".... bet manau kad kalbi apie "Dar ne mama"? bet jau tu nesciuju rubu kainos tai kosmines blink.gif
Atsakyti
Is tikruju, tai siuolaikine mada tokia dekinga nesciosioms, kad nebutina eiti i brangias parduotuves ir pirkti tuos nesciuju drabuzius. Paziurekite paprastose parduotuvese pvz.Zara, Mango ir pan.,juk pilna tinkamu drabuzeliu! smile.gif as pati visa nestuma atvaiksciot baigiu ir neisigijau nei vieno spec.drabuzio nesciosioms, nes visas bliuzeles, kelnes pirkau tiesiog paprastose parduotuvese. Ir galiu pasakyti: ir pigiau, ir graziau. Nes moketi pora simtu vien uz kelnes kurias nesiosi gal tik kelis menesius, tai nemanau kad lb verta.... Aisku, kas gali ir nori, gali pirkti ir tuos brangius rubelius, bet kam per brangu, tai negi verta pinigelius ismetineti? 3 stilingas kelnes su gumomis pirkau Tally Weijle, Katėje, netgi bazese radau tinkamas stilingas. O jau apie palaidiniu ir sukneliu pasirinkima tai isvis neverta net kalbeti: lentynos tiesiog lusta mirksiukas.gif Aisku ziema turbut sunkesnis variantas, bet siai vasarai tai super pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Butent, rasiuxxx, pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Bet ikisiu nosi i KAuno Akropolio 3 a. Juolab, kad jau reikia pilvo juostos.
Atsakyti

Sveikutes.

Va,mums jau baigiasi 26 savaitele.Ir vakar jau teko isigyti toki daikciuka kaip nesciosios dirzas.Tai antras mano nestumas.Su pirmu jokiu problemu nebuvo.Jokiu dirzu ar korsetu nenesiuojau.O dabar pradejo mausti sonus,tempti pilvuka zemyn,skauda nugara verysad.gif .Tai vakar nusipirkau latviska juoda dirza thumbup.gif .Kelnaites su dirzu,manau,yra nepraktiska-reikia minimum du pirkt,nes daznai skalbt reikia.Dabar ir nugarai,ir paciam pilvukui patogiau.
Atsakyti