Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(BusyBee @ 2007 09 28, 15:57)
O kur yra "Pirmas Zingsnis"? Ar cia kazkokia parduotuve Vilniuj?  g.gif

aga, man irgi įdomu.... o dėl diržo, tai man jis buvo nepatogus, o draugei, atvirkščiai, - būtinas, nes neįsivaizdavo, kaip be jo būtų išvaikščiojusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdj: 29 rugsėjo 2007 - 21:23
QUOTE(BusyBee @ 2007 09 28, 15:57)
O kur yra "Pirmas Zingsnis"? Ar cia kazkokia parduotuve Vilniuj?  g.gif

čia visi PIRMO ŽINGSNIO "taškai" visos LT mastu
Atsakyti
Man nėštumo metu diržas nebuvo reikalingas schmoll.gif Buvau nusipirkusi jį, bet gal pora kartu užsidėjau ir tai tik namuose, bet labai jau man jis nepatiko. Mano pilvukas buvo nedidelis, tai tas diržas man "kaip šuniui balnas" tiko blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli - ar buna nestukiu kelnaiciu (kad pilvuka prilaikytu) apatinio trikotazo parduotuvese? Ar jas galima isigyti tik neskukiu parduotuvese ir toj ortopedinej vaistinej? Nes kur as gyvenu nera nei vienos parduotuves nestukems, nei tos ortopedines.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raminta123 @ 2007 10 08, 12:00)
Turiu klausimeli - ar buna nestukiu kelnaiciu (kad pilvuka prilaikytu) apatinio trikotazo parduotuvese? Ar jas galima isigyti tik neskukiu parduotuvese ir toj ortopedinej vaistinej? Nes kur as gyvenu nera nei vienos parduotuves nestukems, nei tos ortopedines.. verysad.gif

Pirmiausia atsakymas Ramintai: turi rasti ir vaistinej (Eurovaistinej tai tikrai, bet ir kitos vaistines gali uzsakyti, jei tikrai pirksi), buna vaiku prekiu parduotuvese.
O del nesciosios dirzo, tai del 20 savaite "apsireiskusios" gimdos miomos daktare pasake, kad geriau jo nedeveti, nes gali tos bjaurybes miomos kraujotaka sutrikti ir vel uzdegima sukelti. Neapsidziaugiau tokia zinia, dar keleta savaiciu pavaiksciojau be nieko, bet pradejo ir nugara, ir sonkaulius labai skaudeti. Ginekologe nusiunte pas seimos daktare, kuri is karto atrado visas problemas netaisyklingame stubure. Taip kad dabar nesioju nugaros-krutines srities ortopedini itvara...
Atsakyti
sveikos,
o gal zinote kiek mazdaug kainuoja tie dirzai? smile.gif
Atsakyti
Aš mokėjau apie 50 Lt. Pirkau Kaune parduotuvėj ,,Dar ne mama". Yra tų diržų ir ortopedijos prekėse. Kiek mačiau, kaina panaši.
Atsakyti
as pirkau vaistinej, kaina panasi, tik kad beveik nenesioju, kelis kartus uzsidejau ir viskas, ir tai tik kai ejau ilgu pasivaiksciojimu, o namie jis man visai nereikalingas, varzo judesius kai atsisedi...gal as netinkama dydi pasirinkau, ar ka g.gif nu nzn, bet manau, kad ji reik nesiot tik toms kurioms tikrai butina, pvz: daugiau svorio priaugta, skauda nugara, ar auga dvynukai nestuke.gif ..
Atsakyti
Sveikutes, gal galit pasidalinti patirtimi kada jau galima pradeti nesioti korseta po cezario? jau praejo 2,5savaites, randas lyg ir sugijo. Ir kur ir koki geriausia pirkti. Labai lauksiu jusu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
girdėjau, kad diržą galima nešioti tik kelias valandas, gal kas tiksliai žinote?
Atsakyti
Man tai super tas diržiukas buvo, nes manoji l. jau futbolą mėgdavo žaisti pilvelyje biggrin.gif daug lengviau buvo ir vaikščiot, iki nėštumo svėriau 48kg, o priaugau 20kg, tai iš tiesų thumbup.gif nestuke.gif nėštumas praėjo wub.gif
Atsakyti
Dirzas eurovaistinei 32 Lt ir tikrai kiek matavausi kitus eurovaistinei labiausiai patiko, nors as irgi dirza nesioju tik ekstra atvejais nes siaip apseinu dar be jo
Atsakyti