Nusipirkau siandien nesciuju dirza (tarp kitko Kauno Hyper Maximos vaistineje 30.99 Lt) ir jauciuosi labai gerai! Vis pradeda masuti nugara, o su dirzu kazkaip stabiliau.
as vakar pirkau dirza "Buk mama" parduotuveje, viska paaiskino, padejo pasimatuoti, tai likau labai patenkinta
. Pirkau brangesni uz 77lt, jis yra platesnis ir labai patogiai laiko dar visa nugara. Kadangi laukiuosi dvynuku, pilvas mano jau dabar didelis, o bus dar didesnis, todel dirzo uz 30lt man butu uzteke tik iki kokiu 7menesiu. Bet cia, zinoma, individualu, kam kas patogiau ir geriau tinka.

Vilniuje aplaksciau puse miesto kol radau sau tinkama dirza. Isismatavau visokius - nu nei vienas netiko, nes visi buvo arba per dideli, arba spaude pilva, arba nelaike nugaros. Tai pagaliau radau "Pirmam zingsnyje" Kaina 63lt, ne is pigiuju , bet kiti nelabai tiko. Ir dydis buvi XS - kaip tik man

Nugaryte ir man vis paskaudena, tai pradejau mastyt, kad gal reiketu ta dirza isigyt
O jei perki vaistinej, tai duoda pasimatuot?
Ir ar dydis ten juose reguliuojasi ar pirkt didesni?

QUOTE(brilly @ 2007 09 05, 19:04)
Nugaryte ir man vis paskaudena, tai pradejau mastyt, kad gal reiketu ta dirza isigyt

Diržai būna įvairių dydžių, todėl būtinai reikia pasimatuoti, tegul parodo, kaip reikia teisingai užsidėti. Aš kai ieškojau diržo , apsilankiau Euro vaistinėj, bet ten mergaitės jokio supratimo apie diržus neturėjo, be to užsidėjus jokio poveikio nepajaučiau. Pirkau ortopedijos technikoje, kur ir pakonsultavo normaliai, ir diržas tikrai patogus. Dabar aš jį visur nešioju ir džiaugiuosi.

mergaites, butu gerai jei rasydamos apie dirzus paminetumet ir gamintoja, o tai is aprasymo, kada kainavo xx lt nelabai eina suprast apie koki kalbat...
Tiesa ar yra nesiojanciu dirzus-stringus, radau info www.ortopedija.lt
zadu toki pirkt, nes po kelnemis "pantalonai" ne kaip atrodo...
gal kuri turit, parasykit ar patogus?
QUOTE(Moon @ 2007 09 05, 22:53)
Diržai būna įvairių dydžių, todėl būtinai reikia pasimatuoti, tegul parodo, kaip reikia teisingai užsidėti. Aš kai ieškojau diržo , apsilankiau Euro vaistinėj, bet ten mergaitės jokio supratimo apie diržus neturėjo, be to užsidėjus jokio poveikio nepajaučiau. Pirkau ortopedijos technikoje, kur ir pakonsultavo normaliai, ir diržas tikrai patogus. Dabar aš jį visur nešioju ir džiaugiuosi. 

Labai aciu uzpatarimus!

QUOTE(brilly @ 2007 09 06, 19:10)
Labai aciu uzpatarimus!
Reikes issiklausinet ir pasimatuot, kad poto netektu gailetis, kad pirkau 

Taip, matuotis butina!

QUOTE(agnita @ 2007 09 06, 16:04)
Turiu nusipirkus diržą, bet negaliu pasakyti, kad man patogu
, o mašinoj sėdint spaudžia
, su juo pavargstu labiau nei be jo 

Gal labai stipriai suverži. Aš ,jei nusimato sėdėti ,pasidarau truputį laisvesnį, kad atsisėdus nespaustų

QUOTE(violla @ 2007 09 05, 15:41)
Vilniuje aplaksciau puse miesto kol radau sau tinkama dirza. Isismatavau visokius - nu nei vienas netiko, nes visi buvo arba per dideli, arba spaude pilva, arba nelaike nugaros. Tai pagaliau radau "Pirmam zingsnyje" Kaina 63lt, ne is pigiuju , bet kiti nelabai tiko. Ir dydis buvi XS - kaip tik man 

O kur yra "Pirmas Zingsnis"? Ar cia kazkokia parduotuve Vilniuj?

QUOTE(mamaSandra @ 2007 09 06, 10:27)
mergaites, butu gerai jei rasydamos apie dirzus paminetumet ir gamintoja, o tai is aprasymo, kada kainavo xx lt nelabai eina suprast apie koki kalbat...
Dirzas tik aplink juosiasi, ir yra kelnaites- paprastos ir stingai. Ortopediniam duoda ir pasimatuoti. Su dirzu nepatogu sedeti, jis skirtas tik vaiksciojimui, o su kelnaitem patogu ir sedeti. As nusipirkau kelnaites, bet paprastas ne stringus, esu patenkinta. Mokejau lyg 56lt