Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

Atidaryta nauja tema "Praktinis pozityvizmas, Diskusijos". Dabar kiekvienas ras ko reikia sirdziai, kam reikia gyvenimo praktikos, ras ja, net jei neparemta knygomis, is svetimu taip pat mokomasi. Kam reikia pasitycioti, pakikenti is savo "pozityvumo" ar noro tokiu tapti, ras kur nueiti biggrin.gif Nu gi diskusijos, galima pavaryt visaip bigsmile.gif Kiek mazai tereikia ir kaip nesusipratimuose pasimato tikrieji veidai. Kai zmogus randa proga islieti pykti susitvenkusi jame, oi kaip jis tuo megaujasi ir kaip tas, kuris ieskojo paguodos cia su pasimegavimu dergia ji supratusius.Nu negrazu ir ne i pozityva,bet uz tai diskusija laisva forma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 06 04, 22:03)
Atidaryta nauja tema "Praktinis pozityvizmas, Diskusijos". Dabar kiekvienas ras ko reikia sirdziai, kam reikia gyvenimo praktikos, ras ja, net jei neparemta knygomis, is svetimu taip pat mokomasi. Kam reikia pasitycioti, pakikenti is savo "pozityvumo" ar noro tokiu tapti, ras kur nueiti biggrin.gif  Nu gi diskusijos, galima pavaryt visaip bigsmile.gif Kiek mazai tereikia ir kaip nesusipratimuose pasimato tikrieji veidai. Kai zmogus randa proga islieti pykti susitvenkusi jame, oi kaip jis tuo megaujasi ir kaip tas, kuris ieskojo paguodos cia su pasimegavimu dergia ji supratusius.Nu negrazu ir ne i pozityva,bet uz tai diskusija laisva forma biggrin.gif

Kam matau dirbtinis kvepavimas nepadėjo....

Atsakyti
O man patinka, jog gavosi taip, kaip gavosi tongue.gif Senbuvės sau, naujokės sau. O kadangi aš nei prie tų, nei prie anų, tai palaikysiu tą pusę, kuri bus draugiškesnė, atviresnė, žodžiu, pas ką bus geresnė atmosfera draugauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 06 04, 22:03)
Atidaryta nauja tema "Praktinis pozityvizmas, Diskusijos". Dabar kiekvienas ras ko reikia sirdziai, kam reikia gyvenimo praktikos, ras ja, net jei neparemta knygomis, is svetimu taip pat mokomasi. Kam reikia pasitycioti, pakikenti is savo "pozityvumo" ar noro tokiu tapti, ras kur nueiti biggrin.gif  Nu gi diskusijos, galima pavaryt visaip bigsmile.gif Kiek mazai tereikia ir kaip nesusipratimuose pasimato tikrieji veidai. Kai zmogus randa proga islieti pykti susitvenkusi jame, oi kaip jis tuo megaujasi ir kaip tas, kuris ieskojo paguodos cia su pasimegavimu dergia ji supratusius.Nu negrazu ir ne i pozityva,bet uz tai diskusija laisva forma biggrin.gif

Nelabai supratau, kas čia parašyta g.gif
Šiaip jau aš šioje temoje mažai kalbėjau ir iš nieko nesityčiojau, kaip ir kitose temose. Ir kodėl diskusijoje "galima pavaryti visaip"?
Visur tą galima padaryti, jei tik yra poreikis...
Atsakyti
Vajetau rolleyes.gif, kokios čia emocijos 4u.gif Ir net atskira tema! Gal ir teisingai.
Aš tik vieną dalyką dar noriu pasakyti, nejaučiu niekam priešiškumo, tokia jau mano natūra, supratau vieną, reikėjo išeiti tyliai, o tai čia TOKIA banga nuvilnijo.
Nesipykim.
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 06 04, 20:54)
Starburst, o tu tik matai kitokius nei tu (luosus, ligotus ir t.t.), ar ir konkreciai jiems padedi? Cia labai didelis skirtumas mirksiukas.gif

Pepilota, tiesiog dabar aš jų matau aplinkui daugiau, nei matydavau, sakykim prieš pusantro mėnesio. Kad ir šiandien... po manęs ėjo masažuotis močiutė po insulto, nelabai gerai besigaudanti laike, bet nepraradusi sugebėjimo juoktis ir dainuoti. Ją tiktai stebėjau kelias minutes kol apsirengiau, nes jau buvo laikas išeiti. Su masažuotoja daugiau pasišnekam. Visas dvidešimt minučių thumbup.gif Moteris septintą dešimtį eina, širdis kartais pašlubuoja, bet kiek joje pozityvumo bigsmile.gif Kaip rūpinasi kiekvienu "nelaimėliu" wub.gif Rūpinasi jų kūnu, bet kartu ir siela. Kiekvienam randa gerą žodį. Man dar toli iki to biggrin.gif Aš kol kas sugebu tik išklausyti norinčius pasiguosti, pasipasakoti, kas jiems atsitiko ir kokias išvadas po to padarė... Senelių namų, ligoninių neįsteigiau... Nunešu tik vaikų išaugtus rūbus į vaikų agentūrą, nu ir dar šį bei tą netyčiom padarau biggrin.gif
Atsakiau?

QUOTE(heide @ 2007 06 04, 20:58)
Kai atėjo viena forumietė su dideliu asmeniniu skausmu, po netekties, " pozityvistės " nelabai mandagiai ją iš temos išprašė...

Man irgi įstrigo tas postas, kad stilium "eik pas psichoterapeutą, nes čia ne ta tema" doh.gif Kas netingi, gali pasiknisti, berods, anoje temoje ras... Nefiksuoju vardų net mintyse, kad paskui būtų lengviau likti bešališka kitais klausimais. Kaži, čia pozityvizmas, ar kas? g.gif

QUOTE(Heidėja @ 2007 06 04, 21:32)
Sitiek kabanciu apacioje tikrai jau seniai nebuvo! biggrin.gif

O kada dar taip buvo? Apie ką tada šnekėjote? ax.gif
Atsakyti
Štai koks pozityvas - net galvą pradėjo skaudėti skaitant schmoll.gif

Siūlau STARBURST atidaryti naują filosofiškai teigiamo pobūdžio temą, tavo mintys labai plataus spektro, o ir žinių gausų. Ir nebūtina prisisegti prie žodžio POZITYVU. Yra daug kitų gerų įvardinimų....

Sekmės visoms
Atsakyti
Viskas nutinka savo laiku, nenutinka nieko, ko neturejo nenutikt 4u.gif

pepilota, ar az skaitai?
Papildyta:
Kodel man patinka nuosirdus pozityvizmas? Nes nereaguoju i nemalonias smulkmenas, nedarau is muses dramblio, dziaugiuosi smulkmenomis, ir ne tik, jei matau, kad zmogus traukia i negatyvizma, istiesiu pozityvumo gija.
Atsakyti
QUOTE(NYLE MA @ 2007 06 04, 22:49)
Ir nebūtina prisisegti prie žodžio POZITYVU. Yra daug kitų gerų įvardinimų....[/color]

Perskaityčiau ir juoda spalva parašytą biggrin.gif
Kai aiškiniesi sąvoką, tai vartoji ir tą žodį, taip ar ne?
Tai kad nelinkusi aš naujų temų kūrimui hihihi.gif Visada leisdavau kitiems pasireikšti, tik šį kartą nepavyko nuo to išsisukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 04, 23:44)
Man irgi įstrigo tas postas, kad stilium "eik pas psichoterapeutą, nes čia ne ta tema"  doh.gif  Kas netingi, gali pasiknisti, berods, anoje temoje ras... Nefiksuoju vardų net mintyse, kad paskui būtų lengviau likti bešališka kitais klausimais. Kaži, čia pozityvizmas, ar kas?  g.gif

Baigiam merginos, visus pykcius tikrai. Del konkrecios situacijos, kuria Starburst paminejo, tikrai jei kam idomu, reiktu grizti atgal i tuos puslapius ir idemiai perskaityti viska, o ne is konteksto isimti fraze.
Uztenka tiems nagrinejimams kas ir kaip.
Tesiam tema ir nesipykstam 4u.gif
Atsakyti
Pozityvaus mastymo, kaip ir kalbu, galima ismokti, net jei tai ir neduota su prigimtim. Jei kazka kasdien kartosim, akcentuosim, tas taps neatsiejama musu dalimi. Kaip ir nauja kalba, is pradziu po kelis nesavus zodzius ismokstam, paskui juos jungiam i kazka rislesnio, taip pamazu ismokstam kalba.

Man tai smagu, kai pozityviau mastau, daug kas mano gyvenime keicias, malonu, kad ir smulkmenos. Svarbiausia, kad viduje toks geras, siltas, ramus, pozityvus jausmas, kuris rodo, kad teisingai einu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 04 birželio 2007 - 22:08
Labas rytas 4u.gif
Na idomu kas laukia siandien i kuria puse pakryps diskusija?
Na bent vienas geras dalykas atsirado dar viena tema kur bandoma apie pozityvuma kalbeti o ne apie depresija ir tai jau thumbup.gif

Paziurejau pro langa o lauke vel vasara : saule , melinas dangus
vasara sugrizo
clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti