QUOTE(pepilota @ 2007 06 04, 20:54)
Starburst, o tu tik matai kitokius nei tu (luosus, ligotus ir t.t.), ar ir konkreciai jiems padedi? Cia labai didelis skirtumas
Pepilota, tiesiog dabar aš jų matau aplinkui daugiau, nei matydavau, sakykim prieš pusantro mėnesio. Kad ir šiandien... po manęs ėjo masažuotis močiutė po insulto, nelabai gerai besigaudanti laike, bet nepraradusi sugebėjimo juoktis ir dainuoti. Ją tiktai stebėjau kelias minutes kol apsirengiau, nes jau buvo laikas išeiti. Su masažuotoja daugiau pasišnekam. Visas dvidešimt minučių

Moteris septintą dešimtį eina, širdis kartais pašlubuoja, bet kiek joje pozityvumo

Kaip rūpinasi kiekvienu "nelaimėliu"

Rūpinasi jų kūnu, bet kartu ir siela. Kiekvienam randa gerą žodį. Man dar toli iki to

Aš kol kas sugebu tik išklausyti norinčius pasiguosti, pasipasakoti, kas jiems atsitiko ir kokias išvadas po to padarė... Senelių namų, ligoninių neįsteigiau... Nunešu tik vaikų išaugtus rūbus į vaikų agentūrą, nu ir dar šį bei tą netyčiom padarau
Atsakiau?
QUOTE(heide @ 2007 06 04, 20:58)
Kai atėjo viena forumietė su dideliu asmeniniu skausmu, po netekties, " pozityvistės " nelabai mandagiai ją iš temos išprašė...
Man irgi įstrigo tas postas, kad stilium "eik pas psichoterapeutą, nes čia ne ta tema"

Kas netingi, gali pasiknisti, berods, anoje temoje ras... Nefiksuoju vardų net mintyse, kad paskui būtų lengviau likti bešališka kitais klausimais. Kaži, čia pozityvizmas, ar kas?
QUOTE(Heidėja @ 2007 06 04, 21:32)
Sitiek kabanciu apacioje tikrai jau seniai nebuvo!
O kada dar taip buvo? Apie ką tada šnekėjote?