Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

QUOTE(Lietus @ 2007 06 04, 21:59)
Jamaika, su visa pagarba tavo skausmui, bet tavo ironijos cia ne vietoje ir ne i tema, kaip ir ta mineta diskusija. Diskusija idomi ir grazi tikrai buvo, nu bet ne i tema. Ar taip sunku suprasti, o gal norisi tik pakurstyti ugni? Kitose temose rasei, kad tu netiki pozityviu mastymu, tad kam visa tai?

o Tu geriau uz mane zinai, kas vietoje ir i tema? Su kuo matuoji?
Nesijausk pranasesne uz kitus.
Jeigu as ieskau, tai ne tau uzverti kelius mano ieskojimams. Ir ne tau mane tildyti.
Atsakyti
Merginos, juokingai atrodot biggrin.gif Kas cia tokio, isejo kazkas, issake, ka norejo, mandagiai palinkejo sekmes. Nei viena netrenke durimis, nevare nei vienos is temos. Ar taip sunku suprasti? Zmones iesko vietos, kur jiems idomu, jei tema pakeite savo krypti tai ta kryptimi ir judekit (cia likusioms). Nuplaukusio vandens negrazinsi, negris ir iseje. Bet juk ir sarasu nedarysite, kam iseiti, kam likti. bet kokiu atveju tema pasmerkta vegetavimui, temos panasios, paziurekite kuria atidare vaizgante. Panasios. Zmones turi galimybe pasireiksti abiejuose tongue.gif Bet nei viena ne i tema, tiesiog forumas, nuomoniu ir zodziu zaismas. O paskutine dalyje is tiesu stebimas brukimas savo nuomones, ziurekite as teisus, as daugiau skaiciau, as idomesnis.
p.s.Man pirmose dalyse buvo idomiau, netrukde balioneliai ir sypsenos.
Papildyta:
QUOTE(heide @ 2007 06 04, 21:58)
Būtent, tik atėjus naujokėms, tik pastarąją savaitę diskusija tapo labai įdomi  mirksiukas.gif Atėjo labai įdomių žmonių su savo mintimis, ne knygų citatomis. Man visada buvo įdomi ši tema, bet tik ne citavimas, o asmeninės patirtys...Kai atėjo viena forumietė su dideliu asmeniniu skausmu, po netekties, " pozityvistės " nelabai mandagiai ją iš temos išprašė... Juk galėjot jai ištiesti pagalbos ranką, palaikyti morališkai, o tuo pačiu pasitikrinti, kaip pačios spręstumėte tokią problemą  doh.gif

heide, nenuostabu, kad nauji zmones inesa nauju minciu mirksiukas.gif
ir dar. heide, kas isprase likimo nuskriausta, kuri vare lauk? Mesk akmeni i ta kuri kalta. Sioje temoje taip pat daznai tupiu, nei viena is senbuviu nepasirode nejautri,arogantiska,atvirksciai...pabuvus jauciausi kaip saviske. O patyre skausma zmones visada priima pastaba jo adresu kaip atstumima, nors taip nera.Bet parodyti tai be galo sunku. Nes kenciantis lieka nesuprastas, o uzjauciantys nepasake visu uzuojautos zodziu. Bet jei nori ta uzuojauta girdeti,kokios reikia,eik i tema,kurioje tai gausi.Daug kartu buvo kalbeta ne i tema,bet nei vienam kencianciam nugara taip pat nebuvo atsukta.
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2007 06 04, 22:07)
o Tu geriau uz mane zinai, kas vietoje ir i tema? Su kuo matuoji?
Nesijausk pranasesne uz kitus.
Jeigu as ieskau, tai ne tau uzverti kelius mano ieskojimams. Ir ne tau mane tildyti.

Sitiek pykcio zmoguje blink.gif
Ieskoti juk niekas netrukdo. Bet kodel neiskojus apie gyvenimo prasme skyrelyje apie internetines parduotuves arba apie kompiuterius?
Linkiu tau sielos ramybes.
Atsakyti
Matau daug mergyciu apacioje. Nors daugeliui temos eiga nepatinka, bet panasu, kad tema rupi. Tik panasu, kad jau prabegusio nesugrazinsi.

Nebent sukursi is naujo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 06 04, 22:18)
Sitiek pykcio zmoguje  blink.gif
Ieskoti juk niekas netrukdo. Bet kodel neiskojus apie gyvenimo prasme skyrelyje apie internetines parduotuves arba apie kompiuterius?
Linkiu tau sielos ramybes.

Tau irgi linkiu sielos ramybes, nes tikrai jos neturi, jei as sioje temoje Tau trukdau.
Dar karta kartoju, ne Tau mane varineti ir aiskinti, kuriose temose ieskoti gyvenimo prasmes.
Ir isvis nesuprantu, kodel mane uzpuldineji? Kazkada bendravome, kazkuo neitikau? Gali neatsakineti, ir nustok mane varineti.
Atsakyti
Radau sprendimą jūsų visų problemoms, iškilusioms šioje temoje clap.gif: ogi sutartinai visos užsičiaupkit ir patylėkit bent pusvalandį, atvėskite, geriau apmąstykite ką čia pasakėte, kiek ne į temą visko pasakėte, nuleiskite garą ir tada jau ramios grįžkite į šią temą toliau diskutuoti cool.gif. O tai jau pyktis ima: protingos moterys, o pykstasi dėl šitokių niekų. Atsiprašau, bet tai tikros turgaus bobos palikot. schmoll.gif Prasidejo mat karas tarp senbuvių ir naujokių. Visos esat lygios, nei viena nei protingesnė, nei kvailesnė. O jei kažkam nepatinka tema, tai bent jau protingai patylėkite ir eikite savais reikalais. Niekas čia jūsų nelaiko.

Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 06 04, 21:22)
Matau daug mergyciu apacioje. Nors daugeliui temos eiga nepatinka, bet panasu, kad tema rupi. Tik panasu, kad jau prabegusio nesugrazinsi.

Pepilota, taigi čia tos pačios... smile.gif
Nu ką, jau tikrai juokingai atrodo...
APSIKABINKIM VISOS IR GANA TŲ PYKČIŲ NUOSKAUDŲ IR NETOLERANCIJOS wub.gif Kas jungiasi prie manęs??? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 04 birželio 2007 - 20:30
QUOTE(pepilota @ 2007 06 04, 22:22)

Pepilota, o as manau dar vilties yra susigrazinti. Juk ne pirmas kartas kai graziname biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2007 06 04, 22:26)
Pepilota, taigi čia tos pačios... smile.gif

Sitiek kabanciu apacioje tikrai jau seniai nebuvo! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 06 04, 22:29)
Pepilota, o as manau dar vilties yra susigrazinti. Juk ne pirmas kartas kai graziname  biggrin.gif

Bet paskutiniai bandymai ilgalaikiu rezultatu nedave. Energijos iseikvoji daug daugiau, nei reikia, o rezultatas nulinis.
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 06 04, 21:18)

heide, nenuostabu, kad nauji zmones inesa nauju minciu mirksiukas.gif
ir dar. heide, kas isprase likimo nuskriausta, kuri vare lauk? Mesk akmeni i ta kuri kalta.

Akmenų nebus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, darom dirbtini kvepavima. BusVakare tikiuosi nesupyks, cituoju jos perliukus, kurie veza thumbup.gif

QUOTE(busVakare @ 2007 03 22, 11:35)

thumbup.gif Mes tampame tuo, ka jauciame, ka patiriame. Jei supykstame, tampame pykciu. Jei mylime, esame meile. Jei stebimu snieguota virsukalne, tampamr visrukalnr. Galime tapti kuo tik norime.
thumbup.gif kiekviena gyvenimo minute ar net sekunde- stebuklinga. Stebuklas yra ir pacios lekstes, ir tai, kas esu cia ir jas plaunu.
thumbup.gif paklausk saves: ka noriu kurti dabar?
thumbup.gif nieko nekeisdami savyje, gyvensite taip, kaip pries penkerius metus.

Is anskciau, kas liko be atgarsio...
thumbup.gif Mes esame i kuna patalpinta dvasine energija...
thumbup.gif Kai ka nors iskelsite savo tiklsu, suvoksite, jog jis atsirado tik todel, kad tai jau gludejo jumyse.
thumbup.gif Visi gyvenimo ivykiai yra pakvieciami

LABAI grazios ir teigiamos dienos! Sypsomes!!!!

Atsakyti