Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 07 04, 11:48)
Tiesiog žinau, jaučiu, jog dvasiškai pasiekiau daugiau, nei leidžia mano amžius.

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 07 05, 15:12)
O vaiku būti nieko gero, nes nieko nežinai, nieko nemoki, o vyresnieji tavim ir tavo jėgom nepasitiki. Kai esi vaikas, esi nustumiamas į šalį.

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 07 05, 17:37)
Tačiau vaikas niekada neprilygs suaugusiam žmogui. Taškas, Kablelis ir daugtaškis.

Ech... kad taip daugiau tokių žmogiukų kaip tu atsirastų wub.gif
1. Tau nereikėjo siekti, tu tik prisiminei, ką jau buvai pasiekusi mirksiukas.gif
2. Išlauk momento. Ateis tavo laikas. Dabar kaupk gyvenimišką patirtį. Rinkis situacijas, kurios tau įdomios. Intuiciją turi puikią 4u.gif
3. Vaikas neprilygs savo patirties neturėjimu, sutinku. Suaugę dažnai iš pradžių žiūrės su šypsena ir nelabai pagrįstu nusistatymu, kad jei esi jaunas, tai daug ko nesupranti. Bet ilgiau pakalbėję tikrai nustebs, o dar vėliau bus priversti pripažinti, kad raukšlės veide ar popierius apie magistro studijas neįrodo minčių gilumo. Viena, ką reiktų iš vaikystės išsaugoti - tai TYRUMĄ, kurį suaugę dažnai išbarsto pakelėje į senatvę mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaikas, o tikriau kudikis yra tobulas tuo, kad jis neturi is ankstinio nusistatymo, baimiu. Jis zvelgia i pasauli su naiviu smalsumu ismokti, suzinoti,isbandyti,tobuleti. Tai baltas popierius, kuriame dar neirasyta patirtis.
Zmogus su patirtimi apsiriboja savo tolesni tobulejima isankstinemis nuostatomis, baimemis, kurias igijo per auklejima ar skaudzia patirti.
Kai nustoji uzdavineti klausimus ir manai, kad viska zinai, tavo tobulejimas sustoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 07 06, 19:46)
Vaikas, o tikriau kudikis yra tobulas tuo, kad jis neturi is ankstinio nusistatymo, baimiu. Jis zvelgia i pasauli su naiviu smalsumu ismokti, suzinoti,isbandyti,tobuleti. Tai baltas popierius, kuriame dar neirasyta patirtis.
Zmogus su patirtimi apsiriboja savo tolesni tobulejima isankstinemis nuostatomis, baimemis, kurias igijo per auklejima ar skaudzia patirti.
Kai nustoji uzdavineti klausimus ir manai, kad viska zinai, tavo tobulejimas sustoja.  mirksiukas.gif

Vaikas nėra baltas popierius. Jis ateina su patirtimi,neretai didesne, nei turi gimdytojai...
Atsakyti
Vaizgante, tu kalbi apie karminius ankstesnius gyvenimus?
Kalbant apie tai,yra sakoma, kad zmogus neatsimena ankstesniu gyvenimu ir ju patirciu ... ?
Nesidomejau daug sioje srityje, tad idomu, kokia tavo nuomone?
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 07 06, 21:03)
Vaizgante, tu kalbi apie karminius ankstesnius gyvenimus?
Kalbant apie tai,yra sakoma, kad zmogus neatsimena ankstesniu gyvenimu ir ju patirciu ... ?
Nesidomejau daug sioje srityje, tad idomu, kokia tavo nuomone?

Atsiminti neatsimena, bet tos patirtys jame yra. Žmogaus charakteryje,pomėgiuose, gabumuose, talentuose...Dabartiniai krištoliukai atsineša savyje žinojimą. Kai kurie vaikai ir knygų skaityti nenori todėl, kad jie žinias atsinešė, jas reikia tik prisiminti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 05, 23:18)
Tu tiesiog dar daug ko nežinai...

Jeigu tu kalbi apie visokias mistikas, čakras ir karmas, kurių aš nežinau, tai ačiū, aš ir nenoriu jų žinoti, nes esu visai kitokio mąstymo šalininkė. O tai, kad aš mąstau kitaip, tai dar nereiškia, jog aš nieko nežinau. Ir tai, jog esu jauna, tai nereiškia, jog esu dar ir kvaila.

QUOTE(Starburst @ 2007 07 06, 12:05)
Ech... kad taip daugiau tokių žmogiukų kaip tu atsirastų  wub.gif

Gal geriau nereikia. Rožės irgi turi spyglius.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 07 07, 11:20)

Gal geriau nereikia. Rožės irgi turi spyglius.

Spygliai atlieka savo paskirtį biggrin.gif
Prieš ...iolika metų pati tokia buvau hihihi.gif
Jei būsi saldi - suvalgys, jei rūgšti - išspjaus cool.gif Bet net jei suvalgys, visada dar turi du išėjimus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiaip Kauno mafija gali maždaug pradėti džiaugtis/liūdėti (kas kaip nori, pasirinktinai), nes matyt kraustysiuos rudeniop į Kauną. Būtų labai įdomu ką nors iš pozityvisčių sutikti. Papletkintume, o ir su Dujokaukee gal būtų kam įdomu susitikt. Visgi, aš toksai unikumas hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 08 liepos 2007 - 11:44
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 07 08, 11:39)
Visgi, aš toksai unikumas hihihi.gif

Mes visi unikumai...
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 07 07, 10:20)
O tai, kad aš mąstau kitaip, tai dar nereiškia, jog aš nieko nežinau. Ir tai, jog esu jauna, tai nereiškia, jog esu dar ir kvaila.

Dujokaukee, žinoma, kad tu daug žinai. Kas tuo abejoja?! g.gif "Nei viena žmogaus mintis nėra vien žinojimas ar suvokimas. Mąstyti geba tas žmogus, kuris be žinių dar turi spalvingą jausmų pasaulį." Kaip motina be tėvo negali pagimdyti kūdikio, taip ir stipriai išgyvenantis, tiesą nujaučiantis, tačiau būtinos informacijos neturintis žmogus nesugeba sukurti vertingos minties. Ir atvirkščiai: erudito arba kažkurį dalyką puikiai išmanančio žmogaus mintis neaplankys, jeigu jo jausmų pasaulis - skurdus. unsure.gif O tavo jausmų pasaulis gana gilus ir spalvingas. Tave bent kiek pažįstantys, tuo neabejoja 4u.gif
Atsakyti
vaižgantė, čia buvo iš serijos: "Visi lygūs, bet yra ir lygesnių" hihihi.gif

Vijurka, tu nerealus žmogus. wub.gif Tavo žodžiai sušildo.
Atsakyti
[quote=Dujokaukee,2007 07 08, 17:14]
vaižgantė, čia buvo iš serijos: "Visi lygūs, bet yra ir lygesnių" hihihi.gif

Aš supratau. Susireikšminti mes visi mėgėjai.
Atsakyti