Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas IX d.

pozityvistes blink.gif gal jusu kieme potvynis, interneto ner biggrin.gif
Atsakyti
Viskas tvarkoj su pozityvistem! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 07 12, 10:10)
Viskas tvarkoj su pozityvistem! mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Kad istikruju viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 07 13, 13:41)
drinks_cheers.gif Kad istikruju viskas gerai smile.gif

tvarkoj tai tvarkoj, tai nors apie kinstruktyvu (pozityvu) mastyma pakalbekit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 07 13, 14:11)
tvarkoj tai tvarkoj, tai nors apie kinstruktyvu (pozityvu) mastyma pakalbekit  cool.gif

Prasom
Sugedo mano skalbenke, rankom skalbti nenorejau, pinigu irgi nelabai yra - tai pastoviai galvojau noriu nupirkti nauja ir nu man tiesiog patinka ta firma Samsung. Ir ka mano darbe didelis etatu mazinimas as turejau liepos viduri ateiti ir rasyti ar iseiti i darba ar pasilikti atostogose iki vaikui - 3 metai. Man pasiule iseiti saliu susitarimu su kompensacija (iseijo apie 3000lt) Topo centre akcija Samsung masina 999lt . Rezultatas - mes turejom pinigu ir nupirkom mano norima skalbimo masina uz gan nedideli kaina.
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2007 07 18, 22:27)
Prasom
Sugedo mano skalbenke, rankom skalbti nenorejau, pinigu irgi nelabai yra - tai pastoviai galvojau noriu nupirkti nauja ir nu man tiesiog patinka ta firma Samsung. Ir ka mano darbe didelis etatu mazinimas as turejau liepos viduri ateiti ir rasyti ar iseiti i darba ar pasilikti atostogose iki vaikui - 3 metai. Man pasiule iseiti saliu  susitarimu su kompensacija (iseijo apie 3000lt) Topo centre akcija Samsung masina 999lt . Rezultatas - mes turejom pinigu ir nupirkom mano norima skalbimo masina uz gan nedideli kaina.

gražiai susiklostė situacija. thumbup.gif Gal ir nesmagu technikos gedimas, atleidimas iš darbo, bet išėjai su laimėjimais. wub.gif
Atsakyti
Gerai: i uzsakyta ekskursija velavome 2 val. Sakes! Gido, is idejos, nebeturetume, nors programoje irasyta ir pinigeliai uz paslauga 34 zm. sumoketi. Pradejau lengvai nerimauti...

Bet susikaupiau: randu iseiti- rasiu ir dabar. Sutelkiau mintis i rezultata! Regiu, kad sklandziai pravedama ekskursija.

Na, ka gi, islipam, aiksteleje 12 autobusu, vadinasi- pilyje 12 grupiu ir visi gidai uzimti. Einu, bet dar kol kas rami. Ir ka... Sutinku kolege, einancia gerti kavos, nes jai BUTENT siuo metu PAUZE. "Nori 20 Latu uzsidirbt?" OK. Taip sklandziai viskas ir praejo...Nes TIKEJAU ir REGEJAU rezultata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 20 liepos 2007 - 09:13
joooo doh.gif , is rasto, isejo i krasta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 07 20, 11:04)
joooo  doh.gif , is rasto, isejo i krasta  cool.gif

Čia kas išėjo?
Tema lyg ir gaivinama pavyzdžiais. Vėl negerai? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 07 20, 13:55)
Čia kas išėjo?
Tema lyg ir gaivinama pavyzdžiais. Vėl negerai? hihihi.gif

kiekvienas renkasi pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos paneles. norejau paklausti o nuo ko pradejote keisti savo mastyma,paziuri? ar tokios nuo prigimties? mat as taip pat labai noriu pasikeisti. tik nezinau nuo ko pradeti. jau ilga laika mane persekioja nelaimes. nuo nervu tapau pikta,pagiezinga. nenuostabu kad niekas nenori su tokia bendrauti. kai draugai tolsta,pykstu dar labiau... stengiuosi juos iskaudinti..
zodziu,buvau (esu) baisus zmogus,bet labai noriu pasitaisyti. gal pradziai kokia knygute nusipirkti? rolleyes.gif gal ka patartumete?
blush2.gif

P.S mane nuzemino pareigose uz neprofesionalu bendravima su kolegomis.... (isrekiau viska ka galvoju apie juos. o galvojau labai blogai)..
Atsakyti
Pradek nuo knygos "Pasamones Galios" skaitymo. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2007 07 20, 15:13)
kiekvienas renkasi pagal save  mirksiukas.gif

Manau, klausimas, kodel buvo atidaryta kita tema, yra atsakytas biggrin.gif
Atsakyti