Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Gerai, šį vakarą startas!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 06 14, 13:20)
Gerai, šį vakarą startas!!!!!!

Aš ir noriu, tik kad jaučiu nepavyks...
Vis neužbaigiu savo vienos palaidinės; atsiranda svarbesnių reikalų blush2.gif
Atsakyti
Tai yra proga užbaigti, reikia tik labai norėti,palauksim, nes aš galiu nerti tik po to kai grįštu iš darbo,pagaminu vakariene, suplaunu indus, pastatau skalbimą - na, o tada neriu ,iki kokiu 24.00 cia kokia pora valandu gaunasi,kartais 3 val,nerimui(priklausomai kokio sudetingumo patiekalas vakarienei) TIKRAI PASIVYSI IR PRALENKSI mane.O ir merginos padės, ranką išties. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 06 14, 13:26)
Tai yra proga užbaigti, reikia tik labai norėti,palauksim, nes aš galiu nerti tik po to kai grįštu iš darbo,pagaminu vakariene, suplaunu indus, pastatau skalbimą  - na, o tada neriu ,iki kokiu 24.00 cia kokia pora valandu gaunasi,kartais 3 val,nerimui(priklausomai kokio sudetingumo patiekalas vakarienei) TIKRAI PASIVYSI IR PRALENKSI mane.O ir merginos padės, ranką išties. tongue.gif

Gerai, tai skubinsiuos pabaigti; siūlus jau turiu žydrai. Mano bus lygiai tokia pat žydra rolleyes.gif
Beje, man tai siūlų manija, negalima eiti į parduotuves, o tai siūlus perku - priplanuota jau į ateitį ką nersiu smile.gif, nespėju lotuliukas.gif
Atsakyti
Bars mus už tuos pokalbius, bet aš turiu ligas dvi gėlėm ir siūlam,abieji namuose nebetelpa:)))
Atsakyti
Man taip pat lėtai gaunasi - kol po darbo aptvarkau namus, pamaitinu vaiką ir "supakuoju" miegot (su visokiais ten pasakų skaitymais), tai be pulso lieku. Be to, niekaip neužbaigiu anksčiau pradėto mezginio - liko tik rankovės, ale pradėjau ir šią tuniką nerti, kažkaip norisi su jumis kartu smile.gif. Nunėriau tik kokį 10 cm, bet aš neriu aplinkui.
Atsakyti
Ingriduska, o kokios spalvos bus lininiai siūlai? Tie kur minėjai žali? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 06 14, 14:37)
Ingriduska, o kokios spalvos bus lininiai siūlai? Tie kur minėjai žali?  ax.gif

Taip bus zali,lininiai po tris siulus,manau gal tiks:))
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2007 06 14, 14:41)

Noriu panerti šiandiena, nes merginos siūlo panerti viena raporta ,kad paskaičiuoti apimtį,manau šiandiena daugiau ir nepavyks nuveikti:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 06 14, 11:42)

thumbup.gif tai pavyko kažkaip susukti?
Merginos teisingai siūlo mirksiukas.gif Kitaip niekaip ir nepaskaičiuosi. O kodėl tu nenori nerti "apvaliai"? Mažiau siuvimo būtų ir greičiau. Na bent jau man greičiau aplinkui neriasi, o turint omeny mano nemėgimą siūti viską į krūvą, tai aš tik taip ir stengiuos...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 06 14, 14:51)
thumbup.gif  tai pavyko kažkaip susukti?
Merginos teisingai siūlo  mirksiukas.gif  Kitaip niekaip ir nepaskaičiuosi. O kodėl tu nenori nerti "apvaliai"? Mažiau siuvimo būtų ir greičiau. Na bent jau man greičiau aplinkui neriasi, o turint omeny mano nemėgimą siūti viską į krūvą, tai aš tik taip ir stengiuos...

Pasukau nedideli kamuolėlį,pabandymui dėl apskaičiavimo, o tų gamyklinių dar neatvežėsad.gif
Nerusi esu nemažai, bet ,nei karto apvaliai,aplinkui,o turint galvoje baimę ardyti ir konservatyvumą,nerizikuosiu:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 06 14, 11:55)
Pasukau nedideli kamuolėlį,pabandymui dėl apskaičiavimo, o tų gamyklinių dar neatvežėsad.gif

Aš taip netyčia dabar pagalvojau, o nesigaus tie, kurie gamykloj sukti, plonesni už rankų sukimo tris siūliukus? g.gif Vistiek jie labiau įsitempia ir 'susiveržia' tarpuavyje.
Atsakyti
tokio didelio skirtumo nesitikiu,manau labai panašu,o iš rankom suktų tik pavyzdėlį nersiu:))
Atsakyti