Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

atsiskaitau uz darba lotuliukas.gif nugara jau baigta, priekis ipusetas, gal siandien pabaigsiu, tai liktu tik apdaila smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o gal yra norinčių su manim nertis šitą grožį ?
user posted image

user posted image
Atsakyti
SoJa - Yra yra drinks_cheers.gif tik diplomą apsiginsiu ir liepos mėnesį pradėsiu wub.gif
O tu iš kokių siūlų nersi g.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2007 06 08, 11:30)
SoJa - Yra yra drinks_cheers.gif  tik diplomą apsiginsiu ir liepos mėnesį pradėsiu wub.gif
O tu iš kokių siūlų nersi g.gif

Aš jau net dvi tokias pradėjau blush2.gif Nes gyvenu per du butus, tai labai tingėjau su tuo mezginiu tasytis doh.gif Vieną tai iš tokių visai sintetinių blizgių siūlų mezgu, o kiti tai turbūt medvilniniai siūliukai (turiu tokias dideles špules, bet sudeties ir pavadinimo ant jų nėra).
Abu jau praktiškai iki apdailos numezgiau. Bet kažkaip kol kas atrodo, kad gali būti iš nugaros truputį atvėpę g.gif tai ir norėjau, kad kas nors prisidėtų, savo darbelį parodytų blush2.gif
Atsakyti
gal jau kas pabaige nerti zydra tunika blush2.gif
Atsakyti
Sveikos nerejeles,
as cia paskaitinejau, ir tikrai susigundziau ta melyna tunika. Tik kad ziuriu kol as pradesiu, jus busit jau baigusios... Na, bet tikiuosi jei vis delto prireiks patarimo, gausiu is jusu smile.gif
Sekmes saunuoles
Atsakyti
QUOTE(Kristina 29 @ 2007 06 11, 15:44)
gal jau kas pabaige nerti zydra tunika  blush2.gif

as jau kaip ir buvau pabaigus, susiuvau ir vel teko nuardyti verysad.gif doh.gif rankoves nelabai dailiai isejo, bet jau baigiu pataisyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2007 06 11, 15:47)
as jau kaip ir buvau pabaigus, susiuvau ir vel teko nuardyti verysad.gif  doh.gif rankoves nelabai dailiai isejo, bet jau baigiu pataisyt smile.gif

spartuolė, aš įkliuvau su kitu nėriniu, tai nesugebu vis pradėt tos tunikos ax.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Toks vaizdas ,kad nei viena arba nenėrėt ,..per šitas dienas arba nieko gero neišėjo ,kad tyla temelėj nusistovėjo . Norėčiau pasigirti ,kad jau nunėriau ax.gif ,liko tik apdaila ,bet jau šiandien nebaigsiu ,liks rytojui.Tik kaip gulės negaliu patikrint nes 'modelis " atostogauja kaime .
Sėkmės dirbančioms mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, aš tai neriu, bet labai jau lėtai doh.gif blush2.gif praeitą savaitę nebuvau prisėdus dėl visokių naminių rūpestėlių, o šiaip tai vis neriu ir vis ardau, vis kažkas nelimpa arba nesigauna, tai kol kas neturiu net ką parodyti cool.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif na bet vat vakar vėl išnaujo pradėjo, tai lyg jau geriau vaizdelis atrodė, tikiuosi nebereiks ardyti unsure.gif
Atsakyti
Noriu ir as nerti sita palaidinę-suknutę,bet manau ,kad būsiu "psich odinočka",kaip kokiai žirafai per ilgą kaklą,kol "atėjo".Jūs būsit pabaigusios.
Žadu megzti iš lino siūliu,kaip manote ar pavyktų.Ir dar keletas techninių klausimų.
Viską ką rašėte apie patį nėrima atsisipausdinau,nuotraukas, schemas taip pat,bet ar gerai supratau,kad kai kurios mezga apvaliai, ratu,kitos mezga iš dviejų dalių tam tikrą laiką,paskui irgi apvaliai.Ar galima megzti iš dviejų dalių visą laiką ,o paskui sumegzti?Ir labai baisu dėl to ardymo, nes vis ardot ir ardot,linas sunkiai ardosi,tai jau baisu darosi man. Kaip su tuo įliemenavimu,gal kuri per ardymus bandėte abu variantus ir mažesniu vašeliu ir raporto mažinimu,kuris kažin labiau efektyvus?
O šiaip jau 1000 ąjį kartą pasidžiaugsiu,kad esate TOKIOS,VISOKIOS ,NEPAKARTOJAMOS,DARBŠČIOS,DRAUGIŠKOS ir aš irgi viena iš jūsų cha,cha,cha......Kaip gera,kad yra toks puslapis kur tiek daug visokių išminčių ir patirčių(atsiprašau už filosofinius nukrypimus:))
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 06 14, 11:56)
Noriu ir as nerti sita palaidinę-suknutę,bet  manau ,kad būsiu "psich odinočka",kaip kokiai žirafai per ilgą kaklą,kol "atėjo".Jūs būsit pabaigusios.
Žadu megzti iš lino siūliu,kaip manote ar pavyktų.Ir dar keletas techninių klausimų.
Viską ką rašėte apie patį nėrima atsisipausdinau,nuotraukas, schemas taip pat,bet ar gerai supratau,kad kai kurios mezga apvaliai, ratu,kitos mezga iš dviejų dalių tam tikrą laiką,paskui irgi apvaliai.Ar galima megzti iš dviejų dalių visą laiką ,o paskui sumegzti?Ir labai baisu dėl to ardymo, nes vis ardot ir ardot,linas sunkiai ardosi,tai jau baisu darosi man. Kaip su tuo įliemenavimu,gal kuri per ardymus bandėte abu variantus ir mažesniu vašeliu ir raporto mažinimu,kuris kažin labiau efektyvus?
O šiaip jau 1000 ąjį kartą pasidžiaugsiu,kad esate TOKIOS,VISOKIOS ,NEPAKARTOJAMOS,DARBŠČIOS,DRAUGIŠKOS ir aš irgi viena iš jūsų cha,cha,cha......Kaip gera,kad yra toks puslapis kur tiek daug visokių išminčių ir patirčių(atsiprašau už filosofinius nukrypimus:))

nerk mirksiukas.gif aš tikrai nebūsiu dar nunėrus blush2.gif
kelis karttus bandžiau nerti ratu, bet man kažkaip nelipo, tai dabar neriu iš dviejų dalių smile.gif nusprendžiau, kad special jokio įliemenavimo nedarysiu, nersiu tiesią, o paskui žiūrėsiu, jei bus labai laisva ir permatoma po apačia vilksiuos baltą maikutę ant šleikučių ir manau, kad bus gražu cool.gif
Papildyta:
o su tais ardymais, tai g.gif čia turbūt aš vienintelė tokia žioplė blush2.gif cool.gif blush2.gif

taip kad labai neimk į galvą, kad aš vis ardau mirksiukas.gif
Atsakyti