Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Rife, gal gali raštelį parodyti?
Aš savo irgi padėjus ardyti, bet kadangi nesumąsčiau ką toliau nerti, tai ir neardau - gaila gi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 06 06, 11:06)
Rife, gal gali raštelį parodyti?
Aš savo irgi padėjus ardyti, bet kadangi nesumąsčiau ką toliau nerti, tai ir neardau - gaila gi. verysad.gif

Vakare galėsiu parodyti
Atsakyti
user posted image

Čia raštas kuriuo neriu bliuzelę.
Pagalvojau , kad bus geriau, nes nereikės pamušalo, nes ten labai reta.
Įdėsiu darbo, o nebus kur eiti
Atsakyti
Mergaites, duokit man patarima 4u.gif
As esu ne Lietuvoje ir nezinau net apie kokius Maxi siuliukus cia snekat verysad.gif O nagai taip niezti prisideti prie jusu... ax.gif Siandien ziurejau didelius kamuolius irisiniu siulu, radau visokiu pereinamu rastu, bet neisivaizduoju, ar jie tinka tunikai, bliuskutei verysad.gif As gana kietai neriu, tai man serveleles standokos gaunasi ax.gif O nert rubo dar nebandziau - tik mezgiau is medvilniu siulu unsure.gif
Busiu labai labai dekinga uz patarimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2007 06 06, 19:14)
Mergaites, duokit man patarima  4u.gif
As esu ne Lietuvoje ir nezinau net apie kokius Maxi siuliukus cia snekat  verysad.gif O nagai taip niezti prisideti prie jusu...  ax.gif Siandien ziurejau didelius kamuolius irisiniu siulu, radau visokiu pereinamu rastu, bet neisivaizduoju, ar jie tinka tunikai, bliuskutei  verysad.gif As gana kietai neriu, tai man serveleles standokos gaunasi  ax.gif O nert rubo dar nebandziau - tik mezgiau is medvilniu siulu  unsure.gif
Busiu labai labai dekinga uz patarimus  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2007 06 06, 19:14)
Mergaites, duokit man patarima  4u.gif
As esu ne Lietuvoje ir nezinau net apie kokius Maxi siuliukus cia snekat  verysad.gif O nagai taip niezti prisideti prie jusu...  ax.gif Siandien ziurejau didelius kamuolius irisiniu siulu, radau visokiu pereinamu rastu, bet neisivaizduoju, ar jie tinka tunikai, bliuskutei  verysad.gif As gana kietai neriu, tai man serveleles standokos gaunasi  ax.gif O nert rubo dar nebandziau - tik mezgiau is medvilniu siulu  unsure.gif
Busiu labai labai dekinga uz patarimus  wub.gif

Įdedu MAXI siūlus
user posted image

Man jie patinka nerti ką nors tankesnio, nes yra ploni ir neriama 1-1,5 vašeliu
Iš šių siūlų neriu tokią kaip žydrą tuniką tik raštas tankesnis, kelias žinutes anksčiau įdėjau rašto pavyzdį
Atsakyti
RedMa, tai cia ir yra kaip irisiniai tie Maxi 4u.gif

Rife, labai grazi spalvyte ir rastas 4u.gif bet taviske tunika ir bus taviske, o nebe ta zydroji lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 06 06, 20:00)
user posted image

Čia raštas kuriuo neriu bliuzelę.
Pagalvojau , kad bus geriau, nes nereikės pamušalo, nes ten labai reta.
Įdėsiu  darbo, o nebus kur eiti

Rife, labai geras raštas man atrodo ir suknelė būtų graži, nelabai tanki.
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 06 06, 19:06)
RedMa, tai cia ir yra kaip irisiniai tie Maxi  4u.gif

clap.gif Aciu 4u.gif Cia tokie pat siulai, kuriuos as neriu 1.15 storio vaseliu thumbup.gif Reiks lekt pirkt tada yahoo.gif Kazin, keturiu uzteks? Ant maniskiu matytu gramu neraso, tik metraza g.gif Maciau tokius zydrus pereinamu spalvu wub.gif
Aciu, merginos, jus mane tikrai nudziuginot friends.gif

Rife, aciu uz nuotrauka 4u.gif Mezginys labai grazus ir lygus, o tu kelinto nr vaseliu paprastai neri? Jei iliemenavimui imti mazesnio nr - tai cia koks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedMa: 06 birželio 2007 - 22:24
nu dar nei vieno mezginio neteko tiek ardyti kiek sita tunika doh.gif siandien tikiuosi pabaigti nugara, ir tad teks imtis priekio, kurio jau irgi puse esu nunerus
Papildyta:
[quote=RedMa,2007 06 07, 00:18]
clap.gif Aciu 4u.gif Cia tokie pat siulai, kuriuos as neriu 1.15 storio vaseliu thumbup.gif Reiks lekt pirkt tada yahoo.gif Kazin, keturiu uzteks? Ant maniskiu matytu gramu neraso, tik metraza g.gif Maciau tokius zydrus pereinamu spalvu wub.gif
Aciu, merginos, jus mane tikrai nudziuginot :draugai

as neriu is tokiu tik zaliu, metrazas 565m, o neriu 1.75mm vaseliu, ir atrodo kad dvieju bus gana( cia priklauso nuo to kokio dydzio nersi, as nesioju 38 dydzio rubus, tai man dvieju uzteks)
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2007 06 06, 23:18)
clap.gif Aciu  4u.gif  Cia tokie pat siulai, kuriuos as neriu 1.15 storio vaseliu  thumbup.gif  Reiks lekt pirkt tada  yahoo.gif Kazin, keturiu uzteks? Ant maniskiu matytu gramu neraso, tik metraza  g.gif Maciau tokius zydrus pereinamu spalvu  wub.gif
Aciu, merginos, jus mane tikrai nudziuginot  friends.gif

Rife, aciu uz nuotrauka  4u.gif Mezginys labai grazus ir lygus, o tu kelinto nr vaseliu paprastai neri? Jei iliemenavimui imti mazesnio nr - tai cia koks?

MAXI siūlais visada neriu 1,5 , jei imsit plonesnį vašelį manau nelabai įsiliemenuos, ir bus matyti , kad tankesnis raštas
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Jau nupirkau siūlus ir šiandien pradedu nerti dukrytei jos taio norimą tuniką.Pati šiandien išsirinko kakavinės spalvos siūliukus.Taigi pradedu bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti