Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Rife @ 2007 05 31, 09:36)
Iš pradžių aš nusineriu pavyzdėlį, vėliau paskaičiuoju kiek reikia.
Žadu nerti iš pradžių atskirai, nes šonuose bus skeltukai, vėliau iki pažastų nersiu apvaliai, bet nesugalvojau ar darysiu įliemenuotą.

reiks ir man pabandyt nusinerti pavyzdėlį smile.gif ačiū 4u.gif

aš tai norėčiau truputuka liemenuotos smile.gif

QUOTE(mindira @ 2007 05 31, 10:45)
o jei is Maxi siuliuku tai kiek butent ju reiks sitam modeliukui? mazdaug 38 dydziui?

jungiesi mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif

gal pakaks dviejų 'kamuoliukų' g.gif tiesą sakant neturiu jokio supratimo, bet kamuoliukus tik du turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2007 05 31, 10:29)
na tai tada ir nerkim tą žydrą  mirksiukas.gif  mano maxi siūliukai mėlyni dvispalviai, bus prie džinsų kasdienai  smile.gif  jei pavyks  blush2.gif

o kaip planuoji nerti, iš dviejų dalių? ar ratu?

aš nerti moku, bet neesu  super specas, o tuo labiau neesu nėrus tokių 'didelių' dalykų, tai man klausimų kyla milijonas  doh.gif  blush2.gif  pvz. kaip čia pasiskaičiuot, kiek reikia pynelės akių? turbūt vis pamatuojant  g.gif ir t.t. ir pan.  blush2.gif

Merginos jei nersit is Maxi siulu, butinai nusinerkit pavyzdeli ir iskalbikt, nes priklausomai nuo firmos, partijos, gali traukris nerinys.( cia as is savo karcios patirties tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 05 31, 11:46)
Merginos jei nersit is Maxi siulu, butinai nusinerkit pavyzdeli ir iskalbikt, nes priklausomai nuo firmos, partijos, gali traukris nerinys.( cia as is savo karcios patirties tongue.gif )

aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 05 31, 12:46)

g.gif esu nunerus vaikui kepurike, bet dar nei karto neskalbiau, o ji prasitampe nesiojant g.gif
ir is tu paciu galvoju nertis, kaip tik tokie zydri melyni ax.gif

labai noreciau nusinert ta, bet kaip ir visos nerejos mezgejos, esu pradejus n darbu ir visu nebaigiu, o noriu ir noriu dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oij, jau jus mane irgi baigiat sugundyti doh.gif
O Maxi siulai - cia kokie? Gal nuoroda turit? 4u.gif
Atsakyti
Pavyzdėlį nertą iš Maxi siūlų išskalbiau, bet nieko nepasikeitė.
Aprašyme rašo , kad 2 Maxi kamuoliukų užtenka
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 05 31, 15:07)

Jei jau nuterėm ką nersim gal galit įkelti visas schemas kokias turit tos tunikos.
Dėl įliemenavimo yra 3 būdai:
1. Nerti abi dalis atskirai ir šonuose nulaidyti ir pridėti akis
2. Išlaidymo vietą nerti plonesniu vašeliu
3. Išlaidymo vietoje rašte sumažinti pynelių akių skaičių
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 05 31, 14:22)
Jei jau nuterėm ką nersim gal galit įkelti visas schemas kokias turit tos tunikos.
Dėl įliemenavimo yra 3 būdai:
1. Nerti abi dalis atskirai ir šonuose nulaidyti ir pridėti akis
2. Išlaidymo vietą nerti plonesniu vašeliu
3. Išlaidymo vietoje rašte sumažinti pynelių akių skaičių

info ir schemutės, jos yra dvi galima nerti arba pagal vieną arba pagal kitą (aš čia radau rusaičių forume):
user posted image
user posted image
user posted image

apie įliemenavimą naudinga info 4u.gif bet kol dar nieko nepradėjau, tai niekas neaišku doh.gif blush2.gif

p.s. gaila, bet šiandien prie geriausių norų nepradėsiu verysad.gif yra nenumatytų planų, tai ryt po darbo būtinai kibsiu į darbą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 31 gegužės 2007 - 14:37
o jei noreciau tokios suknelytes, tai man tada reiktu placiau megzt nuo apacios ar ne? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos .
Visai netyčia užsukau pas jus ,ir labai nustebau pamačius ,kad ruošiatės nerti kaip tik tą modelį kurį išsirinko mano dukra ir tik laukia kada nupirksiu siūlus ir pradėsiu nerti.Tai dabar bus stimulas kuo greičiau pradėti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 05 31, 15:07)

Rife, tai kiek desi is viso akiu? kokio ilgio pynele darysi?
Atsakyti
Pavyzdį nėriau iš Maxi siūlų vašelis Nr 1,5 ir išskalbiau
Raštas gaunasi 13 akių - 3,5 cm
Man reikia apie 30 rašto pakartojimų( raportų) aplink, bus 390 akių plius po 2 kraštinėms

Kadangi žadu daryti šonuose skeltukus, tai vienai pusei 197 akis
Panersiu kelias eiles ir bus matyti ar geras plotis
Pradėti žadu rytoj vakare
Atsakyti