Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(mindira @ 2007 06 01, 16:44)
gal pradesi nerti si paltuka  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Noreciau, tik kad mano figurai nelabai tiks doh.gif Turiu viena nusimezgus, tai nutrenkiau i kampa ir neistraukiu. Bet laaaaabai tavishkis paltukas grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RedMa @ 2007 06 01, 20:46)
Noreciau, tik kad mano figurai nelabai tiks  doh.gif Turiu viena nusimezgus, tai nutrenkiau i kampa ir neistraukiu. Bet laaaaabai tavishkis paltukas grazus  wub.gif

nu nemaniskis lotuliukas.gif iki manojo dar toli grazu doh.gif darbelio pilna.
ir maniskis bus sviesiai sviesiai ruzavas ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip sekasi tunikos nerimas? tai kelios ja pradejot?

Jurgiciokas, tai kaip tavo siulu atsargos, ar imiesi tos bliuskutes?
Atsakyti
Gal kam pravers Daug visko ax.gif
Atsakyti
kaip sekasi nerti zydriuke ax.gif man tai kol kas neblogai, neriasi pakankamai greitai
Atsakyti
jau tiek nuneriau, tik spalvyte kiek kitokia nei nuotraukoj
user posted image
Atsakyti
VAMI, gražiai gaunasi. Ir spalvytė l.graži.
Atsakyti
As nuneriau jau viena tunikos dali - nugara bigsmile.gif
Dabar prieki pradejau nerti ax.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai, kai susiusiu abi dalis. Pirma karta toki dideli daikta neriu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2007 06 03, 22:23)
As nuneriau jau viena tunikos dali - nugara bigsmile.gif
Dabar prieki pradejau nerti ax.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai, kai susiusiu abi dalis. Pirma karta toki dideli daikta neriu doh.gif

iliemenavima darei ar tiesiai nerei? nuneriau iki cia ir nz ka daryt doh.gif
Atsakyti
sveikos, nėrėjėlės 4u.gif

VAMI, labai liuksiškai gaunasi ir spalvytė labai graži thumbup.gif o kiek jau daug nunėrus blink.gif thumbup.gif thumbup.gif tavo siūliukai ir maxi? kokio nr vašeliu neri?

aš kol kas tai kaip ir nulinėj stadijoj doh.gif blush2.gif jau du kartus išardžiau, nors ir nunėrus buvau neperdaugiausiai po kokius 15cm, nėriau ratu, bet kažkaip nepatinka, tai dabar nusprendžiau, kad vis tik nersiu iš dviejų dalių, vakare reiks startuot ir vėl iš naujo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2007 06 04, 11:14)
sveikos, nėrėjėlės  4u.gif

VAMI, labai liuksiškai gaunasi ir spalvytė labai graži  thumbup.gif o kiek jau daug nunėrus  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tavo siūliukai ir maxi? kokio nr vašeliu neri?

aš kol kas tai kaip ir nulinėj stadijoj  doh.gif  blush2.gif  jau du kartus išardžiau, nors ir nunėrus buvau neperdaugiausiai po kokius 15cm, nėriau ratu, bet kažkaip nepatinka, tai dabar nusprendžiau, kad vis tik nersiu iš dviejų dalių, vakare reiks startuot ir vėl iš naujo  ax.gif

siulai maxi, vaselis 1.75mm. jau buvau nunerus beveik visa nugara, bet negraziai gavosi iliemenavimas, tai isardziau verysad.gif dabar laukiu gal kas pasidalins patirtimi kaip graziai iliemenavima isnerti. pradejau prieki, tai vel nersiu iki iliemenavimo o paskui galvosiu kaip toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2007 06 04, 09:35)
siulai maxi, vaselis 1.75mm. jau buvau nunerus beveik visa nugara, bet negraziai gavosi iliemenavimas, tai isardziau verysad.gif dabar laukiu gal kas pasidalins patirtimi kaip graziai iliemenavima isnerti. pradejau prieki, tai vel nersiu iki iliemenavimo o paskui galvosiu kaip toliau g.gif

gaila, kad tiek nunėrus teko ardyti verysad.gif bet šiaip tai tau labai gražiai gaunasi wub.gif thumbup.gif

slenku į osinką, paskaitysiu gal yra kas nors parašyta apie įliemenavimą cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 04 birželio 2007 - 09:39