Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

Zadu siandien jau sudaigintus kanus issodinti i lauka. ka manot g.gif ne per anksti?
Atsakyti
Man irgi baisiai knieti sudaigintus kanus susodinti, turbut šiandien tam ryšiuosi mirksiukas.gif Nors ateinančią savaitę dar žada vietomis šalnas doh.gif Ką daryt g.gif
Atsakyti
Turėsit dengti .Aš sudaigintus tai auginu vazonuose ,o nakčiai sunešu į vidų.O tiesiai į dirvą pasodinti tai dar nesudygę ,tad jokių problemų rolleyes.gif
Atsakyti
Na maniškiai sudaiginti kanai pagaliau jau lauke susodinti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, susodinau Kanas geguzes pradzioj, o jos visai nejuda itariu , kad kazkas netaip ane blush2.gif ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2008 05 18, 00:15)
Sveikutes, susodinau Kanas geguzes pradzioj, o jos visai nejuda itariu , kad kazkas netaip ane  blush2.gif  ax.gif  g.gif

Dar šaltoka jiems lauke užtat ir nejuda.Pridenkit agro plėvele.Dar žada šaltas naktis.Kanos šiltamėgės.
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2008 05 18, 22:55)
Dar šaltoka jiems lauke užtat ir nejuda.Pridenkit agro plėvele.Dar žada šaltas naktis.Kanos šiltamėgės.

O, kad buciau zinojus siandien kaip tik sode buvom doh.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Bet jos paskui dar augs ar jau joms viskas nusalo g.gif

Tik nesijuokit as tik seis metais uzsiemiau sodininkyste blush2.gif
Atsakyti
O aš kanus vakar išnešiau į lauką, tai vakare išsigandau, šaltokos naktys, nors šalnų neprognozuoja, tačiau visgi tik 3 laipsniai. Net nežinau, gal reik tysti atgal namo sad.gif
Atsakyti
o aš jau senisi pasodinau ir puikiausiai auga tik nesuorantau ko vienas lapas tarsi baltais taškeliais nubertas nuo ko taip? g.gif
Atsakyti
Aš jau planuoju irgi šią savaitę išsodinti lauke kanus. Savaitgalį išskrendam atostogų tai paskui gal jau vėlu bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doriene @ 2008 05 20, 08:19)
o aš jau senisi pasodinau ir puikiausiai auga tik nesuorantau ko vienas lapas tarsi baltais taškeliais nubertas nuo ko taip? g.gif

saule nudegino... ax.gif
jei sudaigintas kisai zemen, nepratinai turbut prie natur sviesos ir saules?
kiti lendantys lapai bus normalus 4u.gif

maniskies kanos sudaigintos pries 3 dienas jau i vieta pasodintos,
kartu su jurginais ir kardeliais sudaigintais t.p.
Atsakyti
Maniškiai kanai kažkaip pageibo. Tikriausiai oras nepatiko, tai vėl parnešiau, tik šį kartą į garažą. O palergonijoms viskas tvarkoj rodos smile.gif
Atsakyti