Gerą mintį davet.Kaimynas turi arklį ,eisiu to arklio "kakučių" prašyti.Bandysiu ir aš kasti gilesnes duobutes ,dėti į jas "kakutį"ir sodinti kanas.Gal kas nors jau sodinot lauke?Dar nusipirkau raudonais lapais kaną,pas mane visos buvo žalialapės.
QUOTE(juliux @ 2008 04 17, 21:55)
Gal yra koks pakaitalas tam "kakučiui". Viena kaimynka lyg ir kažkokią duonos košę dėdavo. Tai augdavo oj oj oj...Tik gaila, kaimynkos jau nebėr
...amžiną atilsį. Gal kas žinot?

Sveikos

aš irgi duoną naudoju, bijūnus sodinau, tai po puskepaliuką į dugną sutrupinau, tai po metu gerai žydėjo

Duoną reikia valgyti
, o ne į žemę kišti.
Galima kitokios trąšos susigalvoti.

Ar kas jau perkelete kanus į lauką. Pas mane jie jau nemaži, norėtūs į lauką, bet bijau. Šalvena vis rytais.
Su kanais gal dar ankstoka

QUOTE(lile @ 2008 04 25, 08:45)
Ar kas jau perkelete kanus į lauką. Pas mane jie jau nemaži, norėtūs į lauką, bet bijau. Šalvena vis rytais.
Pas mane irgi jie nemaži, bet į lauką dar neskubu nešt, šalnos savo gali padaryt

Papildyta:
QUOTE(Lolitaaa @ 2008 04 18, 11:33)
Gerą mintį davet.Kaimynas turi arklį ,eisiu to arklio "kakučių" prašyti.Bandysiu ir aš kasti gilesnes duobutes ,dėti į jas "kakutį"ir sodinti kanas.Gal kas nors jau sodinot lauke?Dar nusipirkau raudonais lapais kaną,pas mane visos buvo žalialapės.
Bet tas arklio "kakutis"turėtų būti perdžiūvęs

Papildyta:
QUOTE(juliux @ 2008 04 17, 21:55)
Gal yra koks pakaitalas tam "kakučiui". Viena kaimynka lyg ir kažkokią duonos košę dėdavo. Tai augdavo oj oj oj...Tik gaila, kaimynkos jau nebėr
...amžiną atilsį. Gal kas žinot?

Duona, kaip ir lapai rūgština žemę, ji tinka tik tiems augalams, kurie mėgsta rūgštį

Na paklausysim jūsų
prisibijau ir as juos nesti į lauka. Pasisodinus buvau kažkokių vienmečių gėlyčių, išnešiau, šalia namo padėjau, tai visos ale vienos numiro
Teks kažka kito gelvot

ka daryt kanai mano visi apejo tokiasi vabaliukais visi prilipe tom zarazom, turbut viskas jeim ane? baisu nesti kur kad kitu geliu neuzkrestu, kaip amnot ka daryt???
QUOTE(Lexi 04 @ 2008 04 25, 10:15)
ka daryt kanai mano visi apejo tokiasi vabaliukais visi prilipe tom zarazom, turbut viskas jeim ane? baisu nesti kur kad kitu geliu neuzkrestu, kaip amnot ka daryt???
Nieko baisaus, tai tik amarai, jie dažnai puola jaunus ūglius

QUOTE(linuke_ @ 2008 04 18, 08:32)
pernai anyta liejo su paprastom trąšom skirtom gėlėm,tai ogogo kaip užaugo šalia namo

na mergytės kada žadate sodinti kanus,tiksliau kišti į žemes

QUOTE(lile @ 2008 04 25, 07:45)
Pas mane irgi nemaži,nu taip rūpi laukan nešt.Gal jau kas pasodinot?