Įkraunama...
Įkraunama...

Kanai

Aš dar į lauką sodinti bijau unsure.gif
Bet galvoju, gal galima į lauką dienai išnešti g.gif Nors dabar ir naktis šiltas praneša, tai gal galima su vazonais lauke pastatyti ir per naktį palikti, kad pasigrūdintų g.gif kol šalnų nežada rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 28 balandžio 2008 - 10:03
As dar ir bijau nesti smile.gif, bet dienai turbut teks pagrudinti nesioti.
Atsakyti
Na merginos, toks siltas oras bigsmile.gif gal jau kanas i lauka sodinate g.gif man jau taip nietzi nagus blush2.gif
Atsakyti
Jau jau aš susodinau,tiek jų daug pas mane,kad dvi dienas sodinau sodyboje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2008 05 05, 11:03)
Jau jau aš susodinau,tiek jų daug pas mane,kad dvi dienas sodinau sodyboje doh.gif

O sodinai sudaigintas? Mano sudaigintos, jau kokio pusmetrio ax.gif Baisu susaldyti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 05 gegužės 2008 - 12:05
QUOTE(linuke_ @ 2008 05 05, 13:04)
O sodinai sudaigintas? Mano sudaigintos, jau kokio pusmetrio ax.gif Baisu susaldyti unsure.gif

ne nesudaigintas mirksiukas.gif ,o su lapais dar palūkėk savaitėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2008 05 05, 13:15)
ne nesudaigintas mirksiukas.gif ,o su lapais dar palūkėk savaitėlę mirksiukas.gif

na dar palukesiu 4u.gif
Siandien viena persodinau i dideli vazona, kuri statysiu lauke ant terasos wub.gif Jei bus salnu galesiu istumti i garaza cool.gif
Atsakyti
Na tai kuo dar galima pakeisti kakutį g.gif biggrin.gif .Duona,tai kokia ta duona turėtų būti g.gif Ir kaip ten su ja elgtis sutrupinti pakanka,ar sutrupinus pamirkinti?
Atsakyti
Aš jau visas susodinau ir daigintas ,ir ne.Nakčiai uždengiu,ypač šitai ,girdėjau pranešė 2-3 laipsnius šalčio.
Atsakyti
Mano kana jau gyvena balkone, nežinau ka šiandien rasiu, po tokios nakties doh.gif vakar kažkaip nepagalvojau kad reiktų įnešti į vidų.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 04 25, 09:27)
Bet tas arklio "kakutis"turėtų būti perdžiūvęs ax.gif , nenusidegink augaliukų mirksiukas.gif

tai tas kakas turi būti šviežias ar perdžiūvęs, jau susipainiojau... nes ,,rojaus soduose" rašo, kad turi būti šviežias g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja888 @ 2008 05 11, 07:52)
tai tas kakas turi būti šviežias ar perdžiūvęs, jau susipainiojau... nes ,,rojaus soduose" rašo, kad turi būti šviežias  g.gif

Nesvarbu ar šviežias, ar ne, sarbu, kad arkliuko būtų wink.gif
Atsakyti