Įkraunama...
Įkraunama...

Barbių virusas

Sveikos merginos,
atėjau jūsų patarimo.
Manoji mergina iš savo sutaupytų pinigėlių nusipirko štai tokią barbę:
user posted image

Ji labai graži, labai puiki, manoji dukra labai ją mėgsta, tačiau tie dažai išsinaudojo per vieną dieną. Papildymų pirkti niekur nerandu.
Ką darote jūs?
Gal kartais žinote kur gauti papildymą?
O gal ,kartais, yra koks kitas sruogelių dažymo variantas, kuris nusiplautų?
Patarkite mums, prašau. Mokėjom tokią sumą vien tam,kad galėtų su ja kažką veikti, o dabar ji tapo tiesiog "barbė" ir viskas g.gif

Manau,kad tiktų ir tokios barbės priedai, bet ir tokių niekur nerandu verysad.gif :

user posted image
Atsakyti
yra dažantys nusiplaunantys šampūnai moterims. Pabandykite juos smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū už patarimus:)
Apie tokį variantą aš taip pat buvau pagalvojusi, tik neramina, ar po žmonėms skirtų dažų panaudojimo tie dažai iš lėlytės galvos išsiplaus ir ar lėlytės plaukai neliks visai sugadinti. Gal yra bandžiusių? blush2.gif
Atsakyti
Rimtai čia tie dažai tokiam trumpam laikui? Galvojau papildymus kažkokius pirkt galima. Artėja dukterėčios gimtadienis, norim dovanot, bet gal neverta?
Atsakyti
QUOTE(snaiga @ 2014 03 01, 14:20)
Labai ačiū už patarimus:)
Apie tokį variantą aš taip pat buvau pagalvojusi, tik neramina, ar po žmonėms skirtų dažų panaudojimo tie dažai iš lėlytės galvos išsiplaus ir ar lėlytės plaukai neliks visai sugadinti. Gal yra bandžiusių?  blush2.gif


nemanau kad tokie dazai tinka vaikams zaisti g.gif ir nemanau kad jie labai lengvai nusiplaus. As nemeginciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loranija @ 2014 03 01, 14:32)
Rimtai čia tie dažai tokiam trumpam laikui? Galvojau papildymus kažkokius pirkt galima. Artėja dukterėčios gimtadienis, norim dovanot, bet gal neverta?


Žinokit verta pirkti. Sprendžiu pagal savo dukrą, kuriai yra šešeri. Jai labai patiko su tais plaukučiais terliotis. Tik deja, priedų pirkti nėra. Išieškojau visur.
Kadangi mano dukrytei labai patiko, tai ji greitai ir užbaigė, nes ten tik kelios folijos nuo kurių dažai persikelia ant sušlapintų plaukučių. Panaudojus meti lauk, nes dažų ant jų nebelieka.
Antrasis mano įkeltas barbės variantas galbūt labiau ilgesniam naudojimui tiktų, nes komplekte kiek mačiau, yra trys purškiamų dažų buteliukai. Bet net ir šiam variantui, papildymo neradau nei amazonėj, nei ebay ar dar kur. Yra papildymai tik barbei -drabužių dizainerei. Šiai lėlytei net ir Šiaulių žaislų parduotuvėje mačiau drabužėlių dekoravimo papildymąsmile.gif (Šiaip, pirksiu tikriausiai nors šį papildymą blush2.gif smile.gif, nes dukrytei tokie darbiukai patinka:) )
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kur galima pirkti pinigine su barbes atvaizdu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 01 gegužės 2014 - 18:29