QUOTE(Kačia @ 2013 01 05, 14:52)
Mano mazoji po ilgu svarstymu gavo Barbe. Jus net neisivaizduojate, kaip akytes zvilgejo, visa net drebejo is dziaugsmo. Barbe ji daugiau gerisi negu zaidzia, bet lb patenkinta
asvisada sakiau ir sakysiu kad pats saldziausias vaisius tas kuris auga kaimyno sode...

siaip- mano dukra dabar turi ir barbiu ir monstriu ir poly pocket...
poly pocket reikalingus baldelius nupirkau paprasciauioje parduotuveje taip vadinamoje uz 3.5lt (nu ten l,. mazai kas uz tokia kaina bet faktas: originalus baldai: apie 6.lt vos ne 1 spintute su kede... pirkau: 2 foteliai, 2 kedes, 1 lova, 1 sofa, 2 stalai (zemoki mano nuomone) 1 pusvone bet nepritaikyta nebent tai duso kabina, torseras (lempa su stovu)muzikinis centras ir stovas su ranksluosciais visa tai uz 7lt... NAUJA... aisku reikia pasaugoti nes plastmase greitai jauciu luzta taciau vaikai zaidzia atsargiai...
barbems baldus mwes darome patys... is deziu dezuciu...
tinka:
didelems lovoms batu dezesgalima net ant kojyciu padaryti: nupjauni virsaus puse sutvirtini su geleziukais (nu kur kaip sasiuviniams) siek tiek ispjaustyt galima (bet neatrodo graziau

patalu nesiunu paprasciausiai dar nuo sunaus panaudojau nauja vienkartine paklotele (vaistinese buna) sukarpiau ir viskas... is tos puses kur balta ir viskas...
baseinas- nesukarpyta batu deze isklota tuo paciu vienkartiniu pakloteliu tik is tos puses kur neperslampama- melyna puse ir atrodo kad atseit bvanduo
stala tiesa darom is duplo kai prireikia... duplo padas su kojomis... kedes irgi... pagrinde mums truko tik lovu bet barnio sausainiu dezutes, batu dezes si trukuma panaikino... nors dar laiks nuo laiko aplankau devetu rubu parduotuves paieskot bal;du
siaip poly pocket lelems ir barbems galima padaryti komoda... su atsitraukianciais stalciais- is dideliu degtuku dezuciu mazosioms lelytems is mazu... bet reikia atsargiai naudoti- rinkti... o tada klijuoti... nu trumpiau gerokai pavargti

bet komoda galima didele padaryti- sutilps ir aksesuarai ir batai... is viso optimaliausias variantas 2 diderles ir ant virsaus klijuotos mazos... paskui apklijuota is sonu kartoniniu popieriumi spalvotu ir aisku mano dievinamu sketcu... turejome bet nelaimingai i vonia vandens ikrito

dabar vel reikia rinkti... tingisi... dezutes atsargiai naudoti reik... trumpiau vargas kol padarai