Įkraunama...
Įkraunama...

Barbių virusas

QUOTE(Amazing @ 2005 01 14, 16:10)
Jo,mūsų laikais tokių grožybių nebuvo,prisimenu tik lėles-leliukus vystydavom į kokį mamos paskolintą rankšluostį...kai dukrai apie tai papasakoju,jai atrodo kaip egzotika :)prieš miegą vakare kartais paprašo ;,,mama,papasakok apie senovę,kaip jūs lėlių neturėdavot.."(mano vaikystė jai- žila senovė  biggrin.gif ).
Grįžtant prie temos,o kur tu,Lengvute,mergoms žaislus dažniausiai perki?

sveikos,na kaip matau cia ne mano vienos problema.mano dukrytei dar nera penkeriu,bet ji jau viska zino apie barbes.esame net uzsiregistrave i barbiu kluba is ten gauname visas naujienas ir dar kruva dovanu.
Atsakyti
Mano dukrai jau šešiolikti ir tai negali ramiai pro barbes praeit-tokių gražių vis atsiranda. Dar išlaikė po šiai dienais tris apynaujas, bet kiek nusuktom galvom, apkirptais plaukais buvo...Visokius priedus-rūbus, baldus, indelius laikau anūkei, gal kada turėsiu. Norėjau perspėt, jei kada sumanysit pirkt Keną, nepirkit su "tikrais plaukais", nes jie po kurio laiko taip pasišiaušia, kad tikras baidyklinas gaunasi su kaltūnu ant galvos, geriausiai su "nupieštais " plaukais. (Kalbu apie tikrą Keną, o ne jo pakaitalą, kad ir originalas, bet tas plaukuotasis labai siaubingai po to atrodo. Nebent vaikas jo nešukuos, bet taip nebūna)
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 10 29, 07:51)
Nebent vaikas jo nešukuos, bet taip nebūna


Arba galima nupirkti tą netikrąjį su plaukais, ir pamokyti mergytę kirpėjos amato. Turėtų būti visai smagu iš kaltūnuoto dendžio skinheadą padaryti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(smile smile @ 2005 10 15, 15:53)
Barbiu virusu ir mes esame uzsikrete, turim viska: ir nama, du automobilius, arkli, malunsparni, nepigus malonumas, bet kas gi siais laikais pigu, o zaislai tai ypac brangus, namas dvieju aukstu, jame sesi dideli kambariai, jis medinis, graziai nudazytas, pirkom ji tuscia, kainavo 150 Lt aisku jo apstatymas dvigubai brangiau, bet neviska iskarto supirkom, tai viena mociute ka nors i nama padovanoja tai kita tai kriksto tevai virtuves komplekta, tai ir isaugo dideli rumai. Nu tikrai grazu ir pasiziureti ir i ta nama i ta berbiu gyvenima, o ypac kaip dukra zaidzia, valandu valandas prie jo prasedi thumbup.gif Tai va. Kai rinkomes buvo jau pilnu namu, bet plasmasiniu, tai ka vaikas biski ta lele paspaus i grindis ir namas subires, o sitas tvirtas, medinis net pati asiremti i ji gali, nu tikrai geras didelis namas. Tai tiek.

smile smile gal galite pasakyti, kur tokį namą pirkoe, mes jau abai ilgai ieškom, bet nepavyksta nusipirkti.
Atsakyti
O jums reikia namo ar pilies? Mes pilį pirkome Žaislų planetoje, o dabar irgi mačiau yra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 05 05, 12:51)
O jums reikia namo ar pilies? Mes pilį pirkome Žaislų planetoje, o dabar irgi mačiau yra. 4u.gif


Reikia namo - būna tokie dviejų aukštų, dažniausiai plastikiniai, juose gerai telpa baldai. Stogas aptvertas tvorele, yra laiptai.
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 01 13, 20:49)
biggrin.gif  biggrin.gif  protingą dukrytę turi  biggrin.gif
Yra ir Barbių namai (dideli - Barbė tikrai telpa), ir automobiliai. Tik kainos kaip įsivaizduoju tai kandžiojasi  biggrin.gif  Gariūnų turguj mačiau. Ten ne originalai, bet turėtų būt pigiau


Dar kartą peržiūrėjau temos žinutes, gal sakau kas nors naujo yra apie Barbių namus. Sudomino Jūsų postas. Gal galėtumėt nupasakot kokius namus matėt Gariūnuose : jie plastikiniai ar kitokie, ar tikrai tilptų Barbė ir baldeliai. Būsiu dėkinga už atsakymą.
Atsakyti
Pas mus ta pati problema. Labai jau norejo to barbiu namo, bet niekur jo gaut neina. Nupirkom masina, nupirkom miegamojo komplekta(kuris s... paskutinis, viskas luzta nuo pasiziurejimo, o kainavo 47 litai). Galvojomtaip supirkti baldus, o veliau patiems daryti ta nama. Bet kokybe velniskai prasta, o pinigai nesvietiskai dideli. Kad ir masina, vaziavo ir pravaziuodama trinktelejo i zidinio kampa, viskas veidrodelio nera, asaru jura. Zodziu klausimas ar verta. Nebent pas koki naginga staliu uzsisakyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 06 01, 23:24)
Niutai o kaina reikia zinoti gal neikasim ax.gif tai ko cia svajoti. Jei ka tai busiu pirma. Nes kas liecia barbes reikaliukus jau ir as pamisti su dukruze baigiu.



Taigi ir pas mus visuotinis pamišimas del tų Barbių. Namo pirkti neradom, tai užsisakėm pas baldų meistrus. Pasibraižėm projektą, tai sutiko pagaminti už 250 Lt. tvirtą namą iš baldinės plokštės. Spalvą derinom prie kambario baldų.Name bus šeši kambariai ir du balkonai.
Atsakyti
Pirmoji turėjo barbių namą. Toks lagaminas, kurį atidarius lagamino karkasas virsta stogu ir išskleidžiamos sienos. Patvarumo, savaime aišku, iš tokios konstrukcijos nėra, nors nešiotis-vežiotis patogu. Patampė du mėnesius ir kažkur užmetė. Gerai kad dovanų gavome, ir tai "barteriu", nes šiaip apie 600 litų būtų tikrai gaila.
Mažoji išsikasė sesės mažą pilaitę (devyni kambariai, garažas, begalė visokių daikčiukų, net violončelė bigsmile.gif ), tai vaikams (ypač ateinančioms draugėms) nemažas džiaugsmas. Daikčiukai be galo smulkūs ir nepatogu tokius sugraibyti, tačiau yra pliusas - smulkiajai motorikai labai gerai biggrin.gif Pastatėme ant palangės ir beveik nenuimame, nes kitaip reikėtų per mažų daikčiukų "smėlį" kasdien vaikščioti.
Atsakyti
QUOTE(livija @ 2006 06 02, 09:44)
Taigi ir pas mus visuotinis pamišimas del tų Barbių. Namo pirkti neradom, tai užsisakėm pas baldų meistrus. Pasibraižėm projektą, tai sutiko pagaminti už 250 Lt. tvirtą namą iš baldinės plokštės. Spalvą derinom prie kambario baldų.Name bus šeši kambariai ir du balkonai.

Livija gal brezinius paskolinti gali. Atsiusk jei negaila as irgi baldziu pazystama turiu gal pagamintu. Nes fantazijos visiskai neturiu.
Atsakyti
nežinau, ar verta tiek laiko aukoti dėl barbių? aš savo dukroms dar is Vokietijos ta nama partempiau, tada kainavo apie 300 markiu. na ir ka sau galvojate? idomus tas namas joms buvo gal koki menesi, o vėliau itk dulkes kambario kampe rinko, kol atidavem i kaledine labdara
Atsakyti