planuoju nuo vasario mėn leisti savo aukselį į šį darželį. mes dar maži, tai įdomu būtų sužinoti ar kuri leidot ar žadat vesti 1m vaikutį? kokie patyrimai? man tai nelabai norisi tokį mažiuką palikti, bet ką daryt, pinigučių tai reikia...
Sveikos mamytės,
planuoju nuo vasario mėn leisti savo aukselį į šį darželį. mes dar maži, tai įdomu būtų sužinoti ar kuri leidot ar žadat vesti 1m vaikutį? kokie patyrimai? man tai nelabai norisi tokį mažiuką palikti, bet ką daryt, pinigučių tai reikia...
QUOTE(agnes @ 2007 11 12, 02:05)
Musu dukryte irgi lanko si darzeli, jau didesniu grupe, kur nuo triju metuku - jai labai patinka, aukletojos Rasa ir Daiva bei seimininkute Julija taip pat megiamos,manau, kad visu grupes vaikuciu. Jeigu tik dukra suserga, tai jau po keliu dienu svajoja apie tai, kaip eis i darzeli. Manau, kad vaikuciai gauna tai kas reikalinga pagal ju amziu.
Manau, kad teveliai turetu problemas del darzelio spresti kalbedami ir pasidalindami savo nuomone au aukletojomis.
Buvo ir toks atvejas, kad aukletoja pati paskambino ir pasake, kad dukryte nelabai kaip jauciasi, ir man jei buna kazko neramu - visada galiu paskambinti ir pasiklausti.
Manau, kad savo antra vaikuti taip pat leisim i si darzeli
Sekmes visiems lopselinukams ir darzelinukams
Manau, kad teveliai turetu problemas del darzelio spresti kalbedami ir pasidalindami savo nuomone au aukletojomis.
Buvo ir toks atvejas, kad aukletoja pati paskambino ir pasake, kad dukryte nelabai kaip jauciasi, ir man jei buna kazko neramu - visada galiu paskambinti ir pasiklausti.
Manau, kad savo antra vaikuti taip pat leisim i si darzeli
Sekmes visiems lopselinukams ir darzelinukams
Mano vyresniosios mergaitės auklėtoja buvo Daiva, ją Daivute vadindavo, labai faina auklėtoja.
QUOTE(little bear @ 2007 11 12, 12:19)
Sveikos mamytės,

Svo mažąją nuo 1,2 mėn. leidau irgi gaila buvo, bet kitai negalėjau. o dabar su malonumu į darželį keliauja
o kaip mažoji adaptavosi? mane gasdina , kad pradės ištisai sirgti
QUOTE(little bear @ 2007 11 12, 13:28)
o kaip mažoji adaptavosi? mane gasdina , kad pradės ištisai sirgti
čia gal daugiau nuo vaiko priklauso, jei imlus ligoms. mūsų situacija buvo truputį kitoka. Mūsų grupė buvo naujai sukurta, visi verkia....
QUOTE(kristelev @ 2007 11 12, 23:26)
čia gal daugiau nuo vaiko priklauso, jei imlus ligoms. mūsų situacija buvo truputį kitoka. Mūsų grupė buvo naujai sukurta, visi verkia....
, žiaurukas buvo , o dabar kai vienas naujas vaikas atein jam daug lengviau.
Mano maziuko situacija tokia ir buvo, kad atejome jau i suformuota grupe ir tikrai po poros savaiteliu priprato, nes kiti jau neverke... Taciau esame silpnesni ir sirgom labai daug, dabar jau maziau, matyt organizmas prisitaikė.
Taip kad del pripratimo prie darzelio manau nereikia bijoti,o del ligu visi perserga vieni dazniau kiti reciau
sveikos, mamytes
maniskis jau trecia menesi zygiuoja i darzeli. kiek ligotos buvo tik pirmos savaites.
o dabar jau ir su asarom susitvarkem. sunus pats kuprinele susikrauna
, dar koki zaisliuka pasiciumpa ir pirmyn!!
maniskis jau trecia menesi zygiuoja i darzeli. kiek ligotos buvo tik pirmos savaites.
o dabar jau ir su asarom susitvarkem. sunus pats kuprinele susikrauna
mes jau turėjom darželyje šaunią pirmą kalėdų šventę
... su kalėdų seneliu, su dovanomis!
Pagrandukai
!
Po eglute linkiu Jums rasti pačių brangiausių dovanų: turėti jėgų tęsti pradėtus darbus, stiprybės, svajų, naujų minčių, skambančių dainų, įkvėpimo kibirkštėlės ir šypsenų - šviesių, švelnių.. Su Šv. Kalėdom Ir su artėjaničais 2008!!!!!
Pagrandukai
Po eglute linkiu Jums rasti pačių brangiausių dovanų: turėti jėgų tęsti pradėtus darbus, stiprybės, svajų, naujų minčių, skambančių dainų, įkvėpimo kibirkštėlės ir šypsenų - šviesių, švelnių.. Su Šv. Kalėdom Ir su artėjaničais 2008!!!!!
Sveikutes,
Mes planuojam uzrasyti savo maziu i darzeli, idomu kokios eiles ir kiek vidutiniskai reikia laukti?
Mes planuojam uzrasyti savo maziu i darzeli, idomu kokios eiles ir kiek vidutiniskai reikia laukti?
Sveikos mamos!!!
mano dukrytei balandy bus 4metukai,noriu paklausti ar imanoma dabar butu papult i bendraamziu grupe?
darzelis mums vos ne po langais,nuo rugsejo lankem "Saulute",bet pirma akistata su darzeliu buvo ziauri,atsisake grieztai eit i ta darzeli net valgyt
per 5men.nebuvo ne vieno ryto,kad neverktu
galvojau,kad persilaus,bet kai viena ryta pati uz duru isgirdau aukletoja ant jos rekiant pasidare viskas aisku,na ji pas mane is tokiu su,kuria tik graziuoju gali susitart,
mano dukrytei balandy bus 4metukai,noriu paklausti ar imanoma dabar butu papult i bendraamziu grupe?
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 11 13, 08:16)
Mano maziuko situacija tokia ir buvo, kad atejome jau i suformuota grupe ir tikrai po poros savaiteliu priprato, nes kiti jau neverke... Taciau esame silpnesni ir sirgom labai daug, dabar jau maziau, matyt organizmas prisitaikė.
Kol prisitaiko grupėje, tai ir ašarų, ligų būna
QUOTE(teska @ 2008 01 28, 14:40)
Sveikutes,
Abu pirmuosius užrašiau rugpjūčio paskutinėmis d, susitvarkius sveikatos pažymą priimdavo iškart
QUOTE(sollo @ 2008 02 07, 18:18)
...bet kai viena ryta pati uz duru isgirdau aukletoja ant jos rekiant pasidare viskas aisku,na ji pas mane is tokiu su,kuria tik graziuoju gali susitart, 
[/quote]
tai ta pacia diena buvo su aukletoja kalbeta,zinoma ,ne kalbos buti negali
ir su direktore pokalbis buvo,uztai,kad mamos tarpusavy kalbasi,o garsiai bijo
QUOTE(sollo @ 2008 02 08, 17:02)
tai ta pacia diena buvo su aukletoja kalbeta,zinoma ,ne kalbos buti negali
aceit paskui ju vaikus uzsises,aisku jei tylesim tai taip toliau ir bus 
Žinai, MB buvo toks požiūris, kai vaikinuką skriaudė darže. Nesusilaikiau ir pakėliau veją