Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

Sveikos mamytės,
planuoju nuo vasario mėn leisti savo aukselį į šį darželį. mes dar maži, tai įdomu būtų sužinoti ar kuri leidot ar žadat vesti 1m vaikutį? kokie patyrimai? man tai nelabai norisi tokį mažiuką palikti, bet ką daryt, pinigučių tai reikia... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnes @ 2007 11 12, 02:05)
Musu dukryte irgi lanko si darzeli, jau didesniu grupe, kur nuo triju metuku - jai labai patinka, aukletojos Rasa ir Daiva bei seimininkute Julija taip pat megiamos,manau, kad visu grupes vaikuciu. Jeigu tik dukra suserga, tai jau po keliu dienu svajoja apie tai, kaip eis i darzeli. Manau, kad vaikuciai gauna tai kas reikalinga pagal ju amziu.
Manau, kad teveliai turetu problemas del darzelio spresti kalbedami ir pasidalindami savo nuomone au aukletojomis.
Buvo ir toks atvejas, kad aukletoja pati paskambino ir pasake, kad dukryte nelabai kaip jauciasi, ir man jei buna kazko neramu - visada galiu paskambinti ir pasiklausti.
Manau, kad savo antra vaikuti taip pat leisim i si darzeli smile.gif
Sekmes visiems lopselinukams ir darzelinukams

Mano vyresniosios mergaitės auklėtoja buvo Daiva, ją Daivute vadindavo, labai faina auklėtoja. thumbup.gif

QUOTE(little bear @ 2007 11 12, 12:19)
Sveikos mamytės,
planuoju nuo vasario mėn leisti savo aukselį į šį darželį. mes dar maži, tai įdomu būtų sužinoti ar kuri leidot ar žadat vesti 1m vaikutį? kokie patyrimai? man tai nelabai norisi tokį mažiuką palikti, bet ką daryt, pinigučių tai reikia... doh.gif  doh.gif

Svo mažąją nuo 1,2 mėn. leidau irgi gaila buvo, bet kitai negalėjau. o dabar su malonumu į darželį keliauja mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip mažoji adaptavosi? mane gasdina , kad pradės ištisai sirgti
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2007 11 12, 13:28)
o kaip mažoji adaptavosi? mane gasdina , kad pradės ištisai sirgti

čia gal daugiau nuo vaiko priklauso, jei imlus ligoms. mūsų situacija buvo truputį kitoka. Mūsų grupė buvo naujai sukurta, visi verkia.... doh.gif , žiaurukas buvo , o dabar kai vienas naujas vaikas atein jam daug lengviau.
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 11 12, 23:26)
čia gal daugiau nuo vaiko priklauso, jei imlus ligoms. mūsų situacija buvo truputį kitoka. Mūsų grupė buvo naujai sukurta, visi verkia.... doh.gif , žiaurukas buvo , o dabar kai vienas naujas vaikas atein jam daug lengviau.

Mano maziuko situacija tokia ir buvo, kad atejome jau i suformuota grupe ir tikrai po poros savaiteliu priprato, nes kiti jau neverke... Taciau esame silpnesni ir sirgom labai daug, dabar jau maziau, matyt organizmas prisitaikė.

Taip kad del pripratimo prie darzelio manau nereikia bijoti,o del ligu visi perserga vieni dazniau kiti reciau wub.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes 4u.gif
maniskis jau trecia menesi zygiuoja i darzeli. kiek ligotos buvo tik pirmos savaites. doctor.gif
o dabar jau ir su asarom susitvarkem. sunus pats kuprinele susikrauna thumbup.gif, dar koki zaisliuka pasiciumpa ir pirmyn!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.Mama: 19 lapkričio 2007 - 14:29
mes jau turėjom darželyje šaunią pirmą kalėdų šventę thumbup.gif ... su kalėdų seneliu, su dovanomis! newyear.gif

Pagrandukai tongue.gif !
Po eglute linkiu Jums rasti pačių brangiausių dovanų: turėti jėgų tęsti pradėtus darbus, stiprybės, svajų, naujų minčių, skambančių dainų, įkvėpimo kibirkštėlės ir šypsenų - šviesių, švelnių.. Su Šv. Kalėdom Ir su artėjaničais 2008!!!!!
Atsakyti
Sveikutes,
Mes planuojam uzrasyti savo maziu i darzeli, idomu kokios eiles ir kiek vidutiniskai reikia laukti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos!!!
mano dukrytei balandy bus 4metukai,noriu paklausti ar imanoma dabar butu papult i bendraamziu grupe? ax.gif darzelis mums vos ne po langais,nuo rugsejo lankem "Saulute",bet pirma akistata su darzeliu buvo ziauri,atsisake grieztai eit i ta darzeli net valgyt doh.gif per 5men.nebuvo ne vieno ryto,kad neverktu doh.gif galvojau,kad persilaus,bet kai viena ryta pati uz duru isgirdau aukletoja ant jos rekiant pasidare viskas aisku,na ji pas mane is tokiu su,kuria tik graziuoju gali susitart, verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 11 13, 08:16)
Mano maziuko situacija tokia ir buvo, kad atejome jau i suformuota grupe ir tikrai po poros savaiteliu priprato, nes kiti jau neverke... Taciau esame silpnesni ir sirgom labai daug, dabar jau maziau, matyt organizmas prisitaikė.

Kol prisitaiko grupėje, tai ir ašarų, ligų būna doh.gif Mano pirmagymis pirmus metus į mėn po 1-2x kaip niekur namie prabūdavo, vis ligos kibdavo. O va antrasis stipresnis cool.gif

QUOTE(teska @ 2008 01 28, 14:40)
Sveikutes,
Mes planuojam uzrasyti savo maziu i darzeli, idomu kokios eiles ir kiek vidutiniskai reikia laukti? 4u.gif

Abu pirmuosius užrašiau rugpjūčio paskutinėmis d, susitvarkius sveikatos pažymą priimdavo iškart tongue.gif Patiko man tas operatyvumas! thumbup.gif

QUOTE(sollo @ 2008 02 07, 18:18)
...bet kai viena ryta pati uz duru isgirdau aukletoja ant jos rekiant pasidare viskas aisku,na ji pas mane is tokiu su,kuria tik graziuoju gali susitart,  verysad.gif

blink.gif siaubas kažkoks! Ko iškart pas vedėja nenuėjot? Griežtai ir su pačia auklėtoja reikėjo pakalbėt! Neturi jokios teisės rėkt ant vaikų, nors jie ir neklauso schmoll.gif Jūs nieko nesakot, kiti...paskui tokios ir dirba su mūsų vaikučiais unsure.gif
Atsakyti
blink.gif siaubas kažkoks! Ko iškart pas vedėja nenuėjot? Griežtai ir su pačia auklėtoja reikėjo pakalbėt! Neturi jokios teisės rėkt ant vaikų, nors jie ir neklauso schmoll.gif Jūs nieko nesakot, kiti...paskui tokios ir dirba su mūsų vaikučiais unsure.gif
[/quote]
tai ta pacia diena buvo su aukletoja kalbeta,zinoma ,ne kalbos buti negali
ir su direktore pokalbis buvo,uztai,kad mamos tarpusavy kalbasi,o garsiai bijo doh.gif aceit paskui ju vaikus uzsises,aisku jei tylesim tai taip toliau ir bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2008 02 08, 17:02)
tai ta pacia diena buvo su aukletoja kalbeta,zinoma ,ne kalbos buti negali
ir su direktore pokalbis buvo,uztai,kad mamos tarpusavy kalbasi,o garsiai bijo  doh.gif  aceit paskui ju vaikus uzsises,aisku jei tylesim tai taip toliau ir bus  doh.gif

Žinai, MB buvo toks požiūris, kai vaikinuką skriaudė darže. Nesusilaikiau ir pakėliau veją rolleyes.gif Dabar kasdien stebiu vaiką, jei kils kokių negerų įtarimų, kad vėl buvo skriaudžiamas darže, imsimės priemonių. Juk yra žiniasklaida smile.gif
Atsakyti