QUOTE(agnes @ 2007 11 12, 02:05)
Musu dukryte irgi lanko si darzeli, jau didesniu grupe, kur nuo triju metuku - jai labai patinka, aukletojos Rasa ir Daiva bei seimininkute Julija taip pat megiamos,manau, kad visu grupes vaikuciu. Jeigu tik dukra suserga, tai jau po keliu dienu svajoja apie tai, kaip eis i darzeli. Manau, kad vaikuciai gauna tai kas reikalinga pagal ju amziu.
Manau, kad teveliai turetu problemas del darzelio spresti kalbedami ir pasidalindami savo nuomone au aukletojomis.
Buvo ir toks atvejas, kad aukletoja pati paskambino ir pasake, kad dukryte nelabai kaip jauciasi, ir man jei buna kazko neramu - visada galiu paskambinti ir pasiklausti.
Manau, kad savo antra vaikuti taip pat leisim i si darzeli

Sekmes visiems lopselinukams ir darzelinukams
Mano vyresniosios mergaitės auklėtoja buvo Daiva, ją Daivute vadindavo, labai faina auklėtoja.
QUOTE(little bear @ 2007 11 12, 12:19)
Sveikos mamytės,
planuoju nuo vasario mėn leisti savo aukselį į šį darželį. mes dar maži, tai įdomu būtų sužinoti ar kuri leidot ar žadat vesti 1m vaikutį? kokie patyrimai? man tai nelabai norisi tokį mažiuką palikti, bet ką daryt, pinigučių tai reikia...
Svo mažąją nuo 1,2 mėn. leidau irgi gaila buvo, bet kitai negalėjau. o dabar su malonumu į darželį keliauja