Niu mes vis dar keliaujam į Pelėdžiuko grupę ir esam visi patenkinti, tiek mergina, tiek tėveliai. Man vaiko reakcija geriausias rodiklis, bėga tekina į grupę ryte ir tiesiai auklėtojai į glėbį

na mamytes prasau pagalbos
apie"ziogeliu" ir "boruzeliu" aukletojas?gal kuri galetumet pagelbet
na mano dukryte,kuria reikia "prisijaukint" su charakteriu
tai noreciau ramios aukletojos su didele kantrybe(nerekiancios,nes jau karta nukentejom
) ar cia yra belankanciu tas grupes?

apie"ziogeliu" ir "boruzeliu" aukletojas?gal kuri galetumet pagelbet

na mano dukryte,kuria reikia "prisijaukint" su charakteriu

QUOTE(Kačiukė @ 2008 02 09, 21:19)
Niu mes vis dar keliaujam į Pelėdžiuko grupę ir esam visi patenkinti, tiek mergina, tiek tėveliai. Man vaiko reakcija geriausias rodiklis, bėga tekina į grupę ryte ir tiesiai auklėtojai į glėbį 

Mes ir keliaujam į Peledžiukų grupę

Labai didele pagarba aukletojai ir šeimininkutei už kantrybę su tais kleckiukais pabiručiais

Sveikos mamytes,
pribrendo reikalas ir mums keliauti i lopseli.Uzrasiau vasario men,kad nuo geguzes jau galetume eiti,bet sake neaisku ar atsiras vietu.Ar man jau nerimauti,ar reiks jau kanors nesti?
Ir dar, mums balandi bus metukai,kaip ten su tom grupem,kiek vaiku? Kaip jie patys valgo, ar juos maitina?Ar pampersus keicia?Klausiu,nes esu girdejus visokiu gandu.
pribrendo reikalas ir mums keliauti i lopseli.Uzrasiau vasario men,kad nuo geguzes jau galetume eiti,bet sake neaisku ar atsiras vietu.Ar man jau nerimauti,ar reiks jau kanors nesti?
Ir dar, mums balandi bus metukai,kaip ten su tom grupem,kiek vaiku? Kaip jie patys valgo, ar juos maitina?Ar pampersus keicia?Klausiu,nes esu girdejus visokiu gandu.
QUOTE(Vikuliuk @ 2008 03 06, 12:10)
Sveikos mamytes,
ogo,kokie gandai

Kantrybes direktore susisieks su jumis

QUOTE(Zydrulyte @ 2008 03 11, 14:47)
ogo,kokie gandai
mes einame ir tikrai skubam apginti ši darželi
vaikučiai kurie nemoka valgyti būna pamaitinti tikrai nebus nevalge
pampersus keičia kai tik reikia
prižiūrimas,pamaitintas,pamidytas ir sujais pažaidžia
mes užsirašem vasara, o rugseji keliavom į daržiuką 

Aciu! Ar tavo irgi toks mazuliukas pradejo eiti i darzeli?
Vistiek man neramu,ar galima pvz kokia val su vaiku pabuti,kad priprastu?Ar aukletojos paskambina jei vaikas be perstojo rekia?Pas mane jis dar MP valgo,labai islepes.
sveikos,mamytes.Siandien buvau uzrasyti savo maziukes i si darzeli.nezinau,ka ir pasakyti.darzelis kaip darzelis.tik dabar jau mantruputi baisoka,prisiskaiciau nuomoniu apie si darzeli,sakyciau,nelabai geru.patarkit prasau,ka daryti?
buciau dekinga uz bet kokia informacija.

QUOTE(Vijora @ 2008 03 31, 16:53)
sveikos,mamytes.Siandien buvau uzrasyti savo maziukes i si darzeli.nezinau,ka ir pasakyti.darzelis kaip darzelis.tik dabar jau mantruputi baisoka,prisiskaiciau nuomoniu apie si darzeli,sakyciau,nelabai geru.patarkit prasau,ka daryti?
buciau dekinga uz bet kokia informacija.

Įvairių atsiliepimų galima gauti apie visus darželius. Maniškiai lanko šį darželį, skirtingose grupėse, neturiu jokių nusiskundimų dėl auklėtojų ar dėl ugdymo

QUOTE(Vikuliuk @ 2008 03 27, 13:50)
Aciu! Ar tavo irgi toks mazuliukas pradejo eiti i darzeli?
Vistiek man neramu,ar galima pvz kokia val su vaiku pabuti,kad priprastu?Ar aukletojos paskambina jei vaikas be perstojo rekia?Pas mane jis dar MP valgo,labai islepes.
maniškis buvo 1 metų ir 11 menesiuku

mes ir galvojame eiti i si darzeli
ar imanoma pakliuti tarkim sausio-vasario men? mum tada sueis dveji kazkaip kol dar nedirbu anksciau vesti kaip ir nera reikalo?

QUOTE(saldumelisss @ 2008 05 19, 23:39)
mes ir galvojame eiti i si darzeli
ar imanoma pakliuti tarkim sausio-vasario men? mum tada sueis dveji kazkaip kol dar nedirbu anksciau vesti kaip ir nera reikalo? 

Aš saviškius leidau nuo maždaug 1,5m. Atėjau prieš rugsėjį, užrašiau, susitvarkiau dokumentus, sveikatos pažymą ir už 2 sav pirmyn į daržą

P.s. gera naujiena! Po susirinkimo grupėje sužinojau, akd žada kapitaliai atnaujint darželio aplinką, pastatyt aukštą tvorą, taip apsaugosim laipynes ir kt vaikų žaidimus lauke nuo vandalizmo. Vasarą bus keičiami langai, stogas, todėl iki rugpj.mėn pabaigos (apie 1,5 mėn) darželis nedirbs.
Vat ir iškyla daugumai mamų klausimas - kur padėt savo vaikutį, jei neturi kaimo, senelių, pažystamų šalia, kurie padėtų prižiūrėt. Buvo pasiūlymas vežti į Palemoną, bet vien tik kelionė užtruktų apie 1,5h su persėdimais

QUOTE(Ambrozija @ 2008 05 28, 13:27)
Aš saviškius leidau nuo maždaug 1,5m. Atėjau prieš rugsėjį, užrašiau, susitvarkiau dokumentus, sveikatos pažymą ir už 2 sav pirmyn į daržą
ČIa lopšelinukų grupėj taip greit, darželinukų gal taip lengvai negausi vietos 
P.s. gera naujiena! Po susirinkimo grupėje sužinojau, akd žada kapitaliai atnaujint darželio aplinką, pastatyt aukštą tvorą, taip apsaugosim laipynes ir kt vaikų žaidimus lauke nuo vandalizmo. Vasarą bus keičiami langai, stogas, todėl iki rugpj.mėn pabaigos (apie 1,5 mėn) darželis nedirbs.
Vat ir iškyla daugumai mamų klausimas - kur padėt savo vaikutį, jei neturi kaimo, senelių, pažystamų šalia, kurie padėtų prižiūrėt. Buvo pasiūlymas vežti į Palemoną, bet vien tik kelionė užtruktų apie 1,5h su persėdimais
Tai kada vaiką kelt, kada važiuot atsiimt, jei aš galiu tik apie 18 val
Tektų iš darbo išeit žmonėms anksčiau, kad laiku pasiimt vaikučius. O aplinkiniai darželiai irgi žada remontuotis, kiti - nenori mūsų priimt, nes tipo ir savų užtenka

sveiki,gal zinot nuo kada tiksliai darzelis bus uzdaromas?