Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

QUOTE(rimvyda1 @ 2007 09 19, 15:18)
Kas del issutimu tai musiskiui irgi nekas verysad.gif
Pabandyk SUDOCREAM, geresnis nei bepanthen'as, mums padejo ir kazkaip dabar viskas ok...

labai geras vaistukas uzgydimui yra -mentilvioleto tirpalas.as ji pirkau kalnieciu vaistineje.(jau kai nepadejo nei sudocremas,nei bepantenas.)jis oda nudazo violetine spalva,bet ir nusiplauna po keliu kartu.
Atsakyti
QUOTE(Jauna mamka @ 2007 10 05, 13:34)
siandien ryte buvau sokiruota blink.gif
auklytė vėlavo, nes buvo atsiprašiusi (tai suprantamas dalykas), vaikučius žiurėjo kažkuri šeimininkutė. Aisku, maniskis ja pamates pradejo verkti ir primigtynai reikalavo mamos. vaika palikau, bet po kokiu 10min grizau... ir ka jus manot, vaikas verkia, o moteriske ji pasistaciusi i kampa dar garsiau klykia ir tokiu tonu, kad man sirdis neatlaike. iejau i grupe, pasaukiau vaika.. moteriske atsisuko, persikreipe.. ir maloniu balseliu sypsodamasi pasake: "ka jus, nusiramins vaikas..".
suprantu, kad reikalui esant, vaikui ir per uzpakali suduoti reikia ir i kampa pastatyti galima, bet vaikui isterijos varyti nereikia! juk tai ne kazkokie beprociu namai!

Sveikos,
Mano mažoji naujos "žvirbliukų" auklytės niekaip nepripažysta, nesiduoda nei rengiama nei prausiama.... bet man ji tokia rami moteris ir maloniai su vaikučiai elgiasi, auklėtojos iš ryto nebuvo , kai atvedžiau savo mažąją, tai su verksmais paslikau, už durų pastovėjau, paklausiau, auklytė saldainiuką pasiūlė iškart nusiramino.
o ta iš pelėdžiukų ir man niekad nepatiko, iš ryto praeidavau pasisveikindavau, tai net nekriukteldavo, o dabar jau ir nebesisveikinu...
Atsakyti
sveiki 4u.gif
tikrai neturiu nieko prieš patį darželį: tvarkinga, švaru, gražu, jauku thumbup.gif tikėkimės maniškis irgi greitu laiku apsipras... ranka pamojęs pas vaikus nubėgs. juk ne pirmas ir paskutinis vaikas, kuris į darželį eina 2.gif

P.s.: "Vaikai provokuoja ir reikalauja dėmesio, ir kartais tas dėmesys būna tiesiog nepelnytas, ir ramus tonas bei tų ožių ignoravimas būna geriausia reakcija (tai reikalauja daug nežmoniškų pastangų, nes dažniausiai tuo metu norisi iškaršti kailį)." (Rudolf Dreikurs ir Vicki Stolz)
Atsakyti
Taiva taiva pas mus irgi buna isterijos priepuoliuku, oziuku apsilankymas, bet tikrai niekada nerekiu ant savo vaiko. Taikom taktika, kai nekreipiam demesio arba sakom, kad eitu i kita kambari ir kai bus geras tegu ateina. Buna kitam kambaryje rekia kone 15min, bet poto iskisa galvyte toks nuskriaustas ir atbega jau geras:)
Saukimas rekimas tikrai nieko gero neduoda ir jau kas kas aukletojos ir seimininkutes tikrai turetu tai zinoti.
Uztat ir nepatiko tas faktas, kad ant vaiko buvo saukta, kaip rasei anksciau...
Atsakyti
QUOTE(Jauna mamka @ 2007 10 08, 11:38)
sveiki  4u.gif
tikrai neturiu nieko prieš patį darželį: tvarkinga, švaru, gražu, jauku  thumbup.gif  tikėkimės maniškis irgi greitu laiku apsipras... ranka pamojęs pas vaikus nubėgs. juk ne pirmas ir paskutinis vaikas, kuris į darželį eina 2.gif

P.s.: "Vaikai provokuoja ir reikalauja dėmesio, ir kartais tas dėmesys būna tiesiog nepelnytas, ir ramus tonas bei tų ožių ignoravimas būna geriausia reakcija (tai reikalauja daug nežmoniškų pastangų, nes dažniausiai tuo metu norisi iškaršti kailį)." (Rudolf Dreikurs ir Vicki Stolz)

Viskas gerai, tu esi teisi ir neprivalai teisintis nono.gif
Atsakyti
Sveiki. Norėčiau su jumis mamytės pasidalinti savo įspudžiais apie "Nykštuko " grupę smile.gif . Mano vaikutis lanko šią grupę ir negaliu atsidžiaugti, kaip noriai eina i darželį. Naujoji aukletoja labai švelni, ir daug užsiima su vaikais.Kažkas naujo! tongue.gif
Atsakyti
Daug kas veržiasi į "nikštukų" grupę, mano vyresnioji ėjo į šią grupę, tai net dabar auklėtoja aplanko, eidama iš mokyklos biggrin.gif
Atsakyti
kokia tyla čia.... g.gif
Atsakyti
as vis dar paskaitau, bet tikrai cia tylu pas jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 11 06, 23:06)
as vis dar paskaitau, bet tikrai cia tylu pas jus smile.gif

Sveika 4u.gif
mes vakar gavom naują auklėtoja, bet dar neturėjau progos susipažinti. ax.gif
Na o kaip jums sekasi darželyje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 11 07, 12:46)
Sveika 4u.gif
mes vakar gavom naują auklėtoja, bet dar neturėjau progos susipažinti.  ax.gif
Na o kaip jums sekasi darželyje? bigsmile.gif

Nieko viskas gerai mazylis jau priprato, dabar jau nepats maziausias visi vienmeciai. Ir as su aukletojom pabendrauju, nes salia namu ir kartais speju pirmesne pasiimti nei tetis biggrin.gif Truputuka pasitaiko visokiu kuriozu, bet manau visuose darzeliuose visko nutinka doh.gif Dziaugiames, kad jau maziau sergame matyt organizmas jau prisitaike, nes ana ziema savaite paeinam ir vel kokias tris sedim namuciuose ir gydomes. Dabar pfiu pfiu pfiu tik viena karta su gerklyte gydemes ir graziai lankome darzeli. Atvaziuoja teatriukai i darzeli tai aukletoja pagyre, kad labai susidomejes ziuri (kiti vaikiukai dar nesukaupia demesio ir jiems atsibosta smile.gif .Si savaitgali pabandem, i muzikini teatra nusivezti, tai tikrai nustebe buvom kaip Nauriui patiko wub.gif Kazkaip gal daugiau uzsiemimu siame darzelyje lanko mankstele tai poto namuose rodo kaip pauksciukai skrenda ar meskiukai vaiksto, daug piesia ir lipdo. Tai va taip ir sekasi mums wub.gif
Atsakyti
Musu dukryte irgi lanko si darzeli, jau didesniu grupe, kur nuo triju metuku - jai labai patinka, aukletojos Rasa ir Daiva bei seimininkute Julija taip pat megiamos,manau, kad visu grupes vaikuciu. Jeigu tik dukra suserga, tai jau po keliu dienu svajoja apie tai, kaip eis i darzeli. Manau, kad vaikuciai gauna tai kas reikalinga pagal ju amziu.
Manau, kad teveliai turetu problemas del darzelio spresti kalbedami ir pasidalindami savo nuomone au aukletojomis.
Buvo ir toks atvejas, kad aukletoja pati paskambino ir pasake, kad dukryte nelabai kaip jauciasi, ir man jei buna kazko neramu - visada galiu paskambinti ir pasiklausti.
Manau, kad savo antra vaikuti taip pat leisim i si darzeli smile.gif
Sekmes visiems lopselinukams ir darzelinukams
Atsakyti