QUOTE(Jauna mamka @ 2007 10 05, 13:34)
siandien ryte buvau sokiruota
auklytė vėlavo, nes buvo atsiprašiusi (tai suprantamas dalykas), vaikučius žiurėjo kažkuri šeimininkutė. Aisku, maniskis ja pamates pradejo verkti ir primigtynai reikalavo mamos. vaika palikau, bet po kokiu 10min grizau... ir ka jus manot, vaikas verkia, o moteriske ji pasistaciusi i kampa dar garsiau klykia ir tokiu tonu, kad man sirdis neatlaike. iejau i grupe, pasaukiau vaika.. moteriske atsisuko, persikreipe.. ir maloniu balseliu sypsodamasi pasake: "ka jus, nusiramins vaikas..".
suprantu, kad reikalui esant, vaikui ir per uzpakali suduoti reikia ir i kampa pastatyti galima, bet vaikui isterijos varyti nereikia! juk tai ne kazkokie beprociu namai!
Sveikos,
Mano mažoji naujos "žvirbliukų" auklytės niekaip nepripažysta, nesiduoda nei rengiama nei prausiama.... bet man ji tokia rami moteris ir maloniai su vaikučiai elgiasi, auklėtojos iš ryto nebuvo , kai atvedžiau savo mažąją, tai su verksmais paslikau, už durų pastovėjau, paklausiau, auklytė saldainiuką pasiūlė iškart nusiramino.
o ta iš pelėdžiukų ir man niekad nepatiko, iš ryto praeidavau pasisveikindavau, tai net nekriukteldavo, o dabar jau ir nebesisveikinu...