QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 17, 13:02)
Ar reikalauja daržely mokėt pačiam vaikui apsirengt, apsiauti batukus? Galų gale nusivalyt užpakaliuką? Nusiplauti patiems rankas? Nes daug vaikų dar nesusitvarko su tokiais dalykais vieni...
Ir dar neramina: šiandien ėjom pro pat daržiuką, vaikai kieme žaidžia, šalia sėdi auklytė (šeimininkutė?),
vartai atidaryti . Ar jų neuždaro??? Mano vaikas judrus, drąsiai išbėgtų ir net neabejoju, rastų kelią namo. Ką kaltinti tokiu atveju??? Mano galva teritorija turi būti uždaryta. Keli vaikai paėkę už tos betoninės sienos prisivalgė uogų nuo gyvatvorės. Auklytė nematė. Mano vaikas įbėgo pro atvertus vartus į darželio teritoriją, aš paskui jį, pamačius, kad vaikai valgo uogas, paklausiau KĄ ČIA VALGOT? Tada auklytė atėjo, pradėjo rėkti, kad rodykit burnas, a jo, juodos burnos, jau uogų prisirijot. Ir viskas.
Apsirengt pades kiek truks, nors sitam amziuj jau daug ka moka, batukus irgi padeda- ten bandos jausmo vedini tiek visko patys moka daryt kad vaje
uzpakali nuvalys kas be ko
rankas plaut prastuves zemai, viska ten sugebes
Jei ko nesugebes jusiskis su sypsena paprasysit aukletojos kad padetu ir bus liux
vartai siaip dazniausiai atviri, nes jie siaip net neuzsifiksuoja berods, bent sitie is kiemo puses.
kol vaikas darze uz ji 100 proc atsako darzelis
nu del uogu neturiu komentaru

bet cia daugumoj darzu tas pats, nuo aukletojos priklauso gi net ne nuo darzo. o sitos aukletojos kur vaikus i kiema veda va cia matomoj vietoj tai man irgi idomesnes

nezinau kuri cia grupe. nes kiekviena grupe turi savo aikstele mazute, arba 2 grupes viena aikstele