Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

QUOTE(Mamsiukas(love) @ 2011 08 10, 15:45)
Norejau dar uzklaust, nes kiek ieskojau tai niekur nerandu blush2.gif lospelinukui kokio kraicio reikia? ka galeciau susipirkt iki rugsejo 1d, kad paskui nereiketu lakstyti po parduotuves ir ieskot? ax.gif

seilinuku, pampiu (jei reik), sukos (jei reik), tapkes (basutes), rubeliu eilute (
perrengt nelaimiu atveju, darengt jei salta), gertuve ( jei nemoka gert is puodelio)
paskui per susirinkima pasako kaip kurioj grupej- vieni meta pinigelius, kiti superka daiktais. mes pirkom vienkartini krepsi nuo WC popieriaus, pop ranksluosciu, indu plovikliu iki grindu plovimo skysciu. bet cia vienkartinis reikalas, man apie 25lt atsiejo
kokie dar klausimai? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
o tokie daykai kaip piestukai, kreideles? nes akcijos dabar kaip ir, noretusi pigiau nusipirkti ax.gif dar kazka apie guminius batus esu giedejus, kad kai po lietaus eina, kad kojos nesuslaptu..
Atsakyti
QUOTE(Mamsiukas(love) @ 2011 08 10, 20:11)
o tokie daykai kaip piestukai, kreideles? nes akcijos dabar kaip ir, noretusi pigiau nusipirkti ax.gif  dar kazka apie guminius batus esu giedejus, kad kai po lietaus eina, kad kojos nesuslaptu..

piesia raso su darzelio reikmenim, neteko pirkti
o guminius mes turim, jei slapia su jais ir einam, darze palikti ju neprase.

Atsakyti
Ir dar vienas mums labai aktuolus klausimas biggrin.gif kiek kartu maitina? 3 ar 5 kartus dienoje? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamsiukas(love): 10 rugpjūčio 2011 - 19:32
QUOTE(Mamsiukas(love) @ 2011 08 10, 20:24)
Ir dar vienas mums labai aktuolus klausimas biggrin.gif kiek kartu maitina? 3 ar 5 kartus dienoje? blush2.gif

3 ir lopsiuky tarpuose nera uzkandziu, nezinau kaip jau paskui darze. bet jie gauna pakankamai dideles porcijas, maisto tikrai uztenka. maniske namie tiek nevalgo kiek darze su xebra. kol serga namie sukusta o gryzus darzan per pora dienu vel pilvota lotuliukas.gif ten taip gaunas kad nu 9 pusryciai, tada veikla o 12 pietus, po to miega, po miegelio vakariene. ner kada uzkandziaut

kiek laiko jusu maziukui?
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 08 11, 08:19)
3 ir lopsiuky tarpuose nera uzkandziu, nezinau kaip jau paskui darze. bet jie gauna pakankamai dideles porcijas, maisto tikrai uztenka. maniske namie tiek nevalgo kiek darze su xebra. kol serga namie sukusta o gryzus darzan per pora dienu vel pilvota  lotuliukas.gif  ten taip gaunas kad nu 9 pusryciai, tada veikla o 12 pietus, po to miega, po miegelio vakariene. ner kada uzkandziaut

kiek laiko jusu maziukui?

mums dabar 1metai ir 9menesiai smile.gif o jums?
Atsakyti
QUOTE(Mamsiukas(love) @ 2011 08 11, 13:41)
mums dabar 1metai ir 9menesiai smile.gif o jums?

2 ir 6 jau. bet pradejo pries metus rugseji eit, mazuciuke tokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 08 11, 12:49)
2 ir 6 jau. bet pradejo pries metus rugseji eit, mazuciuke tokia wub.gif

na ir mes mazi, o dar tokie mamiciukai, bet kad kitaip negalim;)
Atsakyti
Labas. Ką galit pasakyt apie Nykštuko grupę ir auklėtojas Balčiūnienę K. ir Klimaitę I.?
Atsakyti
Ar reikalauja daržely mokėt pačiam vaikui apsirengt, apsiauti batukus? Galų gale nusivalyt užpakaliuką? Nusiplauti patiems rankas? Nes daug vaikų dar nesusitvarko su tokiais dalykais vieni...

Ir dar neramina: šiandien ėjom pro pat daržiuką, vaikai kieme žaidžia, šalia sėdi auklytė (šeimininkutė?), vartai atidaryti . Ar jų neuždaro??? Mano vaikas judrus, drąsiai išbėgtų ir net neabejoju, rastų kelią namo. Ką kaltinti tokiu atveju??? Mano galva teritorija turi būti uždaryta. Keli vaikai paėkę už tos betoninės sienos prisivalgė uogų nuo gyvatvorės. Auklytė nematė. Mano vaikas įbėgo pro atvertus vartus į darželio teritoriją, aš paskui jį, pamačius, kad vaikai valgo uogas, paklausiau KĄ ČIA VALGOT? Tada auklytė atėjo, pradėjo rėkti, kad rodykit burnas, a jo, juodos burnos, jau uogų prisirijot. Ir viskas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 08 17, 13:02)
Ar reikalauja daržely mokėt pačiam vaikui apsirengt, apsiauti batukus? Galų gale nusivalyt užpakaliuką? Nusiplauti patiems rankas? Nes daug vaikų dar nesusitvarko su tokiais dalykais vieni...
Ir dar neramina: šiandien ėjom pro pat daržiuką, vaikai kieme žaidžia, šalia sėdi auklytė (šeimininkutė?), vartai atidaryti . Ar jų neuždaro??? Mano vaikas judrus, drąsiai išbėgtų ir net neabejoju, rastų kelią namo. Ką kaltinti tokiu atveju??? Mano galva teritorija turi būti uždaryta. Keli vaikai paėkę už tos betoninės sienos prisivalgė uogų nuo gyvatvorės. Auklytė nematė. Mano vaikas įbėgo pro atvertus vartus į darželio teritoriją, aš paskui jį, pamačius, kad vaikai valgo uogas, paklausiau KĄ ČIA VALGOT? Tada auklytė atėjo, pradėjo rėkti, kad rodykit burnas, a jo, juodos burnos, jau uogų prisirijot. Ir viskas. doh.gif

Apsirengt pades kiek truks, nors sitam amziuj jau daug ka moka, batukus irgi padeda- ten bandos jausmo vedini tiek visko patys moka daryt kad vaje
uzpakali nuvalys kas be ko
rankas plaut prastuves zemai, viska ten sugebes
Jei ko nesugebes jusiskis su sypsena paprasysit aukletojos kad padetu ir bus liux

vartai siaip dazniausiai atviri, nes jie siaip net neuzsifiksuoja berods, bent sitie is kiemo puses.
kol vaikas darze uz ji 100 proc atsako darzelis
nu del uogu neturiu komentaru doh.gif bet cia daugumoj darzu tas pats, nuo aukletojos priklauso gi net ne nuo darzo. o sitos aukletojos kur vaikus i kiema veda va cia matomoj vietoj tai man irgi idomesnes g.gif nezinau kuri cia grupe. nes kiekviena grupe turi savo aikstele mazute, arba 2 grupes viena aikstele
Atsakyti
Man šita auklėtoja tai net ne auklėtoja pasirodė, iš vaizdo labiau priminė šeimininkutę, veidukas rodo, kad rūko labai.
Atsakyti