Ir aš noriu padiskutuoti šioje temoje.

Skaudžiausias dalykas, kad turbūt visuose darželiuose, kad ir kaip jie būtų šildomi, vaikučiai serga.

Mano vyresnėlė pradėjo lankyti šį darželį 1,4 mėn. Sirgdavom kas mėnesį nors ir po kelias dienas. Po to buvo pertrauka kai nelankėmė, grįžome dabar vėl. Tačiau 2 dienas nuėjome, ir dvi savaites sirgom. Nežinau, gal nelabai užgrūdinta, papuolėme virusui ant bangos. Aš todėl norėjau pasiklausinėti mamyčių, kurių vaikučiai eina į darželį ir serga nedažnai. Ir dar norėjau atkreipti dėmesį, kad dažnai patys tėveliai vistiek leidžia vaikučius, kurie kosėja, sloguoja, suprantu kad darbas svarbu, bet dar svarbiau vaikučio ir kitų vaikučių sveikata. Nes vieni per kitus ir užsikrečia.
Gal kas turit patarimų kaip išvengti sirgimo, gal profilaktiškai geriate kokias arbatėles? Kaip šiltai rengiate vaikučius į šio darželio grupes? Ir dar norėjau paklausti dėl miegojimo, manoji tas dvi dienas nemiegojo. Kaip išsprčęsti šį klausimą? O dėl ugdymo norėjau pasakyti, kad kai mažoji pradžioje lankė, tai tikrai įdomių minčių iš auklėtojų sulaukiau, ir iš pačių paprasčiausių dalykų (makaronų, kiaušinių popierinės dėžutės). Programėlę Naujiem metam ir patys mažiausi atliko (kaip jau jiem ten išėjo). Aišku tai priklauso individuoliai nuo kiekvienos grupės. Mes grįžome į "Pelėdžiukų" grupę, ten likus tik šeimininkė Renata, o auklėtojos kitos. Dėl direktorės rūstumo ir aš nesmagiai pasijaučiau, todėl kitą kartą siunčiau vyrą.

Gal kas turite kokių patarimų, pasidalinkite jais.