Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

QUOTE(Dasha @ 2007 01 15, 13:30)
tai vadinas man nepasivaideno, paskui galvojau, gal siaip zmogui bloga diena, o as cia negraziai... biggrin.gif

Tai ir ne man vienai. As kai buvau uzrasyti savo pyplio i darzeli tai ir mus vedeja ignoravo ir labai nemaloniai bendravo. Gal cia tiesiog toks jos budas, nes kur kitru buvau tai labai maloniai visos.
Kagi, teks eiti dar kovo menesi ziureti ar tikrai mus priims, nes uzsirasem nuo balandzio 1.
Atsakyti
Mano vyresnioji, lankė "Nykštukų" grupę, auklėtoja Kristina, labai maloni ir nuošidri moteris, labai gerai rūpinasi vaikais. Dabar eina į paruošiamukų "Žirniukų" grupę, aklėtojos Giedrė ir Vilma, aklėtojos labai geros, su vaikais daug dirba, ruošia įvairias parodėlias , veža vaikus į įvairius renginius, vaikai, mokosi daug eilėraščių, dainelių. Man asmeniškai jos labai patinka. o mažoji jai tik 1,5 metų , lanko "Žvirbliukų" grupę, ši grupė suformuota tik rudenį, dabar grupėje birba auklėtojos Birutė, Aurelija ir auklytė Irena labai rūpestingos ir geros, sakyčiau yra nelengva dirbti su 10 pypliu, kartai su vienu susitvarkyti nimanoma, o čia visa grupė, nevisi ir moka patys pavalgyti, o čia dar pampersus vienam po kito keisti reikia, ant puodų sodinti. tik reikia džiauktis kad yra tokių aklėtojų. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 02 04, 14:02)
Mano vyresnioji, lankė "Nykštukų" grupę, auklėtoja Kristina, labai maloni ir nuošidri moteris, labai gerai rūpinasi vaikais. Dabar eina į paruošiamukų "Žirniukų" grupę, aklėtojos Giedrė ir Vilma, aklėtojos labai geros, su vaikais daug dirba, ruošia įvairias parodėlias , veža vaikus į įvairius  renginius, vaikai, mokosi daug eilėraščių, dainelių. Man asmeniškai jos labai patinka. o mažoji jai tik 1,5 metų , lanko "Žvirbliukų" grupę, ši grupė suformuota tik rudenį, dabar grupėje birba auklėtojos Birutė, Aurelija ir auklytė Irena labai rūpestingos ir geros, sakyčiau yra nelengva dirbti su 10 pypliu, kartai su vienu susitvarkyti nimanoma, o čia visa grupė, nevisi ir moka patys pavalgyti, o čia dar pampersus vienam po kito keisti reikia, ant puodų sodinti. tik reikia džiauktis kad yra tokių aklėtojų. thumbup.gif

o taip, as suprantu kaip sunku su tiek klecku - cia su vienu tupiu namie ir bedavoju smile.gif saunuoles
Atsakyti
sveikos, mamytes!
ir mes ketinam leisti savo atzala i si darzeli. gal kas zinote... kada siame darzelyje prasisdeda vasaros atostogos?
Atsakyti
QUOTE(Jauna mamka @ 2007 02 09, 01:34)
sveikos, mamytes!
ir mes ketinam leisti savo atzala i si darzeli. gal kas zinote... kada siame darzelyje prasisdeda vasaros atostogos?

nuo rugpjūčio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 02 10, 00:01)
nuo rugpjūčio 4u.gif

aciu tongue.gif
Atsakyti
sveikos

as ir ruosiuosi leisti i si darzeli savo sunyti, bet nezinau... kazkuri raset kad eina vaikas i maziausiu grupe, idomu kaip aukletojos susitvarko? maniskis miega pora kartu per diena ir pats nevalgo (naturalu), o dar pampersai ... jei kas ka zinot parasykit kaip sekasi su tais maziukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raim @ 2007 02 16, 17:24)
sveikos

as ir ruosiuosi leisti i si darzeli savo sunyti, bet nezinau... kazkuri raset kad eina vaikas i maziausiu grupe, idomu kaip aukletojos susitvarko? maniskis miega pora kartu per diena ir pats nevalgo (naturalu), o dar pampersai ... jei kas ka zinot parasykit kaip sekasi su tais maziukais biggrin.gif

kiek tavo mažiukui?
dėl maisto gali nepergyventi tikrai bus pamaitintas, nes mes kaip pradėjome eiti, mano mažiukė irgi nemokėjo valgyti,paskui kitų pavizdys labai užkrėčia, nebesileisdavo maitinam, tai jai duodavo viena šaukštą makaluotis, o su kitu auklėtoja maitino, o dabar jau pati valgo ir net nesugalvok maitinti nes nevalgys. mirksiukas.gif . jeigu vaikutis nori miegot tai ir pamigdo , veliau įsivažiuos į rėžimą ir miegos su visais kartu tuo pačiu metu, nes mes irgi du katus miegodavom. Pampersai visada pakeičiami, dėl to irgi nesijaudink, nors aš kalbu apie "Žvirbliuko" grupe, kaip kitoje tai aš nežinau , g.gif be turbūt irgi gerai.
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 02 16, 17:43)
kiek tavo mažiukui?
dėl maisto gali nepergyventi tikrai bus pamaitintas, nes mes kaip pradėjome eiti, mano mažiukė irgi nemokėjo valgyti,paskui kitų pavizdys labai užkrėčia, nebesileisdavo maitinam, tai jai duodavo viena šaukštą makaluotis, o su kitu auklėtoja maitino, o dabar jau pati valgo ir net nesugalvok maitinti nes nevalgys. mirksiukas.gif . jeigu vaikutis nori miegot tai ir pamigdo , veliau įsivažiuos į rėžimą ir miegos su visais kartu tuo pačiu metu, nes mes irgi du katus miegodavom. Pampersai visada pakeičiami, dėl to irgi nesijaudink, nors aš kalbu apie "Žvirbliuko" grupe, kaip kitoje tai aš nežinau ,  g.gif be turbūt irgi gerai.

mes planuojam eiti nuo metuku, nes as gryztu i darba ir mokslus
labai gaila pypliuka atiduoti....
Atsakyti
QUOTE(raim @ 2007 02 17, 19:33)
mes planuojam eiti nuo metuku, nes as gryztu i darba ir mokslus
labai gaila pypliuka atiduoti....

Patikėk, man irgi buvo labai gailai, bet kitaip negalėjau, man rekia į paskaitas vaikščioti, o kam palikti neturiu doh.gif . pimom dienom su kitom mamom aplink langus vaikščiojom, o kai iš ryto auklėtojai atiduodavau su ašarom išeidavau namo, bet dabar viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, o i darzeli priimtu vaika jei jam rugpjucio gale sueis metai, o as rugseji noriu vesti jau i darzeli, nes aukle samdyti kaip ir brangoka man? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 03 12, 09:31)
Noreciau paklausti, o i darzeli priimtu vaika jei jam rugpjucio gale sueis metai, o as rugseji noriu vesti jau i darzeli, nes aukle samdyti kaip ir brangoka man? 4u.gif

Manau , kad priims, nes pas mus grupėje irgi yra mažiukas kuriam metukai, neuik pas direktorę ir pakalbėk, bet eik jau gal dabar, užsirašysi į eilę. mirksiukas.gif
Atsakyti