Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Pagrandukas"

buvom siandien sitam darzely,tai galiu pasakyti,kad net pareiskimo nerasiau,fui kokia nemaloni ta direktore bash.gif,taip ir pasake tiesiai sviesiai:-vietu yra,bet mes jusu nenorim,nes ir salia jusu namu yra darzeliu,mums tokiu nereikia,kur po puses metu iseit sugalvoja schmoll.gif.tai kaip jums poniutes elgesys su tevais? tai ir pasakiau:-aciu,kad nepasivarginot savo nuomone issakyt ir viso gero:oh,bet ir dziaugiuosi,kad ten neisim,nes aplinka tai labai niuri ir kas keisciausia,vaikai vieni po visa teritorija laksto,niekas ju net negano kaip sakant(cia as jau didesnius turiu omeny,nes maziuku nemaciau) blink.gif ...tiesa,is valgyklos labai malonus kvapai skilnda,tai maistas turetu buti skanus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggasa @ 2007 03 13, 15:48)
buvom siandien sitam darzely,tai galiu pasakyti,kad net pareiskimo nerasiau,fui kokia nemaloni ta direktore bash.gif,taip ir pasake tiesiai sviesiai:-vietu yra,bet mes jusu nenorim,nes ir salia jusu namu yra darzeliu,mums tokiu nereikia,kur po puses metu iseit sugalvoja schmoll.gif.tai kaip jums poniutes elgesys su tevais? tai ir pasakiau:-aciu,kad nepasivarginot savo nuomone issakyt ir viso gero:oh,bet ir dziaugiuosi,kad ten neisim,nes aplinka tai labai niuri ir kas keisciausia,vaikai vieni po visa teritorija laksto,niekas ju net negano kaip sakant(cia as jau didesnius turiu omeny,nes maziuku nemaciau) blink.gif ...tiesa,is valgyklos labai malonus kvapai skilnda,tai maistas turetu buti skanus mirksiukas.gif

Direktorė tai tikrai ne pasaka lotuliukas.gif , bet mes suja reikalų neturim, o kad vaikai vieni laksto tai nežinau ir ką pasakyti, gal jie ne iš darželio g.gif , o šiaip atėje, nes savo didžiosios klausiau ar buvo šiandien lauke sakė kad ne, na nažinau ir ką pasakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 12, 15:38)
Manau , kad priims, nes pas mus grupėje irgi yra mažiukas kuriam metukai, neuik pas direktorę ir pakalbėk, bet eik jau gal dabar, užsirašysi į eilę. mirksiukas.gif

Reikia, kad vaiskciotu tada ir rasyti prasyma, o is kur man zinoti ar vaikscios ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 03 13, 22:44)
Reikia, kad vaiskciotu tada ir rasyti prasyma, o is kur man zinoti ar vaikscios ar ne  g.gif

O tai jeigu su vaikštyne, nejaugi nepriimtu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 14, 21:04)
O tai jeigu su vaikštyne, nejaugi nepriimtu? g.gif

Ne su vaikstyne tikrai nepriims, o gaila rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 03 16, 08:09)
Ne su vaikstyne tikrai nepriims, o gaila  rolleyes.gif

tai kad, kitoje grupėje 10 mėn. mergaitė buvo, bet manau, kad nevaiščiojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggasa @ 2007 03 13, 14:48)
,nes aplinka tai labai niuri ir kas keisciausia,vaikai vieni po visa teritorija laksto,niekas ju net negano kaip sakant(cia as jau didesnius turiu omeny,nes maziuku nemaciau) blink.gif ...tiesa,is valgyklos labai malonus kvapai skilnda,tai maistas turetu buti skanus mirksiukas.gif

aplinka normali, grupės jaukios, salė suremontuota, o maistas tai tikrai skanus thumbup.gif
ir vaikų be priežiūros tikrai niekas nepalieka g.gif
QUOTE(kristelev @ 2007 03 13, 21:21)
nes savo didžiosios klausiau ar buvo šiandien lauke sakė kad ne, na nažinau ir ką pasakyti doh.gif

tai, kad nebuvo kieme, nereiškia, kad jie į kiemą neina 4u.gif
Atsakyti
As buvau parasius pareiskima, kad priimtu vasaros pabaigoje, sausi skambino, kad kviecia ateiti pas juos. Taciau mes lankom kita darzeli. Man pakako kai vasara su vaiku eidavom i darzelio teritorija pazaisti. Ir kai savomis akimis pamaciau kaip aukletojos "ziuri" vaikus. Vienintele gal dirbanti buvo lopselinuko aukletoja. O kitos susedusios rateliu, prisidejusios pyragiuku uzkandziavo, net nepaziuredamos ka vaikai daro. O kai reikejo eiti pietauti prasidejo lakstymas po visa darzelio teritorija ir vaiku saukimas vardais blink.gif Na niekur nebuvau to macius g.gif O scenarijus vyko panasus ir sekancia ir dar sekancia diena. Vien del to nepatiko man tas darzelis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 03 balandžio 2007 - 11:41
QUOTE(maziausia @ 2007 04 03, 07:33)

tai, kad nebuvo kieme, nereiškia, kad jie į kiemą neina  4u.gif

eina , kai geras oras būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 04 03, 18:54)
eina , kai geras oras būna mirksiukas.gif

sveikos merginos,mano dukryte lanko ta darzeli tai tikrai esu patenkinta biggrin.gif .direktore tik nemaloni,bet su ja juk reikalu mazai.seniau leidau i kita grupe,ten aukletoja buvo kazkokia nzn nepatikima,bet db leidziam i kita grupe tai tikrai saunu thumbup.gif thumbup.gif .labai skaniai valgyti duoda,ir vaisiu,sureliu....Daug ka mokina,esu patenkinta tikrai thumbup.gif.i lauka vaikai eina tikrai,kai buna geras oras,nes as matau darzeli per langa tai matau kai vaikai buna kieme mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrijana87: 05 balandžio 2007 - 18:28
QUOTE(adrijana87 @ 2007 04 05, 19:26)
sveikos merginos,mano dukryte lanko ta darzeli tai tikrai esu patenkinta biggrin.gif .direktore tik nemaloni,bet su ja juk reikalu mazai.seniau leidau i kita grupe,ten aukletoja buvo kazkokia nzn nepatikima,bet db leidziam i kita grupe tai tikrai saunu thumbup.gif  thumbup.gif .labai skaniai valgyti duoda,ir vaisiu,sureliu....Daug ka mokina,esu patenkinta tikrai thumbup.gif.i lauka vaikai eina tikrai,kai buna geras oras,nes as matau darzeli per langa tai matau kai vaikai buna kieme mirksiukas.gif

kokioje grupėje anksčiau buvote ir kokia ten auklėtoja?
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 04 05, 23:08)
kokioje grupėje anksčiau buvote ir kokia ten auklėtoja?

anksciau lankeme katinelio grupe.viena aukletoja tai lb liuks thumbup.gif ,ir dukrytei patiko ir man,bet ta kita aukletoja tai patikekit nekas ,ji gazdina vaikus,kuris patinka vaikas tai su tuo ir uzsiima,o kuris nepatinka tai ta ir skriaudzia,nors maniskes neskriausdavo smile.gif ,bet kitus tikrai skriausdavo.maniske mergaite nesiskunde,bet kai aukletojai ji uzsimine,kad pereisim gal i kita grupe tai net vaikui grasinti pradejo tai ka zn g.gif ,kai pasakydavau,kad dukryte kazkokia lb jautri pasidare ir uzdara ji pasake,kad is kosmoso mus cia visus veikia ,man tokie dalykai ne prie sirdies.db esam patenkinti lb thumbup.gif thumbup.gif .toje grupeje buvo apie 20 vaiku,bet kai mes isejome liko tik 7,nes ta aukletoja tik tevams grazizi moka pakalbeti
Atsakyti