buvom siandien sitam darzely,tai galiu pasakyti,kad net pareiskimo nerasiau,fui kokia nemaloni ta direktore
,taip ir pasake tiesiai sviesiai:-vietu yra,bet mes jusu nenorim,nes ir salia jusu namu yra darzeliu,mums tokiu nereikia,kur po puses metu iseit sugalvoja
.tai kaip jums poniutes elgesys su tevais? tai ir pasakiau:-aciu,kad nepasivarginot savo nuomone issakyt ir viso gero:oh,bet ir dziaugiuosi,kad ten neisim,nes aplinka tai labai niuri ir kas keisciausia,vaikai vieni po visa teritorija laksto,niekas ju net negano kaip sakant(cia as jau didesnius turiu omeny,nes maziuku nemaciau)
...tiesa,is valgyklos labai malonus kvapai skilnda,tai maistas turetu buti skanus
QUOTE(aggasa @ 2007 03 13, 15:48)
buvom siandien sitam darzely,tai galiu pasakyti,kad net pareiskimo nerasiau,fui kokia nemaloni ta direktore
,taip ir pasake tiesiai sviesiai:-vietu yra,bet mes jusu nenorim,nes ir salia jusu namu yra darzeliu,mums tokiu nereikia,kur po puses metu iseit sugalvoja
.tai kaip jums poniutes elgesys su tevais? tai ir pasakiau:-aciu,kad nepasivarginot savo nuomone issakyt ir viso gero:oh,bet ir dziaugiuosi,kad ten neisim,nes aplinka tai labai niuri ir kas keisciausia,vaikai vieni po visa teritorija laksto,niekas ju net negano kaip sakant(cia as jau didesnius turiu omeny,nes maziuku nemaciau)
...tiesa,is valgyklos labai malonus kvapai skilnda,tai maistas turetu buti skanus 
Direktorė tai tikrai ne pasaka
QUOTE(kristelev @ 2007 03 12, 15:38)
Manau , kad priims, nes pas mus grupėje irgi yra mažiukas kuriam metukai, neuik pas direktorę ir pakalbėk, bet eik jau gal dabar, užsirašysi į eilę. 
Reikia, kad vaiskciotu tada ir rasyti prasyma, o is kur man zinoti ar vaikscios ar ne
QUOTE(ingakyca @ 2007 03 13, 22:44)
Reikia, kad vaiskciotu tada ir rasyti prasyma, o is kur man zinoti ar vaikscios ar ne 
O tai jeigu su vaikštyne, nejaugi nepriimtu?
QUOTE(kristelev @ 2007 03 14, 21:04)
Ne su vaikstyne tikrai nepriims, o gaila
QUOTE(ingakyca @ 2007 03 16, 08:09)
tai kad, kitoje grupėje 10 mėn. mergaitė buvo, bet manau, kad nevaiščiojo
QUOTE(aggasa @ 2007 03 13, 14:48)
,nes aplinka tai labai niuri ir kas keisciausia,vaikai vieni po visa teritorija laksto,niekas ju net negano kaip sakant(cia as jau didesnius turiu omeny,nes maziuku nemaciau)
aplinka normali, grupės jaukios, salė suremontuota, o maistas tai tikrai skanus
ir vaikų be priežiūros tikrai niekas nepalieka
QUOTE(kristelev @ 2007 03 13, 21:21)
nes savo didžiosios klausiau ar buvo šiandien lauke sakė kad ne, na nažinau ir ką pasakyti 
tai, kad nebuvo kieme, nereiškia, kad jie į kiemą neina
As buvau parasius pareiskima, kad priimtu vasaros pabaigoje, sausi skambino, kad kviecia ateiti pas juos. Taciau mes lankom kita darzeli. Man pakako kai vasara su vaiku eidavom i darzelio teritorija pazaisti. Ir kai savomis akimis pamaciau kaip aukletojos "ziuri" vaikus. Vienintele gal dirbanti buvo lopselinuko aukletoja. O kitos susedusios rateliu, prisidejusios pyragiuku uzkandziavo, net nepaziuredamos ka vaikai daro. O kai reikejo eiti pietauti prasidejo lakstymas po visa darzelio teritorija ir vaiku saukimas vardais
Na niekur nebuvau to macius
O scenarijus vyko panasus ir sekancia ir dar sekancia diena. Vien del to nepatiko man tas darzelis
QUOTE(maziausia @ 2007 04 03, 07:33)
eina , kai geras oras būna
QUOTE(kristelev @ 2007 04 03, 18:54)
sveikos merginos,mano dukryte lanko ta darzeli tai tikrai esu patenkinta
QUOTE(adrijana87 @ 2007 04 05, 19:26)
sveikos merginos,mano dukryte lanko ta darzeli tai tikrai esu patenkinta
.direktore tik nemaloni,bet su ja juk reikalu mazai.seniau leidau i kita grupe,ten aukletoja buvo kazkokia nzn nepatikima,bet db leidziam i kita grupe tai tikrai saunu
.labai skaniai valgyti duoda,ir vaisiu,sureliu....Daug ka mokina,esu patenkinta tikrai
.i lauka vaikai eina tikrai,kai buna geras oras,nes as matau darzeli per langa tai matau kai vaikai buna kieme 
kokioje grupėje anksčiau buvote ir kokia ten auklėtoja?
QUOTE(kristelev @ 2007 04 05, 23:08)
kokioje grupėje anksčiau buvote ir kokia ten auklėtoja?
anksciau lankeme katinelio grupe.viena aukletoja tai lb liuks