QUOTE(Kissa @ 2007 06 02, 18:38)
Taip, keliu as reiklavimus savo antrai pusei ir kiekviena save gerbianti mergina turi tam teise. Jei as esu protinga, issilavinusi mergina, tai ir noriu lygiavercio partnerio. Jei as esu is tvarkingos, kulturingos seimos, to tikiuosi ir is vaikino. Jei as esu prisiziurinti, tvarkinga panele, nepakesiu nevalos.
o tai kurioj vietoj meile? Jei taip rinksies protu-senmerge gali likti, as irgi dar bučiau iki šio laiko senberniavęs, jei nebučiau neatvėręs sielos jausmams, nes su metais daraisi išrankesnis, vis daugiau vertini protu, jausmai lieka antrame plane. Žinok, tokio pačio nesutiksi ir visos savybės netiks, visi mes mirtingieji ir turim trūkumų. Jei aš būčiau ieškojęs sau pagal išsilavinimą, protą, dar gal, kad pinigų tiek uždirbtų, tai ar tiktų dar ir kiti dalykai?
Ir dar, gal ir išsirinksi pagal savybes , kurios tave tenkina tuo metu, bet žinok, laikas žmogų keičia: keičiasi pagal amžių supratimas apie gyvenimą, pomėgiai ir t.t. ir ką tu nuspėsi, koks jis bus po 1m, 2m, 5, 10m? Ar jis tada atitiks tavo lukescius? Todel gyvendamas bandai vienas prie kito taikyti, toleruoti, svarbu, kad abu ziuretumet viena kryptimi. Nesakau, kad tai lengva, net labai sunku, bet tam yra protas, kad tuos skirtumus suprastum, tam jis ir duotas, o ne tam, kad vien protu partneri rinktumeisi. Aisku, daug lengviau, kai susitinka panasiu statusu zmones, bet tai ne pagrindinis rodiklis pasirinkimui