Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(Kissa @ 2007 06 02, 10:50)
ir butinai kiekviena karta pabreziu, kad jau siais metais tai tikrai busiu laiminga  unsure.gif

o kas yra laime?  g.gif

as tai prisimenu, kada buvau laiminga, nes per tuos praejusius metus tikrai buna dienu, kai tokia buvau smile.gif

o del laimes, tai nezinau. labai priklauso nuo noru - pvz. kartais elementariausiai noriu issimiegot ir kai tai padarau bunu laiminga. man laime susideda is daugybes mazyciu dalyku. nepataisoma optimiste as blush-anim-cl.gif
Atsakyti
o as noriu ismokti dziaugtis mazais dalykais. kartais pavyksta, o kartais vel susimastau, kad mano gyvenime truksta kazko TOKIO. Mylintys tevai, draugai, issilavinimas, karjera, aprupintas gyvenimas, nepriklausomybe, grazus drabuziai, galimybe keliauti, pietauti kavinese, pramogos kartais tiesiog nublanksta pries ta viena vieninteli jausma, kurio, atrodo, lauki jau taip seniai.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 02, 13:16)
o as noriu ismokti dziaugtis mazais dalykais. kartais pavyksta, o kartais vel susimastau, kad mano gyvenime truksta kazko TOKIO. Mylintys tevai, draugai, issilavinimas, karjera, aprupintas gyvenimas, nepriklausomybe, grazus drabuziai, galimybe keliauti, pietauti kavinese, pramogos kartais tiesiog nublanksta pries ta viena vieninteli jausma, kurio, atrodo, lauki jau taip seniai.

puikiai tave suprantu, nes ir as galiu sau leisti daug, bet to vieno vienintelio salia taip ir nera.... gal todel neleidziu sau nesidziaugt mazais dalykais!

beje, turbut daug kas cia paskaites, nesuprastu, ko mums truksta, juk ne kiekviena tai turi ar gali sau leist...
Atsakyti
sad.gif ir į mano gyvenimą vis nepasibeldžia meilė... aš jau praradau viltį... tikrai - praradau. dabar ypač. kodėl tie vyrai bėga nuo manęs, tarsi būčiau tuščia vieta?.. visus meilė aplanko, o mane ji vis aplenkia... jėzau, kaip man visa tai nusibodo. labai jau pesimistiškai rašau, bet dabar būtent šitaip ir jaučiuosi... o ir pasiguosti neturiu kam, visiems atrodo juokingos tokios problemos kaip vienatvė....
vasara atėjo, taip norėtųsi tokiu gražiu metų laiku kažką turėti, kažkuo žavėtis ir jausti tą patį iš kito žmogaus... et... nelemta man.
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 02, 15:11)
sad.gif ir į mano gyvenimą vis nepasibeldžia meilė... aš jau praradau viltį... tikrai - praradau. dabar ypač. kodėl tie vyrai bėga nuo manęs, tarsi būčiau tuščia vieta?.. visus meilė aplanko, o mane ji vis aplenkia... jėzau, kaip man visa tai nusibodo. labai jau pesimistiškai rašau, bet dabar būtent šitaip ir jaučiuosi... o ir pasiguosti neturiu kam, visiems atrodo juokingos tokios problemos kaip vienatvė....
vasara atėjo, taip norėtųsi tokiu gražiu metų laiku kažką turėti, kažkuo žavėtis ir jausti tą patį iš kito žmogaus... et... nelemta man.

kaip as tave suprantu console.gif kiekvienas zodis atspindi ir mano savijauta
Atsakyti
moterys, tikriausiai antrai pusei keliate labai aukstus reikalavimus, jei nerandate
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 02, 16:36)
moterys, tikriausiai antrai pusei keliate labai aukstus reikalavimus, jei nerandate

Kažkur skaičiau, kad nėra žmonių, kurie keltų "per aukštus" reikalavimus antrajai pusei surasti. Dažniausiai gyvenime būna atvirkštinis variantas- idealas vienas, o pasitaiko - priešingas, bet kažkuo traukiatis, taip sakant, su cinkeliu smile.gif
Atsakyti
Liudna tema...
Meile i mano gyvenima niekada neateis...ir nereikia,kad ateitu...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 06 02, 17:41)
Dažniausiai gyvenime būna atvirkštinis variantas- idealas vienas, o pasitaiko - priešingas, bet kažkuo traukiatis, taip sakant, su cinkeliu  smile.gif

O taip, žinau, ką tai reiškia bigsmile.gif Tiesa, tik vieną kartą taip pasitaikė, bet įspūdį padarė visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 02, 17:36)

ne... išvis realiai manau, kad kelti kažkokių reikalavimų ir negalima, nes antraip gali tekti "išbrokuoti" kone kiekvieną potencialų vaikiną. tiesiog sutinki žmogų ir matai-tinka jis tau ar ne. aišku, kliūti kažkokios savybės gali, bet jei jos kliūva tiek, kad bendravimas savaime tampa neįmanomas, nemalonus, tai tuomet ir supranti, kad žmogus ne tau. apskritai mano kely pasitaiko labai mažai vyriškos giminės atstovų, taip kad neturiu aš kam tuos reikalvimus ir kelti...
Atsakyti
Taip, keliu as reiklavimus savo antrai pusei ir kiekviena save gerbianti mergina turi tam teise. Jei as esu protinga, issilavinusi mergina, tai ir noriu lygiavercio partnerio. Jei as esu is tvarkingos, kulturingos seimos, to tikiuosi ir is vaikino. Jei as esu prisiziurinti, tvarkinga panele, nepakesiu nevalos.
Atsakyti
o as tik noreciau, kad nebutu girtuoklis, nebutu baisus kai karas ir kad mane myletu:)jei cia per auksti, tai galima bus ismest pageidavimus del isvaizdos ir girtuokliavimo:)
Atsakyti