Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

tikrai nemanau, kad meile ir svoris kazkaip susije. kita, jei tu kompleksuoji del jo ir todel esi uzdara, tada gal...
nors as tikiu, kad neimanoma suplanuoti, kada ir ka isimylesi ir viskas vyksta stebuklingai naturaliai ir lyg is dangaus... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o va tada ir svoris krinta, ir nuotaika keiciasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 10, 00:55)
Man atrodo, kad lieknesnės daugiau dėmesio sulaukia. Prasta nuomonė apie save tuos šansus dar labiau sumažina. Meilė sau yra svarbesnis dalykas negu kilogramai  4u.gif Bet turbūt ne ypatingai daug moterų jausdamosios storos, jaučiasi patrauklios.

lieknesnės beabejo kurkas daugiau dėmesio susilaukia...nes visada pirmas kriterijus-išvaizda,...kad ri gatvėj, klube, bare...poastoviai kybina kirkina...eikit jūs n.... rimtai jau vulgarus dėmesys... užpypino... nesvarbu
čia tirkai nepriklauso nuo svorio...esu kūda jauna graži ir ką? viena kaip pirštas...kas iš to, kad kažkas yra, sugeba atvažiuoti nelabai dažnai, jokiop statuso...na taip meilužiai ir dar sugeba man aiškinti ką daryt, kaip rengtis.....o bendravimo atsisakyt neketinu....gal įsimylėjau, bet neprarandu vilties rasti tą....kuris dėl manęs galėtų padaryt bet ką, kaip aš dabar dėl to asiliuko galiu.... ir beabejo,kai susirasiu ar mane atras....nebebus jokių asiliukų... bus ....... 2 ...jis ir aš.....
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2007 06 10, 21:36)
kartą buvau pas psichologą, eilėje laukė simpatiška liekna mergina. iškart šovė mintis - ką ji čia veikia? ar ji būdama liekna ir simpatiška gali turėti kažkokių problemų? tik po šitos savo minties jau logiškai pamąsčiau, kad problemų gali turėti visi.

na sita mintis tikrai keista.. siaip, suprantu, tau atrodo, kad svorio netekus, problemu neliks, bet nemanau.. mano nuomone, lieknos ir grazios gali tureti dar daugiau problemu, bent jau meiles srity. gal i jas vyrai ziuri tik del ju isvaizdos, kaip i koki prieda, savo papuosala, o tai, kas po ta isvaizda slepiasi, ju visai nedomina. arba besivaikantys grazuoliu, ves viena tokia, o kas bus, kai ji taps nebetokia grazi ar siaip atsibos? bus kita.. manau, siek tiek daugiau sansu surasti gera vyra turi neypatingos grazuoles, nes i jas ziurima ne del savo naudos, ne kuno, o sielos akimis..
Atsakyti
va dar prisiminiau - jei turi galimybe, nukeliauk i egipta. sako, ten stambiu merginu rojus: ir pasitikejimas savimi isaugs! mano kolege jau ketvirti metai ten vaziuoja biggrin.gif
Atsakyti
As irgi pazistu laimingai isimylejusiu ir istekejusiu storuliu. Ir uz labai neprastu vyru thumbup.gif Ir tikrai ne siaip siek tiek apvalesnes buvo merginos, o tokios jau.. na, kaip pagrandukai ax.gif
Ir lieknu pazistu laimingai mylinciu ir mylimu. Pazistu ir nerandanciu savo meiles. Zodziu, nesusije apimtys su meile schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladuke @ 2007 06 10, 21:52)
manau, siek tiek daugiau sansu surasti gera vyra turi neypatingos grazuoles, nes i jas ziurima ne del savo naudos, ne kuno, o sielos akimis..

Atsibosta laukti, kai visi tik žiūri sielos akimis, o niekas neprieina ax.gif
Šiaip tai mane nervina tokie paguodimai iš moterų pusės. Juk ne moterų norisi, o vyrų... Nepyk 4u.gif Tiesiog ilgą laiką jaučiausi nepatraukli ir į pasimatymus pradėjau vaikščiot, kai kitos jau vaikų buvo pasigimdžiusios, tad, kai pradeda moterys guosti: Ateis ir tau lauktasis. Kas mylės, tai mylės tave ir tokią... Ai...
Ne laukti reikia, o keistis. Ir ne apie svorį aš dabar, tiesiog apskritai. Kažkur darome klaidą, jei nesulaukiame.
Atsakyti
Je, mintys geros. Aš tai žinau, ką darau ne taip, t.y. ko iš viso nedarau. Niekur neišeinu iš namų + labai tingiu ko nors imtis. Dar turiu daug gražaus laiko. Manyčiau, turėčiau spėti dar visko patirti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 10, 22:01)
Atsibosta laukti, kai visi tik žiūri sielos akimis, o niekas neprieina  ax.gif
Šiaip tai mane nervina tokie paguodimai iš moterų pusės. Juk ne moterų norisi, o vyrų... Nepyk  4u.gif Tiesiog ilgą laiką jaučiausi nepatraukli ir į pasimatymus pradėjau vaikščiot, kai kitos jau vaikų buvo pasigimdžiusios, tad, kai pradeda moterys guosti: Ateis ir tau lauktasis. Kas mylės, tai mylės tave ir tokią... Ai...
Ne laukti reikia, o keistis. Ir ne apie svorį aš dabar, tiesiog apskritai. Kažkur darome klaidą, jei nesulaukiame.

Tik ar pasikeitusi tu tebebusi tu? Ir ar neissivers veliau tai vulkanu?
Cia galetu buti ir apie dvasine puse, ir apie fizine, ir apie buiti, apie bet ka.
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 06 10, 22:15)
Tik ar pasikeitusi tu tebebusi tu? Ir ar neissivers veliau tai vulkanu?
Cia galetu buti ir apie dvasine puse, ir apie fizine, ir apie buiti, apie bet ka.

Žmonės keičiasi, tik lėčiau negu to norėtų. Man būtų didžiausias siaubas, jei nesikeisčiau. O prie tų pokyčių priskirčiau ir "pamilti save". Kartais didesnių pastangų reikia, kad pamiltum save negu kad pamiltum kitą.
Visuose pokyčiuose būną grįžimas atgal. Svarbu, kad sugebėtume vėl žingsniuoti į priekį, o ne pasmerkti save.
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 10, 22:01)

kad keistis reikia, sutinku. bet, kad kazkur darome klaida ir todel nesulaukiame, tikrai NE! schmoll.gif
o kas ir kur nusprende, kaip reikia elgtis, kad sulauktum? niekur tokiu instrukciju nera. ir nebus. nes ta antroji puse neatsiranda kaip vaikai (gi bent teoriskai zinome, ka turime daryti, kad ju butu biggrin.gif ). ir cia niekad nebus jokiu taisykliu! meileje ir kare viskas galima. ir kiekvienu atveju viskas vyksta kitaip!
Papildyta:
QUOTE(Beganti @ 2007 06 10, 22:25)
Visuose pokyčiuose būną grįžimas atgal. Svarbu, kad sugebėtume vėl žingsniuoti į priekį, o ne pasmerkti save.

kazkur esu skaiciusi, kad tam, kad vienu zingsneliu zengtum i prieki, reikia ne bent du zengti atgal blush2.gif
Atsakyti
žodžiu, išvada: grožis nelemia praktiškai nieko meilėje. jis tik patraukia dėmesį, o paskui viskas priklauso nuo kur kas sudėtingesnių dalykų. o jei vyro dėmesį prikausto tik išvaizda-tai toks ten ir vyras...
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 10, 22:25)
Žmonės keičiasi, tik lėčiau negu to norėtų. Man būtų didžiausias siaubas, jei nesikeisčiau. O prie tų pokyčių priskirčiau ir "pamilti save". Kartais didesnių pastangų reikia, kad pamiltum save negu kad pamiltum kitą.

Kiek daug pas tamsta apibendrinimu - zmones keiciasi leciau nei noretu (nuo kada noras keistis ir keistis greitai yra bendrazmogiskas?); visuose pokyciuose buna grizimas atgal - ar tikrai taip jau visuose?
Atsakyti