Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(Rudenėja @ 2007 06 10, 23:03)
Kiek daug pas tamsta apibendrinimu - zmones keiciasi leciau nei noretu (nuo kada noras keistis ir keistis greitai yra bendrazmogiskas?); visuose pokyciuose buna grizimas atgal - ar tikrai taip jau visuose?

Tada manyk, kad viską rašiau apie save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 10, 22:43)
žodžiu, išvada: grožis nelemia praktiškai nieko meilėje. jis tik patraukia dėmesį, o paskui viskas priklauso nuo kur kas sudėtingesnių dalykų.

su isvada sutinku!  drinks_cheers.gif

o jei vyro dėmesį prikausto tik išvaizda-tai toks ten ir vyras...

o del to, koks vyras - normalus! tik vieniems grozis labiau svarbus, kitiems maziau. be to kiekvienas turi savo grozio standartus, tad nebutinai as patiksiu tavo vaikinui tongue.gif
dabartinis mano draugas sake, kad atkreipe demesi i mane todel, kad sugebejau jam atsikirst.... o jis mano - todel, kad buvo labai atkaklus.... ax.gif
Atsakyti
meileje lieknoms dar sunkiau.. taip, pastebi jas dazniau ir demesio jos sulaukia daug daugiau (kalbu is patirties), bet kas is to.. dazniausiai vyrai net nebando suprasti koks esi zmogus, o is taves nori tik vieno..
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 10, 22:12)
meileje lieknoms dar sunkiau.. taip, pastebi jas dazniau ir demesio jos sulaukia daug daugiau (kalbu is patirties), bet kas is to..  dazniausiai vyrai net nebando suprasti koks esi zmogus, o is taves nori tik vieno..

verysad.gif gaila, bet tiesa
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 10, 23:12)
meileje lieknoms dar sunkiau.. taip, pastebi jas dazniau ir demesio jos sulaukia daug daugiau (kalbu is patirties), bet kas is to..  dazniausiai vyrai net nebando suprasti koks esi zmogus, o is taves nori tik vieno..

va cia jau diskusija turbut ir reiketu i kita puse pakeist 4u.gif - o kaip vistik traukti tokius, kurie nenoretu tik vieno? g.gif
as sau dar tokio atsakymo neradau!
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 06 10, 23:18)
va cia jau diskusija turbut ir reiketu i kita puse pakeist  4u.gif  - o kaip vistik traukti tokius, kurie nenoretu tik vieno?  g.gif

vat cia ir yra esminis klausimas! nes juokingiausia, kad tie, kurie yra kazko verti, pasirenka tas paprastas, apkunias ir pan moteris, tave nustume i sali atseit 'grazi-skirta tik pasilinksminimui'..
cia, aisku, mano nuomone ir patyrimas..
Atsakyti
OK.

As tai lieku prie nuomones, kad jei kazkoks zmogus forsuotai keisis tam, kad patiktu kitam zmogui, tai arba viena ar kita forma neatlaikys jis pats nuo buvimo ne savimi, arba prades buti tuo, kuo buvo(yra) ir tada pabegs tas anas nu tikslinis objektas rolleyes.gif

Siaip mano mama sako: nuo likimo, kaip ir nuo sikimo, nepabegsi. Kartais manau, kad ji teisi.
Atsakyti
va cia jau diskusija turbut ir reiketu i kita puse pakeist  4u.gif  - o kaip vistik traukti tokius, kurie nenoretu tik vieno?  g.gif

na, gal pasitaiko vienas kitas, kuris nori ne tik to "vieno", bet ir šio to daugiau... bet faktas, kad gražios moterys turi mokėt atsirinkt ir nesuklyst vertindamos vyrą ir jo ketinimus.
Atsakyti
Kol parasiau, tai cia jau ir diskusija i kt puse pakrypo lotuliukas.gif Nu bet nieko.

Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 06 10, 23:26)

Siaip mano mama sako: nuo likimo, kaip ir nuo sikimo, nepabegsi. Kartais manau, kad ji teisi.

iš tiesų, manau, taip ir yra. mano mama šitą frazę irgi dažnai kartoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 10, 23:26)
na, gal pasitaiko vienas kitas, kuris nori ne tik to "vieno", bet ir šio to daugiau... bet faktas, kad gražios moterys turi mokėt atsirinkt ir nesuklyst vertindamos vyrą ir jo ketinimus.

pritariu!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 06 10, 23:26)
OK.

As tai lieku prie nuomones, kad jei kazkoks zmogus forsuotai keisis tam, kad patiktu kitam zmogui, tai arba viena ar kita forma neatlaikys jis pats nuo buvimo ne savimi, arba prades buti tuo, kuo buvo(yra) ir tada pabegs tas anas nu tikslinis objektas  rolleyes.gif

Oi, nenorėjau pasakyti, kad reikia keistis dėl kito žmogaus ax.gif Tiesiog dėl savęs. Pvz., pamilti save. Nes kai pats nemyli, tai ir kiti nelabai myli ax.gif O jei moteris save myli, bet meilė neateina, tai jau belieka atsiduoti likimui...

Vienas dėstytojas tokį anekdotą papasakojo:
Moterys nori, kad vyrai jas vestųsi į kiną, kavinę, teatrą, o po to galvoja, ar eiti pas juos į namus. O vyrai nori pirma parsivesti moterį į namus, o po to galvoja, ar vestis ją į kiną, kavinę.

O moralą iš šito ankedoto susigalvojau tokį: vyrai ir moterys vienas iš kito nori skirtingų dalykų, tad pirmiausiai reikia žiūrėti, ko tu nori iš vyro, o ne daryti tai, ką nori vyras. Jei vyras norės tik vieno, greitai paliks.

Atsakyti