Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(monikaz @ 2007 06 11, 09:45)
kissa, del kokio svorio? tavo?  blink.gif  blink.gif  blink.gif parodysiu kada nors nuotrauka, kaip atrodo mergina su antsvoriu  biggrin.gif

monikaz, až žinau, ką sakau blush2.gif man vaikinai tai tiesiai šviesiai pasako unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 08:23)
Aš Tau visiškai pritariu, nes ir pati manau, kad būtent dėl to (dėl svorio) meilė į mano gyvenimą neateina  verysad.gif

turbut dabar uzsipulsit mane, bet vat emiau ir pagalvojau... gal kiek ne i tema, bet.. jei jau taip esat isitikinusios, kad pagrindine meiles neradimos priezastis yra jusu svoris, tai kodel jo nenumetat? zinau, kad tai nera taip lengva, bet jeigu jau tie kilogramai taip gyvenima gadina, tai viskas imanoma..na, nesakau badauti ir tapti kazkokiomis anoreksikemis, bet ir keli nukrite kg turetu suteikti pasitikejimo savimi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 09:56)
monikaz, až žinau, ką sakau  blush2.gif  man vaikinai tai tiesiai šviesiai pasako  unsure.gif

nu cia dabartes kas? as pvz tikrai turiu 5 kg perdaug, bet mano vyriskos lyties draugai sako, kad taip dar geriau...o istekejau sverdama 85 kg (tikrai lasiniu kalnas buvau), o mano vyras sake nepastebejo jokio storumo lotuliukas.gif sake ilgi sijonai, velnia cia suprasi ta figura mirksiukas.gif
kiek tu sveri ir koks tavo ugis?

va ka i numeciau visa ta baisu antsvori, tai tik pati geriau jauciuosi, lengviau eiti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 11 birželio 2007 - 10:21
Pas Kissa storumas tai smegenyse ir tik smegenyse. Maciau as ja.
Ir labai jau idomu, kur tokiu diedu reikia parauti, kurie ant Kissos galetu pasakyti, kad per stora doh.gif

Ir isvis, netikiu, kad kas nors su kuo nors nebuna del svorio. Tai ko tada i pirmaji (penktaji, desimtaji) pasimatyma isvis kviecia? Kur tada akys buna? Ar kol neapsiciupineja, tol nesupranta? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 09:56)
monikaz, až žinau, ką sakau  blush2.gif  man vaikinai tai tiesiai šviesiai pasako  unsure.gif

doh.gif tada kuo toliau nuo ju bek! jei jie nezino, ka kalba ir nesugalvoja, kitokios priezasties! normalus tavo svoris! normalus! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 11, 11:17)
turbut dabar uzsipulsit mane, bet vat emiau ir pagalvojau... gal kiek ne i tema, bet.. jei jau taip esat isitikinusios, kad pagrindine meiles neradimos priezastis yra jusu svoris, tai kodel jo nenumetat? zinau, kad tai nera taip lengva, bet jeigu jau tie kilogramai taip gyvenima gadina, tai viskas imanoma..na, nesakau badauti ir tapti kazkokiomis anoreksikemis, bet ir keli nukrite kg turetu suteikti pasitikejimo savimi.. g.gif

seniai su tuo kovoju verysad.gif

Ir svarbiausia turbūt ne antsvoris, o tai, kad jį turėdama, savęs nemyliu. Pamatau nuotraukas ir žinau, kad "ten ne aš". Nžn, ar suprantate tą jausmą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissa: 11 birželio 2007 - 10:58
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 11:55)
seniai su tuo kovoju  verysad.gif

ir visiskai nieko? nei vienas kg nenukrito? na kazkaip nesitiki... g.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 11, 11:57)
ir visiskai nieko? nei vienas kg nenukrito? na kazkaip nesitiki...  g.gif

Matyt, kovoju nepakankamai. Na, čia ne ta tema, tad negaliu išsiplėsti, tačiau galbūt mano atveju tai daug didesnės problemos nei valios stoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 12:00)
Matyt, kovoju nepakankamai. Na, čia ne ta tema, tad negaliu išsiplėsti, tačiau galbūt mano atveju tai daug didesnės problemos nei valios stoka  verysad.gif

kazkaip manau, kad visa esme yra ne svoryje..tiesiog truksta pasitikejimo, truksta demesio ir galiausiai truksta to jausmo..meiles..o kai jis neateina, kuomet jautiesi vienisa ir nerikalinga, tada ir pradedi mastyti, kas del to kaltas..o paprasciausia viska suversti svoriui unsure.gif
bet, patikekit, mergaites, svoris tikrai nelemia meiles buvimo ar nebuvimo! o jei jau vyrukai tiesiai pasako, kad nepatinkate del svorio, tai anokie jie ir vyrai..
Atsakyti
Jei aš būčiau vyras, rinkčiausi tik liekną panelę. Nes man gražu, estetiška. Tai nereiškia, kad išvaizda svarbiausia, bet kiekvienas turi teisę rinktis.

Tiesą sakant, net nežiūriu į apkūnius vyrus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 12:19)
Jei aš būčiau vyras, rinkčiausi tik liekną panelę. Nes man gražu, estetiška. Tai nereiškia, kad išvaizda svarbiausia, bet kiekvienas turi teisę rinktis.

Tiesą sakant, net nežiūriu į apkūnius vyrus  schmoll.gif

tai gal ir tamsta per didelius reikalavimus keli vyrukams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 11, 12:44)
tai gal ir tamsta per didelius reikalavimus keli vyrukams? ax.gif

Na, nepasakyčiau 4u.gif Reikalavimai kaip reikalavimai cool.gif
Atsakyti