Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 16:47)
Aš prie jos reikalavimų dar bent 10 pridėčiau  lotuliukas.gif  Tai galiu būti garantuota, kad papildysiu senmergių gretas  blush2.gif

speju, musu, potencialiu senmergeliu, surinkstumeme ne viena tuzina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 11, 16:50)
speju, musu, potencialiu senmergeliu, surinkstumeme ne viena tuzina  lotuliukas.gif

Ir spėju tų vyrų, atitinkančių mūsų reikalavimus, yra sočiai, tik jie vieniši nevaikšto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 16:52)
Ir spėju tų vyrų, atitinkančių mūsų reikalavimus, yra sočiai, tik jie vieniši nevaikšto  schmoll.gif

pavelavom pasiciupti tuos geruosius... doh.gif lotuliukas.gif vat ir tenka dabar viena kitai guostis.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 11, 16:55)
pavelavom pasiciupti tuos geruosius... doh.gif  lotuliukas.gif vat ir tenka dabar viena kitai guostis.. verysad.gif

Beguosdamos nepamirškime priminti viena kitai, kad dar ne viskas prarasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissa: 11 birželio 2007 - 15:58
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 16:57)
Beguosdamos nepamirškime priminti viena kitai, kad dar ne viskas prarasta  mirksiukas.gif

tai ka? pulam i trasa lotuliukas.gif lotuliukas.gif na, as paimciau koki ir su perpus maziau tu tobulu savybiu... ax.gif vat kad tik sirdziai mielas butu..ech... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 11, 16:59)
tai ka? pulam i trasa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na, as paimciau koki ir su perpus maziau tu tobulu savybiu... ax.gif  vat kad tik sirdziai mielas butu..ech... wub.gif

Man atrodo, kad šita sąlyga sunkiausiai įvykdoma tongue.gif Kur tas Amūras su strėlėmis?
Atsakyti

oho, kiek prikalbejot! bigsmile.gif atsakau paeiliui:
kissa, pamirsk, kad turi per daug svorio! tas, kas taip sako, neturi smegenyse svorio!
del amziaus skirtumo - is tikruju nera labai svarbu, nors noreciau, kad ne 15 metu skirtumas butu. pvz. vienai mano draugei 35 ir visai nejauciu, kad ji uz mane 9 metais vyresne schmoll.gif . manau, kad tas pats su vyru butu blush2.gif

QUOTE(SIMPL @ 2007 06 11, 14:08)
Gal jus sudarykit prioritetini vyru savybiu sarasa, o as tada pasakysiu ar buna tokiu  smile.gif , gal jus cia svaigstat nezinia delko

o dabar del to saraso - man drauge ir taip kalbejo,kad nera tokiu, kokio noriu. o as manau, kad yra! ir susipazinau su tokiu, kuris norimas savybes. tik, aisku, laikas parodys, ar bus kazkas rimciau tarp musu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 11, 14:19)
Ką ten susidarysi... Tą sąrašą vyras gali atitikti, o širdis nelinksta nors tu ką...

Nors dėl įdomumo sudarysiu:
1. Protingas (sprendžiu subjektyviai)
2. Vyriškai santūrus (nekarštakošis)
3. Simpatiškas (šiaip, kuo ilgiau bendrauju su žmogumi, tuo mažiau kreipiu dėmesio į jo išvaizdą)
4. Patikimas, atsakingas (į tai įeina ir mokėjimas uždirbti pinigus, bei atsakingai juos leisti)
5. Turintis humoro jausmą
6. Pasitikintis savimi (bent tiek, kad nekeltų nereikalingų pavydo scenų)
7. Seksualus
8. Rūpestingas ir mielas

Tiek savybių greitai sugalvojau. Gal ne visai svarbumo tvarka surašiau, bet tokių savybių norėčiau. Na, ar yra tokių  tongue.gif

1. tikrai subjektyvus, kiekvienas sprendzia pagal save
3.subjektyvus, priprantama lengvai prie bet kokio, tik kad nebutu pasirinkimo kriterijus pacioj pradzioj
4. Cia vyru pareiga ir manau visi tokie
5. Subektyvu, ne visu jumora visi supranta
6. Cia nuo moters irgi priklauso, jei kompleksu vyras turi
7. Subjektyvu, nors kam neduota-nebus
8. vyriski vyrai kazkodel mieli kitiems nenori buti

na eilines savybes, taigi beveik visi jas turi, reiskia kazkokioms savybems yra prioritetas, kuriu nepraeina ir atmetamas
Atsakyti
Mano princas turi buti ne maziau 185 cm ugio ax.gif Taigi taigi, daug geru vyru atkrenta vien del ugio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 18:16)
Mano princas turi buti ne maziau 185 cm ugio  ax.gif  Taigi taigi, daug geru vyru atkrenta vien del ugio  doh.gif

mano viena drauge ta pati sako - vyras uz mane turi but aukstesnis. ji apie 170, o nori, kad butu ne maziau kaip 185.... siuo metu bendrauja lygiu su savim ir patenkinta.
tik noriu pasakyt, kad daugelis reikalavimu atsiradus tinkamam vyrui, kazkur pradingsta ir is ilgo saraso lieka vos keli. kodel, nezinau. bet pas daugeli pazistamu taip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 06 11, 18:29)
tik noriu pasakyt, kad daugelis reikalavimu atsiradus tinkamam vyrui, kazkur pradingsta ir is ilgo saraso lieka vos keli. kodel, nezinau. bet pas daugeli pazistamu taip yra  mirksiukas.gif

Tikiuosi man taip nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 18:49)
Tikiuosi man taip nebus  mirksiukas.gif

na svarbiausia, kad tas vyras atitiktu esminius reikalavimus vyrui mirksiukas.gif , nes nei ugis, nei svoris, nei tautybe, nei amzius labai daug ko nekeicia. bent as taip manau.

mano viena drauge issiskyrusi per kaledas su ilgameciu draugu, kitu metu geguze (cia pries metus) sumane isteket uz musu bendro pazistamo (buvom kompanija draugu) graiko, vyresnio uz save 8 metais. per vestuves jie vienas kita pazinojo gal pusmeti... ir ka - laimingai gyvena. atenuose. sunu jau turi. o sake - niekada nebus uzsienietis, vyresnis daugiau nei 5 metai ir butinai tik lietuvis...
as ir sakiau - kaip galima su vyru susipazint internetu?! neimanoma! ir kaip manai... blush2.gif
Atsakyti