QUOTE(cherruti @ 2007 06 11, 11:17)
turbut dabar uzsipulsit mane, bet vat emiau ir pagalvojau... gal kiek ne i tema, bet.. jei jau taip esat isitikinusios, kad pagrindine meiles neradimos priezastis yra jusu svoris, tai kodel jo nenumetat? zinau, kad tai nera taip lengva, bet jeigu jau tie kilogramai taip gyvenima gadina, tai viskas imanoma..na, nesakau badauti ir tapti kazkokiomis anoreksikemis, bet ir keli nukrite kg turetu suteikti pasitikejimo savimi..
mano svoris nėra stabilus, tai pakrenta, tai paauga, tiksliau tai susiimu, tai atpsileidžiu. kaip jau sakiau, ir taip nieko gero nėra, tai valgymas lieka kaip paskutinis malonumas, kurį atėmus jau visai nieko nebeliks, dėl to labai labai sunku yra kovoti su tuo valgymu

be to imu kartais ir susimąstau - o jei numesiu svorį ir nedings mano problemos, o liks beveik tas pats kaip yra dabar, tai jausiuosi velniškai nusivylusi. taciau jei tik būtų daugiau valios, aš vis tiek surizikuočiau būti liekna, dar tiksliau vis dar tebetikiu, kad ir būsiu...
o vyrams aš turbūt irgi keliu per didelius reikalavimus, tikrai neieškau iš nevilties bet ko, nes tokiu atveju jau geriau gyvensiu viena, nei su bele kuo.