Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

Toks jausmas, kad visoms aplinkui nutinka butent taip, kaip jos negalvoja, kad bus doh.gif Tik ne man. Tvirtai zinau, ko noriu ir bus arba taip, arba niekaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 19:19)
Toks jausmas, kad visoms aplinkui nutinka butent taip, kaip jos negalvoja, kad bus  doh.gif  Tik ne man. Tvirtai zinau, ko noriu ir bus arba taip, arba niekaip  ax.gif

pasakysiu, kad kategoriskai parasei biggrin.gif - nebutinai bus, kaip suplanuota, kad ir kaip noretum. ir ne tik sioje srityje nebutinai viskas buna kaip suplanuota.
aisku, duok dieve, kad taip butu 4u.gif , bet niekada negali zinot, kaip bus kai kazka wub.gif
Atsakyti
Is tiesu tai as jau nebetikiu meile. Tik kartais profilaktiskai pasvajoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 19:28)
Is tiesu tai as jau nebetikiu meile. Tik kartais profilaktiskai pasvajoju  mirksiukas.gif

gal tiesiog nesenai nusvilai nuo jos, tai dabar atmetimo reakcija? jei taip - praeis kiek laiko ir vel pradesi tiket. o pradzioj pati save mylek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2007 06 11, 19:30)
gal tiesiog nesenai nusvilai nuo jos, tai dabar atmetimo reakcija? jei taip - praeis kiek laiko ir vel pradesi tiket. o pradzioj pati save mylek. 4u.gif

Pamilti save - pats svarbiausias mano tikslas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 11, 11:17)
turbut dabar uzsipulsit mane, bet vat emiau ir pagalvojau... gal kiek ne i tema, bet.. jei jau taip esat isitikinusios, kad pagrindine meiles neradimos priezastis yra jusu svoris, tai kodel jo nenumetat? zinau, kad tai nera taip lengva, bet jeigu jau tie kilogramai taip gyvenima gadina, tai viskas imanoma..na, nesakau badauti ir tapti kazkokiomis anoreksikemis, bet ir keli nukrite kg turetu suteikti pasitikejimo savimi.. g.gif

mano svoris nėra stabilus, tai pakrenta, tai paauga, tiksliau tai susiimu, tai atpsileidžiu. kaip jau sakiau, ir taip nieko gero nėra, tai valgymas lieka kaip paskutinis malonumas, kurį atėmus jau visai nieko nebeliks, dėl to labai labai sunku yra kovoti su tuo valgymu sad.gif be to imu kartais ir susimąstau - o jei numesiu svorį ir nedings mano problemos, o liks beveik tas pats kaip yra dabar, tai jausiuosi velniškai nusivylusi. taciau jei tik būtų daugiau valios, aš vis tiek surizikuočiau būti liekna, dar tiksliau vis dar tebetikiu, kad ir būsiu...
o vyrams aš turbūt irgi keliu per didelius reikalavimus, tikrai neieškau iš nevilties bet ko, nes tokiu atveju jau geriau gyvensiu viena, nei su bele kuo.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2007 06 11, 19:38)
mano svoris nėra stabilus, tai pakrenta, tai paauga, tiksliau tai susiimu, tai atpsileidžiu. kaip jau sakiau, ir taip nieko gero nėra, tai valgymas lieka kaip paskutinis malonumas, kurį atėmus jau visai nieko nebeliks, dėl to labai labai sunku yra kovoti su tuo valgymu sad.gif be to imu kartais ir susimąstau - o jei numesiu svorį ir nedings mano problemos, o liks beveik tas pats kaip yra dabar, tai jausiuosi velniškai nusivylusi. taciau jei tik būtų daugiau valios, aš vis tiek surizikuočiau būti liekna, dar tiksliau vis dar tebetikiu, kad ir būsiu...
o vyrams aš turbūt irgi keliu per didelius reikalavimus, tikrai neieškau iš nevilties bet ko, nes tokiu atveju jau geriau gyvensiu viena, nei su bele kuo.

numetusi svorio tu didžiuosiesi savimi, jausi vidinį palaimos jausmą. džiaugsiesi, kad sugebėjai, kad gali žiūrėti į veidrodį ir gėrėtis savimi. labiau pasitikėsi savimi. jei tau svoris yra kliuvinys, jo atsikračiusi tikrai pasijausi geriau. aš nesakau, kad tu turi mesti svorį, bet jei pati jauti, kad geriau jaustumeisi - tikrai verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2007 06 11, 19:38)

drinks_cheers.gif pritariu, as ir geriau viena nei su bet kuo!
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 11, 19:41)
numetusi svorio tu didžiuosiesi savimi, jausi vidinį palaimos jausmą. džiaugsiesi, kad sugebėjai, kad gali žiūrėti į veidrodį ir gėrėtis savimi. labiau pasitikėsi savimi. jei tau svoris yra kliuvinys, jo atsikračiusi tikrai pasijausi geriau. aš nesakau, kad tu turi mesti svorį, bet jei pati jauti, kad geriau jaustumeisi - tikrai verta  4u.gif

auksiniai zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 19:19)
Toks jausmas, kad visoms aplinkui nutinka butent taip, kaip jos negalvoja, kad bus  doh.gif  Tik ne man. Tvirtai zinau, ko noriu ir bus arba taip, arba niekaip  ax.gif

hah.gif Oi, prisikalbėsi. mano kursiokas aiškino, kad negerai vesti moterį su vaiku. Dar gi pavyzdžius pasakojo, kaip vyrai vedė moteris us vaikais ir skyrėsi. Spėk, ką jis pats po keliu metų vedė? bigsmile.gif

Iš to ilgo sąrašo mano exdraugas porą kriterijų neatitiko, bet vis tiek jį mylėjau. Nors dabar atrodo, kad taip daugiau nieko nemylėsiu, tad būsiu griežtesnė atrankai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 11, 19:41)
numetusi svorio tu didžiuosiesi savimi, jausi vidinį palaimos jausmą. džiaugsiesi, kad sugebėjai, kad gali žiūrėti į veidrodį ir gėrėtis savimi. labiau pasitikėsi savimi. jei tau svoris yra kliuvinys, jo atsikračiusi tikrai pasijausi geriau. aš nesakau, kad tu turi mesti svorį, bet jei pati jauti, kad geriau jaustumeisi - tikrai verta  4u.gif

taip, aš irgi pritariu. žinau, kad niekada gyvenime nesusitaikysiu, kad esu stora, dėl to niekada nesijausiu laiminga. tik kaip save nugalėti sad.gif jau rodos nugaliu, puikiai sekasi, svoris krenta, žiūrėk palūžtu ir vėl viskas iš naujo cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2007 06 11, 19:51)
taip, aš irgi pritariu. žinau, kad niekada gyvenime nesusitaikysiu, kad esu stora, dėl to niekada nesijausiu laiminga. tik kaip save nugalėti sad.gif jau rodos nugaliu, puikiai sekasi, svoris krenta, žiūrėk palūžtu ir vėl viskas iš naujo  cry.gif

Nebandei to latvių dietologo...pamiršau pavardę?

Viena man gerai pažįstama mergina taip gražiai sukūdo pas jį per metus. Ir taip visa pasikeitė į gerą pusę, tapo visa švytinti ir savimi pasitikinti smile.gif
Atsakyti