Pvz., vyras su kokia previa ar zafira mane suzaves daaaaaug lengviau nei vyras su sportine masina. O vyras su motociklu isvis gali net nesivarginti. Ir ne piniguose cia esme. Cia esme, kas ka perka uz tuos pacus pinigus. As noriu seimynisko vyro.
O tie reikalavimai yra niekis, nes kartais smulkmenos padaro savo, nors is esmes zmogus tarsi ir atitiktu basic reikalavimus. Va is naujausiu pasimatymu serijos. Nors nedaznai as i juos vaikstau (net labai retai), bet tai pataikau nerealiai

Zodziu taip. Pirmas pasimatymas - smagu ir gera. Pasivaikstom po Akropoli (kadangi oras blogas, o as nenoriu ilgai uztrukti, o jis netoli mano namu), isgeriam kavos/arbatos nebjaurioj kavinukej, nusiperkam Rutos saldainiu "kioskelyje" ir issiskirstom su pazadu paskambint. Paskambina. Savaite veliau nei zadejo. Ai, bet as nesmulkmeniska.
Pasimatymas Nr. 2. Kviecia mane i centra pasivaiksciot. Ir net atvaziuosias prie namu manes paimti. Agga, man patinka. Nuvaziuojam i centra. Vairuoja nesmagiai, bet juk sakiau - as nesmulkmeniska. Pavaikstinejam senamiescio gatvelem, jis pakviecia suvalgyt picos. Picerija remontuojama, tai tada pakviecia ledu. OK. As patenkinta kaip rublis, oras puikus, vakaras fainas... Issirenkame ledus ir gerimus. ateina padaveja priimti uzsakymo ir... jis pradeda deretis del ledu kainos!!! Na, bet as juk nesmulkmeniska. Arbatpinigiu nepalieka. Na ir kas, kiekvienas turime sava poziuri.
Po keliu dienu kazkaip issiruosiu ir i pasimatyma Nr. 3. Vaziuojame prie ezero. Jis vel pazada prigriebt mane prie namu. Tiesa, pusvalandi paveluoja ir neatpazista manes sedincios ant suoiuko

Skambina laikas nuo laiko. Pasimatymo Nr.4 nebus. Nors as ir nesu smulkmeniska....
Siandien vienas naujas tipas kviecia "skaniai pavalgyti". Valgyti as labai megstu, bet.. gal padaryti pertrauka?