Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

O as tai su amzium pradejau kreiti demesi i zmogaus daiktus. Cia po daugybiniu pasimatymu su visokiais - ir nevairuojanciais, ir neuzdirbanciais (ir vairuojanciais, ir uzdirbanciais).

Pvz., vyras su kokia previa ar zafira mane suzaves daaaaaug lengviau nei vyras su sportine masina. O vyras su motociklu isvis gali net nesivarginti. Ir ne piniguose cia esme. Cia esme, kas ka perka uz tuos pacus pinigus. As noriu seimynisko vyro.

O tie reikalavimai yra niekis, nes kartais smulkmenos padaro savo, nors is esmes zmogus tarsi ir atitiktu basic reikalavimus. Va is naujausiu pasimatymu serijos. Nors nedaznai as i juos vaikstau (net labai retai), bet tai pataikau nerealiai lotuliukas.gif

Zodziu taip. Pirmas pasimatymas - smagu ir gera. Pasivaikstom po Akropoli (kadangi oras blogas, o as nenoriu ilgai uztrukti, o jis netoli mano namu), isgeriam kavos/arbatos nebjaurioj kavinukej, nusiperkam Rutos saldainiu "kioskelyje" ir issiskirstom su pazadu paskambint. Paskambina. Savaite veliau nei zadejo. Ai, bet as nesmulkmeniska.

Pasimatymas Nr. 2. Kviecia mane i centra pasivaiksciot. Ir net atvaziuosias prie namu manes paimti. Agga, man patinka. Nuvaziuojam i centra. Vairuoja nesmagiai, bet juk sakiau - as nesmulkmeniska. Pavaikstinejam senamiescio gatvelem, jis pakviecia suvalgyt picos. Picerija remontuojama, tai tada pakviecia ledu. OK. As patenkinta kaip rublis, oras puikus, vakaras fainas... Issirenkame ledus ir gerimus. ateina padaveja priimti uzsakymo ir... jis pradeda deretis del ledu kainos!!! Na, bet as juk nesmulkmeniska. Arbatpinigiu nepalieka. Na ir kas, kiekvienas turime sava poziuri.

Po keliu dienu kazkaip issiruosiu ir i pasimatyma Nr. 3. Vaziuojame prie ezero. Jis vel pazada prigriebt mane prie namu. Tiesa, pusvalandi paveluoja ir neatpazista manes sedincios ant suoiuko blink.gif Nu pati as kalta, nereikejo tos skaros ant galvos ristis. Isvaziuojam. Pakeliui jam prisireikia alaus ir maisto. Nors nealk.gerimu ir uzkast as turiu. Apsipirkt manes neima, as palaukiu. Ilgokai. OK, kiekvienam savo. Lengvai padiskutuojam apie vairavima isgerus, nuomones nesutampa, bet juk as nesmulkmeniska. Alaus prie ezero negaunu (tiesa, ir neprasau..). Nors vairuoju tai ne as! Valtimi su manimi jis neina irstytis, nes, cituoju, "turbut man teks irkluot, jei plauksiu ir as". Na, as nesu smulkmeniska! Pasiirstau su vaiku. Gera valanda. Vaziuojant namo jis paaiskina, kaip man pasiseke, kad nereikejo vaziuot su savo masina. Pasisiulo i svecius. Atsisakau pakviesti.

Skambina laikas nuo laiko. Pasimatymo Nr.4 nebus. Nors as ir nesu smulkmeniska....

Siandien vienas naujas tipas kviecia "skaniai pavalgyti". Valgyti as labai megstu, bet.. gal padaryti pertrauka? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 06 12, 12:00)
Siandien vienas naujas tipas kviecia "skaniai pavalgyti". Valgyti as labai megstu, bet.. gal padaryti pertrauka?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kam daryti, juk nesi smulkmeniška? mirksiukas.gif Nebent nelabai jis tau prie širdies ax.gif
Įdomu, ką SIMPL pasakytų apie tą pirmąjį tipą bigsmile.gif man jis irgi nepatiko. Ar čia ir vėl per dideli reikalavimai?
Atsakyti
Rudeneja, tas, su kuriuo buvai 3 pasimatymuose, buvo DIEDAS.
uztai man diedai ir nepatinka, man patinka berniukai brunette.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ziuriu pradejot apie pasimatymus kalbet
galiu ir as pasisakyt ta tema biggrin.gif
buvau pradejusi per pazintis internetu pazindintis:
1 vaikinas: rase,kad yra tamsiaplaukis, aukstas ir t.t. susitikus pamaciau - sviesiaplaukis, nedidelis, storokas lotuliukas.gif isaiskejo,kad vedes, nors sito buvau klaususi,bet tada pamelavo
nuvaziavom i picerija - jis uzsisake tuno salotu su kruva svogunu ir alaus lotuliukas.gif
labai isizeide,kad neleidau buciuoti blink.gif lotuliukas.gif
2. variantas - susitarem susitikt vienoj vietoj, as ateinu, jis man skambina - mol,gal gali prieiti prie tokios tai masinos, as joje sedziu, gavau zaisdamas krepsini trauma, tai sunku vaiksciot
nu gerai, suprantu, visko buna - isedu i masina, vyrukas labai simpatiskas, linksmai paplepam (nei i kavine nei kur kitur vaziouot nesiulo, bo nepavaiksto lotuliukas.gif ) paskui parveza namo lotuliukas.gif
3 variantas - susitariam susitikt, susitinkam ir nuo to laiko susitikinejam ax.gif jau ilgaiiiii biggrin.gif
ai buvo dar vienas, kuris labai putesi, mol, as turiu buti dekinga,kad jis i mane demesi atkreipe blink.gif kad su savo nauju BMV pavezino blink.gif diedas tikras, ne pagal amziu,bet pagal mastyma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 12, 12:31)
Rudeneja, tas, su kuriuo buvai 3 pasimatymuose, buvo DIEDAS.
uztai man diedai ir nepatinka, man patinka berniukai brunette.gif

I berniukus as nelabai ziuriu. Gal geru nesutikus?..

Ai, dar budama su tuo DIEDU prie ezero, sutikau kita dieda, kurio nebuvau jau macius keleta metu. Tai va, tada kai ji maciau paskutini karta, jis buvo vedes, o va dabar tai jau nebe. Ir, zinoma, aktyviai kvieciasi susitikt. O as aktyviai svarstau, ar verta. Na, as pagal horoskopa svarstykles, zinote lotuliukas.gif

Bet. Ka as pasakysiu greta savo pliurpimo apie beveik nieka. Toms, kurios ten skundesi, kad demesio nesulaukia atseit. As turiu vaika, celiulita ir melynai balta oda. Bet demesio sulaukiu.. Taigi, ne isvaizdoje esme.

O gal as desperatiskai atrodau ir visi galvoja, kad as lengvas grobis? mastau.gif
Atsakyti
labai isizeide,kad neleidau buciuoti 

lotuliukas.gif Apsimelavo, svogūnų prisivalgė ir stebisi lotuliukas.gif

mol, as turiu buti dekinga,kad jis i mane demesi atkreipe  kad su savo nauju BMV pavezino

lotuliukas.gif prisiminiau dainą, kurią dainuoja Shania Twain dainuoja "That don't impress me much!" Galėtų vyrai jos pasiklausyti biggrin.gif
Atsakyti
O kur Jūs jų randat? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 06 12, 12:46)
I berniukus as nelabai ziuriu. Gal geru nesutikus?..

Ai, dar budama su tuo DIEDU prie ezero, sutikau kita dieda, kurio nebuvau jau macius keleta metu. Tai va, tada kai ji maciau paskutini karta, jis buvo vedes, o va dabar tai jau nebe. Ir, zinoma, aktyviai kvieciasi susitikt. O as aktyviai svarstau, ar verta. Na, as pagal horoskopa svarstykles, zinote  lotuliukas.gif

Bet. Ka as pasakysiu greta savo pliurpimo apie beveik nieka. Toms, kurios ten skundesi, kad demesio nesulaukia atseit. As turiu vaika, celiulita ir melynai balta oda. Bet demesio sulaukiu.. Taigi, ne isvaizdoje esme.

O gal as desperatiskai atrodau ir visi galvoja, kad as lengvas grobis? mastau.gif

Kartais svarbiausia pasiskųsti. Save turiu omenyje ax.gif
O balta oda man aristokratiškai atrodo ax.gif
Atsakyti
savoka Diedas apima ir isvaizda, ir mastyma, ir vertybes, ir amziu (dazniausiai). o su berniukais smagu. dar vis galvoju apie savo paskutini berniuka blush2.gif tiek visko nuveikem, nuo dainavimo garsiau uz kolonkes (neisgere beje), svaiciojimu apie mena prie upes, buciavimosi taksi siaip sau po miesta bevazinejant, iki tokiu buitiniu dalyku kaip senu tapetu plesimas nuo sienos ir pietu gaminimas dviese... nu su kuriuo diedu galima dviese viska daryt kaip zaidima?kuris diedas leisis, kad jam sruogelem nudazytum plaukus? kuris diedas supras pomegi garsiai klausyt muzika ir kurti kvailas istorijas apie praeivius?kuris diedas galvos daugiau, nei apie pinigus ir savo kunisku poreikiu patenkinima? kuris diedas dirbs darba pagal pasaukima ir nesios dzemperius su kapisonu? ech, pasineriau vel... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 12 birželio 2007 - 12:01
QUOTE(Naoko @ 2007 06 12, 13:00)
savoka Diedas apima ir isvaizda, ir mastyma, ir vertybes, ir amziu (dazniausiai). o su berniukais smagu. dar vis galvoju apie savo paskutini berniuka blush2.gif tiek visko nuveikem, nuo dainavimo garsiau uz kolonkes (neisgere beje), svaiciojimu apie mena prie upes, buciavimosi taksi siaip sau po miesta bevazinejant, iki tokiu buitiniu dalyku kaip senu tapetu plesimas nuo sienos ir pietu gaminimas dviese... nu su kuriuo diedu galima dviese viska daryt kaip zaidima?kuris diedas leisis, kad jam sruogelem nudazytum plaukus? kuris diedas supras pomegi garsiai klausyt muzika ir kurti kvailas istorijas apie praeivius?kuris diedas galvos daugiau, nei apie pinigus ir savo kunisku poreikiu patenkinima? kuris diedas dirbs darba pagal pasaukima ir nesios dzemperius su kapisonu? ech, pasineriau vel... rolleyes.gif

Naoko, aš Tau pavydžiu tokų prisiminimų. Nuoširdžiai. Aš neturėjau nieko panašaus savo praeityje. Ir svajoju būtent apie tai, ką čia parašei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 12, 13:06)
Naoko, aš Tau pavydžiu tokų prisiminimų. Nuoširdžiai. Aš neturėjau nieko panašaus savo praeityje. Ir svajoju būtent apie tai, ką čia parašei  wub.gif

ir praradau viska per savo durna galva. noriu arba kad griztu Jis, arba turet toki pati verysad.gif
Atsakyti
As tai iesko kazko panasaus i save. Nes as stengiuosi uzdirbti (dirbu gan daug, nors cia reliatyvi savoka), planuoju islaidas (proto ribose) , stengiuosi apmoketi saskaitas (o ju pas mane uz keturzenkle suma kas menesi) ir mastau apie tai, kad progai pasitaikius pakeisciau savo nekilnojamaji turta i geresni.
Taciau megstu ir light puse. Pvz., dainuoti ir sokti(pasinaudodama proga perduodu uzuojauta kaimynams) lotuliukas.gif

Vyro, kuris dirbtu pagal neapmokama pasaukima, neimciau. Saziningai sakau. Tiesiog nesubiudzetuotas toks pas mane. Kaip ir neimciau tokio, kuris noretu su manim gyventi mano dabartiniame bute. Nes vietos nera.

Zodziu, eilini karta pamislijau, kad kaip gi gerai, kad zmones tokie skirtingi. Ir skirtingi ju svajoniu princai ir princeses bigsmile.gif
Atsakyti