Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 20:43)
Ar esat kas nors buvusi pas bureja? Arba noretumet/planuojat apsilankyti?

pasakys, kad bus jaunikis ateity wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 06 11, 21:50)
pasakys, kad bus jaunikis ateity wink.gif

va butent thumbup.gif
Atsakyti
Buvau. Taip ir pasake. Laukiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 06 11, 21:45)
Skorpionas (Lapkritis)
Pagiežingas ir pavydus tipas. Trokšta visko ir daug. Žmones skirsto į dvi grupes - naudingus ir nenaudingus. Naudingiesiems malonus tol, kol gauna ko norėjęs. Dažnai prašo paskolinti pinigų, skolų negrąžina. Vienintelis gyvenimo su Skorpionu pliusas - iš jūsų jisai nesiskolins.

netiesa tik dėl skolinimosi, iš dalies kitkas tiesa (aš skorpionas)

aš irgi skorpionas, netinka man šitas.. nebent dėl pavydo. bet pavydžiu aš ne materialių dalykų, o šiaip... truputį mėgstu savintis man patinkantį žmogų blush2.gif

man toks klausimas iškilo. o kur jūs dažniausiai susipažįstate su vaikinais/vyrais? smile.gif
Atsakyti
man irgi iskilo toks klausimas.. o kur ieskoti tu svajoniu princu?
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 11, 22:26)
man toks klausimas iškilo. o kur jūs dažniausiai susipažįstate su vaikinais/vyrais? smile.gif

as irgi to paties norejau klausti 4u.gif

Internetas isbandytas, meciau si buda
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 06 11, 22:26)

Na, metus man nereikėjo su niekuo susipažinti... Ankčiau internete susipažindavau, bet nieko rimto nesuradau. Rimčiausi santykiai buvo su pažįstamais ar draugais. Dabar galvoju, kad geriausia susipažinti per pažįstamus. na, tiesiog šiaip pabendrauti kaip pažįstamiems.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 11, 22:35)
as irgi to paties norejau klausti  4u.gif

Internetas isbandytas, meciau si buda

o as vis dar naiviai tikiuosi, kad imanoma ir internetu ka nors mielo sirdziai atrasti... naivuole... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 11, 22:36)
o as vis dar naiviai tikiuosi, kad imanoma ir internetu ka nors mielo sirdziai atrasti... naivuole... ax.gif

Yra, kas ir atranda, tai ne tokia ir naivi.
Aš tik ten tos paieškos sistemos neperprantu. Nors internetas mane nervina.
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 11, 22:36)

as kazkaip netycia ir suradau ten. nors neieskojau.... aisku, neaisku, kaip baigsis, bet toliau bendraujam normaliai. mirksiukas.gif
as kazkaip darbe dazniausiai susipazistu...
Atsakyti
aš buvau pas porą būrėjų. labai gerą įspūdį paliko chiromantė, kalbėjo 2 val ir visą laiką į temą, pataikė juodai. vietomis net mano frazėmis kalbėjo. be to tai buvo superinė terapija, dar iki šiol padeda smile.gif
Atsakyti
Gal padės suprasti, kodėl kartais būna tik vienas pasimatymas su vyru ax.gif Kaip atbaidyti vyrą Šiaip tai nieko nauja tame strapsnyje, viskas jau seniai girdėta smile.gif
Atsakyti